QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 04, 21:33)
Per laiką pasireikšia viskuo: pilvuku, sunkumu jame, raižymu, burzgimu ir tuo grynu rūgimu. Tai tiesiog juntama. Reikia įsikalti į galvą, kad jei šiandien dar nejauti, tai nereiškia, kad ryt neajusi.
Jokiųų pašalinių nemalonių pojūčių nepastebiu jau labai ilgą laiką.
QUOTE(Aimeja @ 2013 09 05, 08:34)
Tai jinai nieko naujo ir nepasakė. Aš tą patį sakiau. Bet pav. Marla sakė, kad ne jai labai gerai ir ypač vėlyva vakarienė. Kad jokios įtakos nėra.
Juk ir tu kai rašei kaip valgai, nepasakei, kad vakarienei 1 kg., sakei, truputį šaltibarščių, dar ko ,,palesi''. Tingiu ieškoti.
Aimeja, aš sakiau, kad viskas priklauso nuo žmogaus gyvenimo būdo. Ir jeigu tam tikras "teisingas" režimas nesuderinamas su mano dienos režimu aš renkuosi sau tinkantį. Jei dirbčiau laisvu grafiklu ar namie, laisvai galėčiau valgyti ir pusryčius.
Kaip bebūtų ir su vakariniu valgymu svoris man krenta, galbūt todėl, kad neinu anksti miegoti, po mano vakarienės iki miego praeina mažiausia 4- 5 valandos.
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 05, 08:46)
Jos tiesos man is viso smagios pasidare, nes dabar suvalgau net daugiau, nei iki siol, o svoris krenta
Sutinku su daugeliu išsakytų teiginių, bet dėl agurko, kuris sėda "ant pilvo" nu man kažkaip abejonių kelia. Kaip bebūtų, labai sveikinu su tinkamo būdo atradimu ir, žinoma, pasiekimais
QUOTE(Aimeja @ 2013 09 05, 09:04)
Dietologė pasakė pagrindines tiesas su kuriom tu nenorėjai sutikti anksčiau. Ir ne tik tu. Va Marla įsižeidė, kai pasakiau, kad mano nuomone jinai meluoja sau ar kitiems. Nes na paklausai kai žmogus pasakoja savo mitybą ir niekaip ,,nesueina galai''. Kažkas ne taip yra. Marla nepyk, kad aš apie tave čia apkalbu.
Papildyta:
Aš asmeniškai esu įsitikinusi, kad NEI VIENAM žmogui netinka daug maitintis vakare. Nei vienam. Galima pasirinkti maistą, jo įvairovę. Bet bendri dalykai išlieka ir tinka visiems , kurie linkę storėti-mažesnės porcijos , maitinimosi laikas ir judejimas.
Aš nepykstu, mes gi diskutuojame, bet nenorite įsiklausyti į esmę pačią ir mano pasirinktą mitybą. Rašydama pereitą ppostą pagalvojau, kad galima išvartyti ir taip:
Mano pietūs, valgomi apie 12-13 valandą- gali būti traktuojami kaip vėlyvi sotūs pusryčiai, vakarienė apie 19-20 val gali būt traktuojama kaip pietūs, po dar 4-5 valandų einu miegoti be vakarienės, ne pilnu rūgstančiu skrandžiu
susidėlioja panašiai kaip pusryčiai žmogaus valgomi 8 ryto, pietūs 13 val ir kukli vakarienė 18 val., kai einama miegoti kokią 22 valandą