Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

[quote=Melajja,2013 08 16, 20:55]
parodykit foto, sunku zodziais spalva apsakyt, arba paiekokit interntete realiu foto ir palyginkit su saviske.
Papildyta:
[quote=enura,2013 08 16, 18:35]

nebuti 4u.gif
[/quote]

Stai mano neon fuchsia smile.gif tikejausi ryskios sodrios spalvos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 08 16, 20:08)
Stai mano neon fuchsia  smile.gif  tikejausi ryskios sodrios spalvos

user posted image

as gavau tippi WILD PETUNIA spalvos, tai spalva tokia, kaip jūsų įdėtoje nuotraukoje.
Papildyta:
Enura, mano nuomone, irgi dydis atrodo jums tinkamas, nebent jaučiatės labai apspausta ir jau nebepatogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 16 rugpjūčio 2013 - 20:18
Pagaliau busiu issiaiskinusi kas per spalva pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 08 16, 20:08)
Stai mano neon fuchsia  smile.gif  tikejausi ryskios sodrios spalvos

Tapanka, tikrai cia wild petunia, pas mane irgi toks pat 4u.gif

Dekui, kas pasisaket del mano gyvatinio 4u.gif spausti tai tikrai niekur nespaudzia, tik aisku jau storet negaliu ne kiek rolleyes.gif jauciuosi patogiai ir jeigu dar prasitemptu tai tikrai butu kaip tik.
Tik va ar padoriai is salies atrodo toks aptemptas kazkaip susimasciau g.gif visgi jau ne niolika...
Aisku nekasdien ji ir deveciau
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 08 16, 21:49)
Tapanka, tikrai cia wild petunia, pas mane irgi toks pat  4u.gif

Dekui, kas pasisaket del mano gyvatinio  4u.gif spausti tai tikrai niekur nespaudzia, tik aisku jau storet negaliu ne kiek  rolleyes.gif jauciuosi patogiai ir jeigu dar  prasitemptu tai tikrai butu kaip tik.
Tik va ar padoriai is salies atrodo toks aptemptas kazkaip susimasciau  g.gif  visgi jau ne niolika...
Aisku nekasdien ji ir deveciau

Nematau absoliuciai nieko nepadoraus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 08 16, 20:56)

drinks_cheers.gif

Enura, nesiokit ir nesukit sau galvos smile.gif
Atsakyti
Enura,nesiokit drasiai ji biggrin.gif tik man noretusi virsaus ryskesnio prie jo 4u.gif
apie paltukus pradejot kalbet bigsmile.gif siandien neatsilaikiau ir pasiemiau si grozi su 83cm 2 dydi,jauciu skesiu doh.gif
Atsakyti
Lyn, Ramka 4u.gif 4u.gif
Vilmabu, kaip tik numacius buvau geltona tipi prie jo kaip varianta 4u.gif
Ir paltukas - grozis wub.gif manau nepaskesit 2 dydyje, nes mazesniam per klubus butu turbut jau negerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 16 rugpjūčio 2013 - 21:50
ENURA drasiai nesiokit, bet jau man jis tarodo jums idealiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 08 16, 20:56)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Enura, na man sijonas is priekio ir is galo gerai ziurisi, o vat is sono nea ax.gif
Nebent prasitemptu g.gif
Idomiai su tais dydziais, tarkim man 4 d. laisvokas, tenka siaurint, bet 2 d. kazi ar butu geras g.gif
Man reiktu 3 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 16, 22:30)
Enura,nesiokit drasiai ji biggrin.gif tik man noretusi virsaus ryskesnio prie jo 4u.gif
apie paltukus pradejot kalbet bigsmile.gif siandien neatsilaikiau ir pasiemiau si grozi su 83cm 2 dydi,jauciu skesiu doh.gif

vilmabu, na butinai,kai gausite pakomentuokite puspatuką, modeliukas nerelaus grožio wub.gif wub.gif dekoruota odele wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 08 16, 23:42)
Enura, na man sijonas is priekio ir is galo gerai ziurisi, o vat is sono nea ax.gif
Nebent prasitemptu g.gif
Idomiai su tais dydziais, tarkim man 4 d. laisvokas, tenka siaurint, bet  2 d. kazi ar butu geras g.gif
Man reiktu 3 d. biggrin.gif

dideja, šitas sterling modeliuką aš gyvai matavausi petite 4 tai man idealu, drinks_cheers.gif , o va su regular 2, tai kaip tau regular4 ax.gif ax.gif nei šis, nei tas
manau būtų tau geriau usa2 drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
dideja, tik nesugalvok vėl kokį planą chuliganą, kaip su švarkeliu pasielgei bash.gif umn.gif 4u.gif
Atsakyti