Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie lieknėjimą ir laimę

QUOTE(Violetisimo @ 2013 08 20, 11:21)
Taip, butent. Tai kodel piktintis, kad vyras pareiskia nezuresias i putlesne. Visi skirtingi, skirtingi zmoniu poreikiai. As irgi putlesnio nesirinkciau, nes nu nebutu progos man pamatyti, koks jis saunus zmogus ar pan, nes neiciau su juo i pasimatyma. Kai ir sveriau 10kg daugiau ir atrodziau tokia jau meskute, vistiek i storus neziurejau biggrin.gif Taigi, butent - nebutinai liekna rinksis liekna ir atvirksciai, pritariu jums

Matot, su tais rinkimaisis ir kitų variantų būna, kartais visai nereik kažkur pažindintis gatvėje ar internetu ir eiti į pasimatymą, susipažinti galima bet kur, kad ir bendroje dažnai susirenkančioje kompanijoje, ilgainiui koks įdomus pašnekovas kaip asmenybė ims ir nusvers tą alaus pilvą arba žvairą akį smile.gif Čia šiaip, lyrinis nukrypimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 20, 11:40)
Matot, su tais rinkimaisis ir kitų variantų būna, kartais visai nereik kažkur pažindintis gatvėje ar internetu ir eiti į pasimatymą, susipažinti galima bet kur, kad ir bendroje dažnai susirenkančioje kompanijoje, ilgainiui koks įdomus pašnekovas kaip asmenybė ims ir nusvers tą alaus pilvą arba žvairą akį smile.gif Čia šiaip, lyrinis nukrypimas smile.gif

Zinoma. Kalbejau apie samninga rinkimasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 13, 09:57)

Dėl sąmioningo valgymo (arba to intuityvaus) t.y. suvokiant produkto skonį, kiekius sutinku, veikia 100 procentų.

nepyk, marla. bet...su tuo intuityviu valgymu negali klaustis pacioje pradzioje, ypac kai kunas uzterstas toksinio maisto, bei kamuojamas ne tikro, o toksinio alkio. Patiko Furhmano mintis, kad daugelis nuolat valganciu bei persivalganciu zmoniu nera jute tikro alkio per savo gyvenima (maiasydami ji su apetito suzadinimu.)

taigi, griztu. jei tikrai intuityviai maitintumeisi, nebutu tau 80virs kg. nebent tavo pacios ugis 180cm-185cm-190cm.
nu niekaip. ax.gif

Dar patiko mintis: Musu kunas sukurtas buti lieknas ir spindeti. Taip, butent, spindeti. visas, o ne vien virsutine dalis-ispaisyta makiazu-veidas, o visa kita stropiai slepiama po tam tikrais svori vizualiai naikinanciais rubukais.
Ir ligos... jos NERA naturali SENEJIMO pasekme. tai yra, absuras teigti - o ta dalyka vos ne visi itikeje - kad ligos yra naturali seno zmogaus organizmo isdava. zmogus pats susikuria liga. kraujagysles pacios nezukalkeja. trigliceridu perteklius pats neatsiranda is niekur nieko, kaip ir cholesterolis su cukrumi. organizmas to nenori. ligosyra zmogaus self-made produktas.
Atsakyti
Aš norėjau pasakyt, kad pasvaičioti kokia jam gražiausia figūra gali kas nori ir kaip nori, deja realybėje viskas kitaip. Aš pvz kai turiu D plius dydį, tai mano diedas pasakytų, kad jam nei viena negraži, nes papų nėr, bet tai tik jo pasvaičiojimas 4u.gif iš kurio aš dažnai pasijuokiu, ir jam pvz. mano septyniasdešimt kg. gyvo svorio netrukdo, nors kai ištekėjau buvau labai kūda, bet va kitas moteris pastambėjusias labai mato, kas man ir kelia juoką, nes visad primenu, kad ir aš sustorėjus.

Man atrodo pats klausimas yra nekorektiškas ir tos nuotraukos, ir komentarai doh.gif Pastoviai moterys kaip prekės išstatytos, prašom rinkitės ir vis palaikom tą suformuotą ydingą nuostatą, kas nėra gerai.
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 08 13, 13:06)
Šitas paveiksliukas iš esmės atspindi mano maitinimosi įpročius

man veganiskas matinimas - tinka (be jokiu ten miltu ar makaronu), nes atspindi visu pirma mano moraline pozicija, ne tiek del sveikatos. taciau, kai pamaciau kad ir sveikata gereja, o atsisakius kvieciu, net svoris ciuozia zemyn (antsvorio niekad neturejau), tai isvis...
Aisku, kas nori valgyti viska, jie ir turi teise. taciau tikiu mokslu, ir esu uz tai (tai sakau ir savo vaikams bei draugams), kad tik neapdorotas maistas yra sveikiausias, jis mus netukina, negadina, nesirgdina. naturalumas ir praprastumas visame kame.
Patiko to pacio gydytojo mintis: kiekvienas amerikites turi uzsikabinti ant saldytuvo uzrasa: SALOTOS YRA PAGRINDINS PATIEKALAS. ne vienas agurkas, ne vienas pomidoras, ir kalnas visu kt gyvun produktu...o atvirksciai. salotos ne kaip garnyras - o diziausia lekste. kai valgai daug darzoviu, vaisiu (bent 4 i diena), maziau savaime lieka vietos ir kitokiam. Knmygoje jo pateikiami valgiarasciai tinka ir nevegatarams ir vegams, visiems. galima valgyti zuvi, mesa, bet atvirkstiniais kiekiaias.

Dar del tu visavalgiu termino. esu jau ta sakius. galvoju sau: rodos, terminas"visavalgiai" - turetu apibundint tuos, kurie valgo viska. po to galvoju: bulshit, nesamone. kiek pazistu zmoniu, visavalgiai, valganti mesa ir pieno produktus, ir su pagaila ziurintys i mano mityba, deja, patys nevalgo daugko, oi daugko. sakau savo placiajai gimine (nemanykit, cia draugiskai): na, ir kiek realiai jus darzoviu vartojat: keturias!!! realiai, keturias! pomidoras, agurkas, bulve,. morka..... dar kopustas i siruba. viskas. o kur kitos? o kur zalumynai? zm,ones net neskiria zalumynu termino nuo darzoviu...ir tt. (nu bet vis geriau nei amerikieciai, kurie vartoja kecupa ir girias: siandien valgiau pomidorus picoje...)

tokie jau tie visavalgiai... bigsmile.gif
ir ka manot...mano gimine tam nepriestarauja. pagrinde keturios darzoves...(nu dar svoguniukai proginiai prie cesnaku...)

taigi, mielosios:
SALOTOS - PAGRINDINIS PATIEKALAS. biggrin.gif
Atsakyti
given Jūs tiek įsigilinus, gal atidarykit temą sporto ir dietų skyrelyje ir vualia - skleiskite žinią. Aš asmeniškai labai įsigilinus į priešvėžinę, bet nesiūlau visiems ir visur, o čia dar gi prevencija nebloga būtų 4u.gif Aš nepiktai, bet man tai jau kvepia fanatizmu. Salotos beja mano pagrindinis patiekalas, vakar buvo agurkai su cukinija, svogūnu, užpiltos ryžiu actu, soja ir imbieru, prie jų virtos vištienos gabaliukai.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 20, 11:59)
nepyk, marla. bet...su tuo intuityviu valgymu negali klaustis pacioje pradzioje, ypac kai kunas uzterstas toksinio maisto, bei kamuojamas ne tikro, o toksinio alkio. Patiko Furhmano mintis, kad daugelis nuolat valganciu bei persivalganciu zmoniu nera jute tikro alkio per savo gyvenima (maiasydami ji su apetito suzadinimu.)

taigi, griztu. jei tikrai intuityviai maitintumeisi, nebutu tau 80virs kg. nebent tavo pacios ugis 180cm-185cm-190cm.
nu niekaip. ax.gif

Nepykite Given, bet praleidot daug diskusijų, jei būtumėt skaičius, žinotumėt, kad priaugau nuo vaistų, o intuityvų valgymą propaguot, ar kaip čia pasakius, dirbt tuo klausimu, pradėjau tik šiemet, turiu tvirtus 5 kg minuso, sakykite ką norite, bet man šis rezultatas yra įrodymas, kad ši metodika veikia ir be didelių pastangų smile.gif

QUOTE(Deganti @ 2013 08 20, 12:00)
Man atrodo pats klausimas yra nekorektiškas ir tos nuotraukos, ir komentarai  doh.gif Pastoviai moterys kaip prekės išstatytos, prašom rinkitės ir vis palaikom tą suformuotą ydingą nuostatą, kas nėra gerai.

Man atrodo pats požiūris apskritai yra toks...hm- hm. Pažiūrėti į tuos moteriškus, tiksliau labiau mergaitiškus portalus (Cosmo, Delfi 5 braškės), ir panašiai: patarimai kaip jį patenkinti, kaip jį įkaitinti, kokie drabužiai ir apatiniai jiems seksualiausi, kokios šukuosenos (visų galų) jiems patinka, juos žavinčios figūros, įfegis, batai, manikūrai, plaukų spalva, sužavėk jį per 15 minučių, spindėk ir viliok. Viskas, jokių kitokių temų beveik ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 08 20, 09:18)
given Jūs tiek įsigilinus, bet man tai jau kvepia fanatizmu.

TU PATI PIRMA IMETEI TA MAISTO lentele, ir as pradziugau.

kodel fanatzimas? as kaip tik pries visas dietas? augalini maista valgyk neribotais kiekias, ir pamirst visus sverimus, visas nesamones, visus skaiciavimus.

jei tu sergi veziu - negyvuninis maistas lalbai tinkamas, kas cia blogo?

kodel turi nurodineti, ka kitiems kalboje pabrezti? as kaip tik noriu cia pabrezti tai, kad lieknumas kunui yra jo naturali busena, einanti kartu su sveikata (neisvengiamai), o ne tik lieknumas, o viduje kalnas ligu...arba mintis, kad svorio metimas tai tik grieztu dietu ar alinimosi sportu pasekme... ir tuomet, aisku, viso ir nori buti "tokios kokios yra", juk [pasaulyj daug smagiu dalyku be dietu ir sporto...
Papildyta:
marla, tikrai nepraleidau...skaiciau daug. velgi, labai siulau tau paskaityt ta knyga. "Valgyk kad gyventum".
daug daug darzoviu, zalumynu...kai ko atsisakius (tikrai ne vsiko) ir svoris ciuozia zemyn, tikrai ne taip letai kaip tavasis...ir ne viens svoris. su juo ir vaistu tiek nereikia vartoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 20, 12:12)
man veganiskas matinimas - tinka (be jokiu ten miltu ar makaronu), nes atspindi visu pirma mano moraline pozicija, ne tiek del sveikatos.
Dar del tu visavalgiu termino. esu jau ta sakius. galvoju sau: rodos, terminas"visavalgiai" - turetu apibundint tuos, kurie valgo viska. na, ir kiek realiai jus darzoviu vartojat: keturias!!! realiai, keturias! pomidoras, agurkas, bulve,. morka..... dar kopustas i siruba. viskas. o kur kitos? o kur zalumynai? zm,ones net neskiria zalumynu termino nuo darzoviu...ir tt. (nu bet vis geriau nei amerikieciai, kurie vartoja kecupa ir girias: siandien valgiau pomidorus picoje...)

tokie jau tie visavalgiai... bigsmile.gif
ir ka manot...mano gimine tam nepriestarauja. pagrinde keturios darzoves...(nu dar svoguniukai proginiai prie cesnaku...)

taigi, mielosios:
SALOTOS - PAGRINDINIS PATIEKALAS. biggrin.gif

Hm, pagalvokim, ok kopūstas, bulvės, morkos, agurkai, pomidorai...dar ridikėliai, salotlapiai, burokėliai (aš ir žalius pagraužiu), topinambai, cukinijos, patisonai, kaliaropės, griežčiai, pupos ir šparaginės pupelės, žirniai, sv0gūnai, česnakai, laiškiniai svogūnai, krapai, kinza, mėtos, rūgštynės, krienai, gelsvės, dilgėlės, mangoldai, porai, pipirai- paprikos ir panašiai. toliau bruknės, mėlynės, braškės, šilkuogės, serbentai, žemuogės, obuoliai, kriaušės, slyvos, agrastai, avietės, šilauogės, mangai, vynuogės, aš vartoju viską, priklausomai nuo sezono. Pieno pačio nelabai mėgstu, nebent į kavą arba su kukurūzų dribsniais, bet valgau ir sviestą ir varškę ir sūrius, labai mėgstu rauginto pieno gaminius, valgau ir įvairią mėsą, išskyrus rūkytą- ta kažkaip nelabai traukia. Be sriubų gyventi negaliu, nežinau kiek reikėtų būti įsitikinus kažkuo, kad šaltojo sezono metu atsisakyti šilto maisto ir misti salotomis iš krautuvės, beskoniais pomidorais, apvytusiais agurkais ar pekino salotomis.

O šitagi, kas per veganiški įsitikinimai?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 20, 12:28)
TU PATI PIRMA IMETEI TA MAISTO lentele, ir as pradziugau.

kodel fanatzimas? as kaip tik pries visas dietas? augalini maista valgyk neribotais kiekias, ir pamirst visus sverimus, visas nesamones, visus skaiciavimus.

jei tu sergi veziu - negyvuninis maistas lalbai tinkamas, kas cia blogo?

gali būt nebepamenu, matyt tada mano mityba jį atitinka, tik aš labiau ir linkstu į intuityvų valgymą, nes man gera savijauta ir minus kg. gaunasi valgant tik du kartus per dieną, tai kas man skanu, duonos juodos ir tarkių nevalgau dėl skrandžio problemų, miltinių ir pieno produktų nemėgstu, valgau daug salotų ir mėsos, dažniausiai renkuosi vištiena, kalakutiena, jei kiauliena tai tik neriebi, bet tik tokią mėgstų, visus riebalus nupjaustau nuo jaunystės, nes man riebus maistas kelia šleikštulį, net riebios žuvies negaliu valgyt, nemalonus pojūtis burnoj ir tiek.

kas dėl vėžio, tai per savo dešimt metų kelionėje su juo nemačiau, kad kas pakeitęs mitybą jį išsigydytų, kaip ir kitų stebuklų nemačiau, pačiai tiesiog pasisekė, lemtis tokia ir tiek. Čia kaip viena mano padrūžkė tiki, kad jei ir susirgtų, tai ji turi tiek babkių, kad matai gali sau gaut geriausią gydymą ir panašiai, deja, mačiau ir tokių, bet būna ir pinigai nepadeda, ir geriausi pasaulio vaistai. Čia šiaip off topic.

O dar šiandien pamislinau, na buvau jauna ir graži, su super duper figūra, na ir kas? Palyginus su ta,i ką turiu dabar, tai ir buvo tik figūra, o dabar na nebeturiu tos figūros, bet esu gyva, turiu du vaikus, turiu pakankamai patirties ir galimybių, todėl dabar esu žymiai laimingesnė nors ir su papildomais kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 20 rugpjūčio 2013 - 11:51
Aš mėgstu daržoves ir labai labai mėgstu vaisius, bet deja, žiemą ir pavasarį apie juos reikia tiesiog pamiršti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 20, 12:28)
marla, tikrai nepraleidau...skaiciau daug. velgi, labai siulau tau paskaityt ta knyga. "Valgyk kad gyventum".
daug daug darzoviu, zalumynu...kai ko atsisakius (tikrai ne vsiko) ir svoris ciuozia zemyn, tikrai ne taip letai kaip tavasis...ir ne viens svoris. su juo ir vaistu tiek nereikia  vartoti. 4u.gif

Nu ne, aš žaliavalgyste, veganizmu ir panašiais dalykais užsiimti nesiruošiu ir tą peršančių knygučių skaityti netraukia, jos nuobodžios biggrin.gif Iš esmės produktus renkuosi prisilaikydama pagrindinių sveikos mitybos principų, bet su tam tikrom išlygom proto ribose . Svorio metimas man yra malonus pašalinis poveikis, o ne tikslas, juolab staigiai mesti svorį nenorėčiau ir dėl odos, sakyčiau tai gali būt net kenksminga, nebe 20 metų, kad imtų ir susitrauktų staigiai tiek, kiek reikia biggrin.gif
Atsakyti