QUOTE(Marla @ 2013 08 20, 12:45)
Hm, pagalvokim, ok kopūstas, bulvės, morkos, agurkai, pomidorai...dar ridikėliai, salotlapiai, burokėliai (aš ir žalius pagraužiu), topinambai, cukinijos, patisonai, kaliaropės, griežčiai, pupos ir šparaginės pupelės, žirniai, sv0gūnai, česnakai, laiškiniai svogūnai, krapai, kinza, mėtos, rūgštynės, krienai, gelsvės, dilgėlės, mangoldai, porai, pipirai- paprikos ir panašiai. toliau bruknės, mėlynės, braškės, šilkuogės, serbentai, žemuogės, obuoliai, kriaušės, slyvos, agrastai, avietės, šilauogės, mangai, vynuogės, aš vartoju viską, priklausomai nuo sezono. Pieno pačio nelabai mėgstu, nebent į kavą arba su kukurūzų dribsniais, bet valgau ir sviestą ir varškę ir sūrius, labai mėgstu rauginto pieno gaminius, valgau ir įvairią mėsą, išskyrus rūkytą- ta kažkaip nelabai traukia. Be sriubų gyventi negaliu, nežinau kiek reikėtų būti įsitikinus kažkuo, kad šaltojo sezono metu atsisakyti šilto maisto ir misti salotomis iš krautuvės, beskoniais pomidorais, apvytusiais agurkais ar pekino salotomis.
O šitagi, kas per veganiški įsitikinimai?
O šitagi, kas per veganiški įsitikinimai?
As kaip ukiska moteriske, tai is viso nesuprantu to teiginio, kad pazistama tik trys darzoves ir tos pacios maximines

QUOTE(Deganti @ 2013 08 20, 12:49)
kas dėl vėžio, tai per savo dešimt metų kelionėje su juo nemačiau, kad kas pakeitęs mitybą jį išsigydytų, kaip ir kitų stebuklų nemačiau, pačiai tiesiog pasisekė, lemtis tokia ir tiek. Čia kaip viena mano padrūžkė tiki, kad jei ir susirgtų, tai ji turi tiek babkių, kad matai gali sau gaut geriausią gydymą ir panašiai, deja, mačiau ir tokių, bet būna ir pinigai nepadeda, ir geriausi pasaulio vaistai. Čia šiaip off topic.
O as du sveikuolius palaidojau

Vienas onkologas yra pasakes, kad vezys bijo riebalu, niekada nepuls apkunaus zmogaus.
Va tik infarktai visada puola tuos apkuniuosius