Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(laurita99as @ 2013 08 16, 21:47)
ENURA drasiai nesiokit, bet jau man jis tarodo jums idealiai 4u.gif

tikrai ne biggrin.gif bet aciu 4u.gif

QUOTE(regal @ 2013 08 16, 22:00)

4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 08 16, 22:42)
Enura, na man sijonas is priekio ir is galo gerai ziurisi, o vat is sono nea ax.gif
Nebent prasitemptu g.gif
Idomiai su tais dydziais, tarkim man 4 d. laisvokas, tenka siaurint, bet  2 d. kazi ar butu geras g.gif
Man reiktu 3 d. biggrin.gif

va va buten del to vaizdo is sono as cia ir blaskausi biggrin.gif ir tikrai kaip tu sakai matyt reiktu 3 dydzio, nes Aireda minejo kad 4 jau buvo perdidelis, na tik tiek kad pataisyt imanoma butu. bet su tais taisymais vel doh.gif
Atsakyti
Merginos, o Blythe šilkinukės dydžius atitinka? Žinau, kad 100 k. šnekėta, bet tik db prisireikė blush2.gif

Vilmabu labai gražus tas paltukas smile.gif

Enura sijonas tikrai gerai atrodo, nebent pačiais nesaugumo jausmas dėl braškančių siūlių yra biggrin.gif
Papildyta:
http://www.jcrew.com...~~~~~/02344.jsp kokie faini, nebuvau mačius, bet ir vėl tik trumpi mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 17 rugpjūčio 2013 - 08:23
Enura, vaizdelis labai liuks. Tikrai nereikia didesnio, jug pencil neturi but laisvas. Juo labiau tikrai pasiduos kiek devint. Tikrai graziai atrodo ir su sia Blythe derinukas puikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 16, 22:42)
Enura, na man sijonas is priekio ir is galo gerai ziurisi, o vat is sono nea ax.gif
Nebent prasitemptu g.gif
Idomiai su tais dydziais, tarkim man 4 d. laisvokas, tenka siaurint, bet  2 d. kazi ar butu geras g.gif
Man reiktu 3 d. biggrin.gif

As jau seniai esu apgailejus, kad nera to treciuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 08 17, 10:39)
As jau seniai esu apgailejus, kad nera to treciuko biggrin.gif

as irgi jungiuos prei tu kurioms reikai 3 ciuko ax.gif
Atsakyti
Kaip manot Factory cocoonas bus prastesnis negu Jcrew g.gif

http://factory.jcrew...rilliant-cobalt
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2013 08 17, 09:30)
Merginos, o Blythe šilkinukės dydžius atitinka? Žinau, kad 100 k. šnekėta, bet tik db prisireikė 

Su 90 cm ir neplaciais peciais turiu 2 d. , kaip ir kitos berankoves silkinukes.

Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2013 08 17, 11:09)

Sunku nuspeti smile.gif
Taciau as turiu factory ilga pukine striuke, atnesiojau 3 ziemas ir neturiu jokiu priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/60209.jsp kaip manot su 99krytine 8geras butu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As daugiau kaip skaitytoja Jcrew, bet sikart nusprendziau pasireiksti biggrin.gif

Mano nuomone, enurai derinukas atrodo patraukliai, bet ne vulgariai, ar pernelyg seksualiai. Tikrai niekas nera pertempta ax.gif

Factory cocoonas mane irgi vilioja, bet as galvoju, gal originalu dar imes i sale, ka manote?

Ir dar gal kas is Jusu turite sia palaidine ir galetumete ja pakomentuoti? ax.gif Blythe nesioju 0 dydi, galvoju sios tikriausiai kaip atitikmens reiketu XS g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2013 08 17, 10:09)

Paskutiniai mano pirkiniai is Factory tai visai nenusileidzia kokybe Jcrew smile.gif

Enura,o man labai grazus vaizdas is sono wub.gif Uzpakaliukas graziai riestai aptemptas biggrin.gif Man piestukiniai sijonai taip ir turi atrodyti thumbup.gif o ne beformiai statiniai biggrin.gif rasau 10 balu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 17 rugpjūčio 2013 - 14:35
QUOTE(pasaka1 @ 2013 08 17, 08:30)

QUOTE(someday... @ 2013 08 17, 08:55)

QUOTE(preta @ 2013 08 17, 14:24)

Aciu, mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kuti @ 2013 08 17, 14:33)
Enura,o man labai grazus vaizdas is sono wub.gif Uzpakaliukas graziai riestai aptemptas biggrin.gif  Man piestukiniai sijonai taip ir turi atrodyti thumbup.gif  o ne beformiai statiniai biggrin.gif rasau 10 balu 4u.gif

Kuti, bigsmile.gif cia turetu buti toks smailikas :griununegyva: (tik negaliu ikelt is ipado). Aciu uz toki auksta ivertinima biggrin.gif wub.gif

Dar karta aciu visom, nesitikejau tiek teigiamu atsiliepimu wub.gif
Taigi reziume cool.gif (jeigu gerai suskaiciavau)
teigiamai pasisake 11
neigiamai 1
ir Didejos pasisakyma dalinu per puse biggrin.gif tai gaunasi uz 11,5 pries 1,5

zodziu, sijona isvesiu i zmones ir tada matysiu prilips jis man ar ne

kai keliau nuotraukas visai pamirsau pamineti dydzius doh.gif tai rasau dabar:
mano liemuo ~ 70 cm, klubai ~ 94 cm , sijonuko dydis buvo 2

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Rodausi naujausius pirkinius, suknele is factory, linine, su pamusaliuku, 2 dydis, likau labai patenkinta, tik aisku vaizdas naminis, suknele nelyginta biggrin.gif
user posted image

Megztukas, del kurio abejoju.... M emiau, nes tik toks tebuvo, lengvas, siltas, jaukus, tas platumas man lyg ir netrukdo tik rankoves trumpokos sad.gif dilema su juo smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 16, 18:10)
driu  man jis trumpokas 1.7 ugiui kazkaip nesiziuri modelis sis

tai ne kas, mano ugis 174 biggrin.gif bet jau uzsake, kaina gera gavosi, gal bus is ko pailginti g.gif
Atsakyti