Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie lieknėjimą ir laimę

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 13:56)
As tai eiciau per diena po tris kartus prie mane apkaltinusio zmogaus ir sakyciau "as neemiau tavo paskerio, tikrai neemiau, tiki manim?  as tikrai tikrai neemiau".. ir taip kokius pora menesiu ... Kol pati patikesiu , kad neemiau biggrin.gif

O jei kaltinantis žmogus po kelis kartus dienoj vietoj to pasakyt, ok, neėmei tai neėmei, ateis ir sakys, kad ne tu meluoji. Ar čia, e, švelni užuomina nebeiti temon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 02, 12:04)
jo jo, visoms storulėms ligos, aga. Yra, žinoma, bet kaip lengva nurašyt ėdrumą ir nejudrumą kokiam nors negalavimui.

matai, yra net ne ligos, o polinkis. pvz. paveldima - skydliaukės, kuri labai įtakoja kūno svorį, veiklos intensyvumas. VIEnu metu, kai buvo rodikliai ties viduriu - svoris krito labai lengvai, kraujospūdis normalus, energijos perteklius. o paskui bac - didelė nelaimė, ligos diagnozė, kai atitokau, suvokiau, kad vėl energijos nerasta. Ne depresija - skydliaukė vėl, kaip visada ties minimalia riba balansuoja.

Gi mano (nebiologinis) vaikas stebimas, dėl buvimo ties maksimalia riba, problema - niekaip negali priaugti svorio iki minimalaus 'teisingo". Jokie ten 'nesveiki gyvenimo būdo elementai" jos neveikia. Niekas. Maistas, riebūs desertai, užkandis po pietų - kepta duona (labai mėgsta, kaip ir kitus labai riebius dalykus), niekas neįtakoja. svoris - liguistas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 02, 12:37)
Marla, po trečios temos gal jau pagaliau ir save įtikinsit, kad esat laiminga ir apkūni ir kad su antsvoriu jums gerai? biggrin.gif Tiek daug šnekat, svarbiausia - kiekvienam poste tą patį, kad čia jokiu pasitenkinimu savim net nekvepia, o tik bandymu įtikint kitus. Kitaip diskusija būtų pasibaigus pirmoj temoj.  biggrin.gif

Tokiu atveju įtikinėkit ir Numeruotą Vaivą, kad ji nelaiminga dėl to, kad liesa.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 02, 13:55)
Ir tada kodėl man nuo vaikystės įpročiai neišsiugdė? Pas mumi griežtai buvo , rašiau pereitame poste, bet tai buvo ignoruota. 

Nu Jums ir reguliari mityba per puse metu nepadejo, ir 10 km. nueinam net nepridusus ir siaip save mylit labai, tik kelinta tema teisinates neaisku pries ka....
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 13:53)

Vargu bau, Jūsų požiūris į normalią žmogaus mitybą pernelyg ribotas ir statiškas.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 13:56)
Kol pati patikesiu , kad neemiau biggrin.gif

Nesuprantate mano minčių, turbūt ir nesuprasite, nes nenorite į viską pažvelgti iš kitos perspektyvos. Būtent meilė sau, laimingumas, susitaikymas su savimi ir padeda man lieknėti. O ne lieknėjimas keičia mano požiūrį į save tipo su kiekvienu numestu kg pradedu save mylėt smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 02, 14:01)

Tokiu atveju įtikinėkit ir Numeruotą Vaivą, kad ji nelaiminga dėl to, kad liesa.

Kad as ne liesa unsure.gif
Atsakyti
Mano viena pažįstama labai labai liekna tiesiog neįtikėtinai. Moteris virš 30, du vaikus turi. Ji pati pasakojo, kad jos kmi gerokai žemesnis už nei turėtų būti, o valgo visuomet iki persivalgymo. Dievinu kebabus, mėsainius, picas, saldumynus, kolas ir pan. Taip maitinasi jau n metų, bet nepriauga nė vieno kg. O kitas žmogus taip mėnesį pasimaitinęs tuoj nutuktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 14:01)
Nu Jums ir reguliari mityba per puse metu nepadejo, ir 10 km. nueinam net nepridusus ir siaip save mylit labai, tik kelinta tema teisinates neaisku pries ka....

Aha, reguliari anot Jūsų. Kodėl nepadėjo? Rašiau, kad padėjo. Bet vargino. Todėl mečiau. Jūs dar sakėte, kad žmogui lėtai svoris kristi negali kaip krito man, tie 5 kg per pusmetį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 02 rugpjūčio 2013 - 13:06
QUOTE(Marla @ 2013 08 02, 14:02)
Būtent meilė sau, laimingumas, susitaikymas su savimi ir padeda man lieknėti.

g.gif Kaip cia jis padeda? Ar tiesiog Jus maziau valgot, kai esat laiminga?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 14:01)

ji bando paaiskinti kaip yra is tikruju, niekaip dar nedaejo kodel vyko tiek laiko diskusija? zmones nera vienodi kaip visciukai is inkubatoriaus
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 08 02, 12:55)

Tai gal jos iš tikro sveikos. Nu ką daryt, kad stora tai sveika? Nu bet nugyvena žmonės ir taip. Kaip ir užkietėjęs rūkalius nebūtinai mirs nuo vėžio būdamas 60 metų biggrin.gif

tas nuolatinis įtikinėjimas, kad 'aš geriau žinau, tu laiminga ar nelaiminga, teisingai ar neteisingai maitiniesi" priminė draugės tėčio ligą. Jis NIEKADA nerūkė, itin saikingai vartojo alkoholį (dukters, žmonos gimtadieniai, velykos ir Kalėdos), maitinosi praktiškai vegetariškai. ir susirgo liga, kuri yra 'tipiška" rūkorių liga - smulkiųjų kraujagyslių kalkėjimas. Gydytojai savaitę ligoninėje jį kaltino melu, intensyviai stebėjo, ar neis rūkyti, kol atėjo dukterėčia - irgi gydytoja ir patvirtino - ne, nerūkė, negėrė, beveik nevalgė mėsos....
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 13:53)
Apsispreskit  biggrin.gif  tai Jus prie puodu stovit kiaura diena, tai Jusiskes namuose per dienas vienos, nes Jus auklei neturit pinigu.
Papildyta:
Beveik  biggrin.gif

siuo metu atostogos.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 08 02, 14:14)
siuo metu atostogos.

tai kiek tas "siuo metu"? savaite? dvi ? Jei jos iprate uzkandziaut bet kuo, tai per tiek laiko iprociai nepasikeis.
Atsakyti