Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie lieknėjimą ir laimę

QUOTE(Malena @ 2013 08 13, 12:04)
Kur galima pasiskaityt plačiau?

Ya googlas
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 13, 12:07)
Ya googlas

Ty googlas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 13, 11:59)
rasiau ar ne. po puses metu valgymo be pieno, nupirkau vaikams jogurtu (tu geruju, neva BIO), ant ryto pabudo abu  su uzsikimsusiom nosim, slogom (neva virusas). taigi - skatina skatina gleives. juolab kai organizmas tikrai issivales buna, tasi labiau pasijuntu kiekvienas nuodas.

su manim tas pats: anksciau kisi sh, ir ka...skrandis aria kaip tas traktorius, stengiasi (kur jis desis, vargselis)...o db... paragavau ka senai buvau ismetus ios raciono - iskart doze nuodo pasijuto momentaliai - nereikia manyti kad nuodai tai tik cipsai ir kokakola. rolleyes.gif

Taip, yra nuomonė, kad esant slogai dėl pieno snargliai gali sutirštėti, bet jie atsiranda ne nuo pieno. Dėl visų maisto produktų galima ginčytis- mano manymu, pieno produktai nėra žalingi, ypač rauginto pieno produktai.

Nekalbu apie atvejus, kuomet žmonės netoleruoja ar yra alergiški tam tikriems produktams. Jums kriaušė, kopūstas ar pomidoras yra vertingas produktas? O štai gyvenantiems pvz. su opalige - nuodas. Arba paaiškinkm, kad medus baisiai sveikas dalykas tam, kas tam medui alergiškas (vietoj medaus gali būti braškės, mandarinai). Taigi, vieno "sveiko" recepto nėra, viskas labai prijklauso nuo savijautos.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 08 13, 12:12)
Ty googlas? lotuliukas.gif

Mokotės rusų kalbos? Kaip pasiekimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 13, 12:19)
Taip, yra nuomonė, kad esant slogai dėl pieno snargliai gali sutirštėti, bet jie atsiranda ne nuo pieno. Dėl visų maisto produktų galima ginčytis- mano manymu, pieno produktai nėra žalingi, ypač rauginto pieno produktai.

Nekalbu apie atvejus, kuomet žmonės netoleruoja ar yra alergiški tam tikriems produktams. Jums kriaušė, kopūstas ar pomidoras yra vertingas produktas? O štai gyvenantiems pvz. su opalige - nuodas. Arba paaiškinkm, kad medus baisiai sveikas dalykas tam, kas tam medui alergiškas (vietoj medaus gali būti braškės, mandarinai). Taigi, vieno "sveiko" recepto nėra, viskas labai prijklauso nuo savijautos.
Papildyta:

Mokotės rusų kalbos? Kaip pasiekimai? smile.gif

Alergijos ir ligos savaime atkrenta. Kas vienam maistas, kitam nuodas. Produkto dėl to nuvertint nereikia.

Niekada nesimokiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 13, 12:25)
Alergijos ir ligos savaime atkrenta. Kas vienam maistas, kitam nuodas. Produkto dėl to nuvertint nereikia.

Niekada nesimokiau rolleyes.gif

Tą patį ir rašiau given
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 13, 12:30)
Tą patį ir rašiau given

Pieno pilu tik į kavą, niekada nesu jo šiaip gėrus, net vaikystėj, tai ką galvojat nesergu sloga, būna ax.gif Asmeniškai dėl manęs tų pieno produktų gali ir nebūti, labai retai būna suvalgau varškės apkepo, jei jogurtas - tai tik tas be priedų, na dar šaltibarščiai su kefyru.

Yra daug teorijų, n plius viena, kažkas prisitaiko sau ir vualia, šaunu, kad tinka ir patinka, bet tai ne panacėja, man pvz. labiausiai patinka teorija, kai galima valgyt viską su protu, ne didelėmis porcijom, o ne atsisakinėti to ano, trečio ar ketvirto, juk ir taip yra produktų kurių tiesiog nemėgstam.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 08 13, 12:44)
Pieno pilu tik į kavą, niekada nesu jo šiaip gėrus, net vaikystėj, tai ką galvojat nesergu sloga, būna  ax.gif Asmeniškai dėl manęs tų pieno produktų gali ir nebūti, labai retai būna suvalgau varškės apkepo, jei jogurtas - tai tik tas be priedų, na dar šaltibarščiai su kefyru.

Yra daug teorijų, n plius viena, kažkas prisitaiko sau ir vualia, šaunu, kad tinka ir patinka, bet tai ne panacėja, man pvz. labiausiai patinka teorija, kai galima valgyt viską su protu, ne didelėmis porcijom, o ne atsisakinėti to ano, trečio ar ketvirto, juk ir taip yra produktų kurių tiesiog nemėgstam.

aš kažkaip su pienu panašiai elgiuosi, vartoju retai, dažniau į kavą. Dažniausiai vartoju rauginto pieno produktus, kartais varškę, kažkokios blogos savijautos nėra biggrin.gif

Dėl sąmioningo valgymo (arba to intuityvaus) t.y. suvokiant produkto skonį, kiekius sutinku, veikia 100 procentų.
Aišku turbūt būdas nebus labai jau tinkamas tiems, kurių tikslas yra tik svorio numetimas, arba greitas svorio metimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 13, 11:59)
rasiau ar ne. po puses metu valgymo be pieno, nupirkau vaikams jogurtu (tu geruju, neva BIO), ant ryto pabudo abu  su uzsikimsusiom nosim, slogom (neva virusas). taigi - skatina skatina gleives. juolab kai organizmas tikrai issivales buna, tasi labiau pasijuntu kiekvienas nuodas.

su manim tas pats: anksciau kisi sh, ir ka...skrandis aria kaip tas traktorius, stengiasi (kur jis desis, vargselis)...o db... paragavau ka senai buvau ismetus ios raciono - iskart doze nuodo pasijuto momentaliai - nereikia manyti kad nuodai tai tik cipsai ir kokakola. rolleyes.gif

Visos modernios mitybos teorijos su laiku bus pakeistos kitom, dar modernesnėm. Ilgai sakė, kad maistą būtina derint, dabar atrado, kad nifiga, paskui sakė, kad reik penkis kartus valgyt, paskui patyrinėjo ir pasakė, kad nėr jokio skirtumo trys ar penki ir t.t. ir pan. Spėk tik iš paskos bėgt irnesakyk.gif

Mano vaikas pavyzdžiui kasdien po didelį jogurtą (irgi tą BIO) suvalgo ir nėra turėjęs jokios slogos ar užsikimšusios nosies. Jūsų teisė manyti, kad tai dėl to, jog jo organizmas per du gyvenimo metus sugebėjo taip užsiteršt, kad jis jau nebeatsirenka kas prie ko, bet aš tai nesiruošiu dėl to galvos sukt irnesakyk.gif

Jei organizmas į kažkokį produktą sureaguoja neigiamai, tai nebūtinai reiškia, kad ten nuodas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 13, 11:23)
labai laukiu tos dienos, kada vaisiai ir darzoves nusileis i pacia apacia - juk net sveikam protui aisku - tik neapdorotas maistas geriausias, nes jis pilnas vandens, skaidulu ir toks maistas automatiskai niekad neskatins didziulio antsvorio.

Šitas paveiksliukas iš esmės atspindi mano maitinimosi įpročius (ne nurodytom dozėm, o ko daugiausia vartoju apačioje) tik vietoj sojos pieno pas mane paprasti prieno produktai.
pernai bandžiau jų atsisakyti ir tik mėnesį ištempiau - trūko jų man, visokie tofu kainuoja brangiai ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 13 rugpjūčio 2013 - 15:08
QUOTE(devuška @ 2013 08 13, 16:06)
Šitas paveiksliukas iš esmės atspindi mano maitinimosi įpročius, tik vietoj sojos pieno pas mane paprasti prieno produktai.
pernai bandžiau jų atsisakyti ir tik mėnesį ištempiau - trūko jų man, visokie tofu kainuoja brangiai ir pan. rolleyes.gif

Patiko smile.gif Papasakokite kur perkate maisto produktus, gal kažką gaunate ar auginate?
Ir kokie reikalai su svoriu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 13, 16:08)
Patiko smile.gif  Papasakokite kur perkate maisto produktus, gal kažką gaunate ar auginate?
Ir kokie reikalai su svoriu? blush2.gif

perku maximoj, iki ir halės turguj biggrin.gif vasarą giminės iš sodų prikrauna a la ekologiškų produktų smile.gif nieko ypatingo nebent kokio kanapių aliejaus i spec.pardę einu. ...o su svoriu aš čia išvis ne į temą šitoj temoj, nes iki nėštumo kmi buvo gal 17,5 blush2.gif ,dabar gal 18,5 bet tai nesiskaito nes esu nėščia, bet šitas režimas man svorio ir neįtakoja. Gal kas įtakoja tai kažkokia mistinė galia biggrin.gif
Atsakyti
http://www.cosmopoli...i.d?id=62059291
Atsakyti