QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 02, 13:36)
jei netampa, jei nesi pajėgus, valingas, tiesiog matyt verta susitaikyti su tuo, koks esi. Nes amžinas svorio metinėjimas yra turbūt ne ką sveikiau nei viršsvoris. O kur dar nervai ir įtampa.
Jei netampa, sukelia per daug įtampos, tada žinoma kad būdas netinka. Aš tą pajutau laikydamasi 5 valgymų dienoj, kaip rekomenduoja dietologai. 3 normalūs valgiai, 2 užkandžiai, bei kalorijų stebėjimas. Dabar lieknėju kitaip, be streso, įtampo ir tikiuosi, kad paskutinį kartą
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 08 02, 13:36)
Kokiu kitokiu budu ? Susirasti liga, kuria galima butu pateisinti savo ryjima?
Jūs labai stengėtės mane įtikinti, kad lieknėjimas įmanomas tik vienu atveju, valgant mažiausiai 3kart dienoj, pusryčiai būtini, vengti keptų patiekalų, picų, rinktis liesus patiekalus, žuvį ir paukštieną. Nė velnio, lieknėjimo procesą lemia
daug faktorių ir ne vien fiziniai.
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 02, 13:37)
Marla, po trečios temos gal jau pagaliau ir save įtikinsit, kad esat laiminga ir apkūni ir kad su antsvoriu jums gerai?

Tiek daug šnekat, svarbiausia - kiekvienam poste tą patį, kad čia jokiu pasitenkinimu savim net nekvepia, o tik bandymu įtikint kitus. Kitaip diskusija būtų pasibaigus pirmoj temoj.
O man nereik savęs įtikinėt. Nejaugi neturiu teisės pasakyti, kad esu laiminga? Kai man sako ne, tu nelaiminga. Ne, negali būt laiminga.
Tai tamstai kas pasakys tamstai, kad va pavogei mano parkerį, bet meluoji, kad neėmei (prašau nepriimti asmeniškai) tai sutiksi tylom? Ar pasakysi, kad sorry, bet tikrai neėmiau. Ar malonu kai tiesiogiai esi kaltinamas melu ir nusišnekėjimu? Galbūt darau kvailai, kad sakau ką jaučiu, bet žinokit, kad man nemalonu.
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 02, 13:38)
ne rijimas, yra ligų, vaistų, kurie lėtina medžiagų apykaitą stipriai. mano pačios sesė kai vartojo vaistus (skydliaukė), pastorėjo, ją net gydytojai buvo įspėję, kad teks storėt. Baigė gerta, numetė. Tad tikrai visokių situacijų yra.
Taip, atrodytų vaistai, nebūtinai hormoniniai, gali įtakoti žmogaus alkio jausmą arba lengvesnį svorio priaugimą, nei vaistų nevartojant
QUOTE(Isyankar @ 2013 08 02, 13:38)
Man tai labai žiauriai atrodo tos dietos, kai valgo tik labai liesą maistą ir be jokių prieskonių ir padažų (turėtų būti labai neskanu), aš kai nusprendžiau mesti svorį, nieko specialiai nekeičiau.
Instinktyviai mažinau saldumynų kiekį ir maistą, paskendusį riebaluose + aktyvesnė fizinė veikla. Fsio, to užteko, kad nereikalingi kilogramai nukristų (ir pakolkas, ačiū Die, negrįžo). Kartais patys žmonės per daug save plaka su tomis ekstremaliomis dietomis, nors, žinoma, sutinku, kad svoris kiekvienam krenta labai skirtingai ir individualiai
Aš tą patį darau