Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 16, 14:00)
Sijonukas sakyciau tiesus. Paziurek realiu foto ebay yra  4u.gif

jau pasiziurinejau 4u.gif tik del dydzio dabar idomu ax.gif
Atsakyti
Turiu viena klausima, kuris man jau ilgokai neduoda ramybes: gal kuri turite jcrew merino tippi neon fuchsia spalvos? Ar spalva labai ryski??? Gavau savo neon fuchsia tippi, bet spalva tai man nelabai panasi i neon fuchsia... nors ant maiselio raso neon fuchsia, bet megztukas be etiketes. Ar gali buti, kad ne ta spalva atsiunte?
Atsakyti

Kaip cocoon paltuko dydziai?
Su 172 ir 88 krutine koki imt? 2 ar 4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 08 16, 16:28)

Pati neturiu, bet kiek skaicius atsiliepimu tai tikrai 2. As tai su 84 krutine ir tokiu ugiu net 0 imciau.
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 08 16, 16:28)

turiu 4, bet su 90cm, bet pilnai ir 2 pakaktų jums
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 08 16, 15:28)

turetu 2 uztekti tikrai, bet as pvz nusipirkau 4 dydi, nes jo ismatavimai atitiko 2 dydzio tongue.gif tik va nezinau ar cia etiketes sumaisytos ar kaip, bet nepaskendau rolleyes.gif nors galesiu storesni megztini pasivilkt, ko negalejau pvz. su 2 dydzio peacoatu 4u.gif

Papildyta:
Na ir pagaliau prisiruosiau pasitarti su visom del savo snake sijono - buti ar nebuti biggrin.gif t.y. pasilikti ar parduoti ? ka manot g.gif man vaizdelis is sono nepatinka labai aptemptai atrodo, na nebent nesioti nesusikisus viska, o ant virsaus, pvz koki tipi

na zodziu laukiu nuomoniu 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Tapanka, mano turetas kasmyrinis tippis tai tikrai laaaabai ryskus buvo, jau nepasisleptum niekur biggrin.gif

Enura, mano akimis tai sijonas ne per mazas g.gif. Pora kartu iseisit kazkur ir dar prasitemps ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 08 16, 13:49)
Daug ka factory padave is jcrew, net neidomu ax.gif Bet va pvz vistinio megztuko kokybe, itariu, bus kaip su scottie suniuku, nes sudetis lyg panasi, tai nusivels tiek, kad neimanoma nurinkt bus g.gif

zinai nesutinku man jcrew merinukai tarp pazastu greit susivele o factory tas pigus uz 19.99 daug geriau nesiojasi,
sirdele jcrew irgi man asmeniskai kokybe po skalbimo prastesne nei sirdeles factory g.gif

QUOTE(driu @ 2013 08 16, 14:56)
dar del sio noriu paklaust ar jis siaurejantis ir 2 dydis ar tiks 95 cm klubams?  4u.gif
http://www.jcrew.com...p;bmUID=k25MaO9
Papildyta:

del ilgio bijau, rase mergaite, kad trumpokas  g.gif

driu man jis trumpokas 1.7 ugiui kazkaip nesiziuri modelis sis
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 08 16, 16:15)
Turiu viena klausima, kuris man jau ilgokai neduoda ramybes: gal kuri turite jcrew merino tippi neon fuchsia spalvos? Ar spalva labai ryski??? Gavau savo neon fuchsia tippi, bet spalva tai man nelabai panasi i neon fuchsia... nors ant maiselio raso neon fuchsia, bet megztukas be etiketes. Ar gali buti, kad ne ta spalva atsiunte?

parodykit foto, sunku zodziais spalva apsakyt, arba paiekokit interntete realiu foto ir palyginkit su saviske.
Papildyta:
[quote=enura,2013 08 16, 18:35]

nebuti 4u.gif
Atsakyti
Enura, man lyg gerai..
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 16, 19:10)
zinai  nesutinku man jcrew merinukai tarp pazastu greit susivele o  factory tas pigus uz 19.99  daug  geriau nesiojasi,
sirdele jcrew irgi man asmeniskai kokybe  po skalbimo  prastesne nei sirdeles factory  g.gif

As kalbejau tik apie konkretu atitikmeni ir sudeti mirksiukas.gif Merinuka Tippi atitikmeni turiu, nesiskundziu. O va vistinio sudetis, itariu kaip ir to su suniuku, todel kokybe manau, bus viens prie vieno, bet gal nepabandes nesuzinosi smile.gif Sirdelinis megstukas factory buvo ne vienas. Vienas (pries gerus metus budavo jis, manau, pardavime) su alpaca vilna (manau, tikrai turejo kazkiek veltis), o kitas medvilninis, todel naturalu, kad nesivelia ax.gif

Va ir idomu butu, kad turincios atitikmenis pakomentuotu placiau apie kokybe ax.gif
Atsakyti
Enura, mano nuomone labai tinkamas dydis, didesnis butu didelis, o cia nieks neverzia
Atsakyti