Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Benita @ 2013 08 19, 17:58)
Buvo ir 00, vienas toks ir mano spintoj kabo  smile.gif

Benita, jei kabo spintoj, tai gal butu geriau, jei kabetu ant manes? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 19, 19:41)
Benita, jei kabo spintoj, tai gal butu geriau, jei kabetu ant manes?  blush2.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikrai fainuolis tas sijonukas. Turiu ir as.Tiesa sakant, dabar tik atsiminiau, praeitais metais net nebuvau jo uzsivilkus biggrin.gif siais metais reiks pasitaisyt biggrin.gif patinka man jo tas pustumas
pasaka1 - tikrai, sie dzinsai kaip tik jums. Tik man nepatinka tiesus, platus galuose, bet cia jau asmenine antipatija biggrin.gif
Atsakyti
Benita, jei kabo spintoj, tai gal butu geriau, jei kabetu ant manes?  blush2.gif  lotuliukas.gif

Norejai pasakyti - tavo spintoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2013 08 19, 18:12)

Dideja, tavo džinsai biggrin.gif
puikiai tiko, labai mieli, minkšti ir faini smile.gif

na va..., nei kirpti , nei siaurinti nereikejo, atrado dzinsai savo seimininke biggrin.gif
grazu, smagiai devek 4u.gif

Papildyta:

thumbup.gif lotuliukas.gif

tikrai... kartais nebutina tik laikyti spintoje, geriau jau kazkam parduoti , kad pasipuostu biggrin.gif
as beveik visa vasara pralaikiau viena medvilnini sijonuka spintoj...siandien ji pardaviau merginai, kuriai jis tiko puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 19, 19:26)
tikrai... kartais nebutina tik laikyti spintoje, geriau jau kazkam parduoti , kad pasipuostu biggrin.gif

a vat ir ne tongue.gif kartais tiesiog gera zinoti, kad jis tavo spintoj lotuliukas.gif

Driu suknele dailiai 4u.gif As sijonuka gaudau toki pat mirksiukas.gif
Megztukas man irgi atrodo visai gerai, tik keistai ziurisi su sortais biggrin.gif bet ziema prie siltos aprangos manau visai thumbup.gif butu

Lyn sijonukas labai dailiai su graziom kojom biggrin.gif , bet va megztukas tai man irgi atrodo kaip ciut ciut pasiktraukes po skalbimo butu blush2.gif

Pasaka nu va visai kitas vaizdas dzinsu ir sis tipiukas puikiai tinka. grazu 4u.gif

O as siandien gavau 2 daiktus jcrew ir abu so broku taip sakant cool.gif
Gavau Swoop top in punk floral palaidine http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0s41ss

ir

Saturday pant http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0s68MD

Tai palaidines siuliukas kuris nugaroj sukabina klostes kad nebutu atsivepe nutrukes. Is pradziu apsivilkus nesupratau kame reikalas, ziuriu beveik visa nugara nuoga pasidaro judesy ir liemenele matosi ... o pamenu kad kas turi sake kad nieko nesimato g.gif tai tik nusivilkus pamaciau kad nutrukes. O geriausia tai kelnes - is vis su 3 dideliausiom skylem palei vidine siule blink.gif lotuliukas.gif tikriausiai gamyklinis brokas, nes lyg ir nepanasu kad kas nors butu bandes i 3 ismierom mazesnes ilisti, nes kitur viskas normaliai, bet reiks dar su adata padirbeti, susisius
ten net zymes neliks, bet vistiek jcrew nelygis sakyciau biggrin.gif

Man cia tokia mintis kilo - o jums neatrodo kad per nuolaidas imeta tokias dificitines prekes, kurios su mazu broku kokiu, arba grazintos ir netikusios, matuotos jau, nes lyg ir anksciau kazkas yra minejes kad gavo brokuotus daiktus. Ar cia grynas atsitiktinumas ? ka manot g.gif

Atsakyti
gal turite šias balerinas? Kaip dydiis, ar nesiauros ir ar kokybiškos:
http://factory.jcrew...p;bmUID=k27jIZd
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 08 19, 16:33)
Idedu DONEGAL  sijonuko ( 4 dydis) ir  COLLECTION CASHMERE CABLE SWEATER (S dydis) sorry uz foto kokybe, foto daryta ipad. Bandau i megztuko rasta is arti ideti

Fainas sijonukas, ypač dera prie kojų thumbup.gif

QUOTE(pasaka1 @ 2013 08 19, 17:12)
ir žuvinis tippis prie to pačio biggrin.gif

Gavau ir aš tokį tippį, tai irgi toks trumpokas, o raštas ne iki pat apačios tik paryškina tai verysad.gif Net kašmyriukas iš vaikiškų ilgesnis smile.gif

Dar labai rekomenduoju šitą vyrišką paltą, jei dar papildytų wub.gif : http://www.jcrew.com...17934/17934.jsp
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 08 19, 23:36)
Fainas sijonukas, ypač dera prie kojų  thumbup.gif
Gavau ir aš tokį tippį, tai irgi toks trumpokas, o raštas ne iki pat apačios tik paryškina tai  verysad.gif  Net kašmyriukas iš vaikiškų ilgesnis smile.gif

Dar labai rekomenduoju šitą vyrišką paltą, jei dar papildytų  wub.gif : http://www.jcrew.com...17934/17934.jsp

Kaip faina, kad tiko paltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 08 19, 20:47)

1. O as siandien gavau 2 daiktus jcrew ir abu so broku taip sakant  cool.gif

2. Man cia tokia mintis kilo - o jums neatrodo  kad per nuolaidas imeta tokias dificitines prekes, kurios su mazu broku kokiu, arba grazintos ir netikusios, matuotos jau, nes lyg ir anksciau kazkas yra minejes kad gavo brokuotus daiktus. Ar cia grynas atsitiktinumas ? ka manot  g.gif

1. Na ne koks jausmas gauti 2 daiktus ir dar abu brokuotus doh.gif
Kad kelnes susitvarkys rasei, o kaip su bliuskyte, nebus problemu tvarkant?
Jau simta kartu gyriau sia bliuskyte, bet dar pagirsiu - man ji labai wub.gif

2. Kiek tame tiesos nezinau, bet ir man tokios mintys kildavo, kai merginos parasydavo apie broka ax.gif Pati dar nebuvau gavusi nieko brokuoto : ...kad tik neprisigirciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 rugpjūčio 2013 - 06:25
Sveikos merginos, norėčiau patarimo: su 86 cm per klubus ir 67 cm per liemeni kokį dydį man žiūrėti sijonu? Aciu labai. Siaip noriu įsigyti Pencil Skirt. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 08 20, 09:06)
Sveikos merginos, norėčiau patarimo: su 86 cm per klubus ir 67 cm per liemeni kokį dydį man žiūrėti sijonu? Aciu labai. Siaip noriu įsigyti Pencil Skirt. 4u.gif  smile.gif

00, o jei nesate aukšta P00
Atsakyti