QUOTE(given444 @ 2013 08 13, 11:59)
rasiau ar ne. po puses metu valgymo be pieno, nupirkau vaikams jogurtu (tu geruju, neva BIO), ant ryto pabudo abu su uzsikimsusiom nosim, slogom (neva virusas). taigi - skatina skatina gleives. juolab kai organizmas tikrai issivales buna, tasi labiau pasijuntu kiekvienas nuodas.
su manim tas pats: anksciau kisi sh, ir ka...skrandis aria kaip tas traktorius, stengiasi (kur jis desis, vargselis)...o db... paragavau ka senai buvau ismetus ios raciono - iskart doze nuodo pasijuto momentaliai - nereikia manyti kad nuodai tai tik cipsai ir kokakola.
Visos modernios mitybos teorijos su laiku bus pakeistos kitom, dar modernesnėm. Ilgai sakė, kad maistą būtina derint, dabar atrado, kad nifiga, paskui sakė, kad reik penkis kartus valgyt, paskui patyrinėjo ir pasakė, kad nėr jokio skirtumo trys ar penki ir t.t. ir pan. Spėk tik iš paskos bėgt
Mano vaikas pavyzdžiui kasdien po didelį jogurtą (irgi tą BIO) suvalgo ir nėra turėjęs jokios slogos ar užsikimšusios nosies. Jūsų teisė manyti, kad tai dėl to, jog jo organizmas per du gyvenimo metus sugebėjo taip užsiteršt, kad jis jau nebeatsirenka kas prie ko, bet aš tai nesiruošiu dėl to galvos sukt
Jei organizmas į kažkokį produktą sureaguoja neigiamai, tai nebūtinai reiškia, kad ten nuodas