Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

Driu, labai gerai tas megztukas atrodo. Siltas jis toks. Cosy cosy..
Suknyte labai grazi. As ja irgi vis ziuriu ziuriu.. smile.gif Nera labai skysta? Su pamusalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 19 rugpjūčio 2013 - 08:09
driu, labai faina suknyte, dailiai ziurisi smile.gif

Na, o megztukas tai toks poplatis atrodo...man nelabai ax.gif kazkaip atrodo , kad rankoves kiek per daug aptemptos lieka pg tokio plocio megztini...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 19 rugpjūčio 2013 - 08:21
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 19, 08:08)
Driu, labai gerai tas megztukas atrodo. Siltas jis toks. Cosy cosy..
Suknyte labai grazi. As ja irgi vis ziuriu ziuriu.. smile.gif Nera labai skysta? Su pamusalu?

labai faina suknyte, nera skysta, linas, bet toks ir ne per kietas, su pamusalu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 08 19, 08:17)
driu, labai faina suknyte, dailiai ziurisi smile.gif

Na, o megztukas tai toks poplatis atrodo...man nelabai ax.gif kazkaip atrodo , kad rankoves kiek per daug aptemptos lieka pg tokio plocio megztini...

tai va ir as nzn kaip su tuo megztuku ax.gif
Atsakyti
Pagaliau J Crew atsidaro ir Londone nuo lapkricio 1. bigsmile.gif Vis arciau negu JAV, galima jau ir pacioms nulekt apsipirkt, apziuret biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaia: 19 rugpjūčio 2013 - 09:17
QUOTE(Alaia @ 2013 08 19, 09:14)
Pagaliau J Crew atsidaro ir Londone nuo lapkricio 1.  bigsmile.gif  Vis arciau negu JAV, galima jau ir pacioms nulekt apsipirkt, apziuret  biggrin.gif

Pasiseke kazkam... Reik kurt outleta Lietuvoj, bet tik usa -40 nuo sale kainom lotuliukas.gif

Papildyta:
As cia truputi nei tema, bet kodel niekas neperka Donegal sijonelio isparduotuvej?
Jis nerealiai grazus gyvai. As jo pati noriu, bet ne mani dydis. Gal kas turi 00?
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 19, 10:25)
Pasiseke kazkam... Reik kurt outleta Lietuvoj, bet tik usa -40 nuo sale kainom  lotuliukas.gif

Papildyta:
As cia truputi nei tema, bet kodel niekas neperka Donegal sijonelio isparduotuvej?
Jis nerealiai grazus gyvai. As jo pati noriu, bet ne mani dydis. Gal kas turi 00?

drinks_cheers.gif nu tikrai. Superinis sijonas. wub.gif vakare jei spesiu ji idesiu su naujai gautiu Collection cashmere cable smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 19, 09:25)

o koki dydi parduoda ir kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 19, 10:25)

Papildyta:

ar cia apie sita kalba eina?

user posted image

fainas toks atrodo, bet kadangi as sijonus nesioju tik i darba, kasdienai dzinsai, o sis potrumpis toks darbui, tai ir neziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 19, 09:42)
ar cia apie sita kalba eina?
fainas toks atrodo, bet kadangi as sijonus nesioju tik i darba, kasdienai dzinsai, o sis potrumpis toks darbui, tai ir neziuriu smile.gif

mano situacija tokia pat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 19 rugpjūčio 2013 - 09:43
QUOTE(driu @ 2013 08 19, 10:43)
mano situacija tokia pat  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Butu 00, rasciau kur pasipuost..
--------------------------
Ar kas nors kada nors esat maciusios pirkti factory sita sijonuka 00 dydzio?
Nes as kiek ziuredavau maziausias 0 buvo. Tai sakau gal net nebuvo...
user posted image
--------------------------
O tai per sia nuolaida kas nors ka nors pirko? Ar visos po -40 bankrutavusios? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 19 rugpjūčio 2013 - 09:51
QUOTE(Opensea @ 2013 08 17, 09:44)
as irgi jungiuos prei tu kurioms reikai 3 ciuko ax.gif

o man 1 reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2013 08 19, 09:35)
drinks_cheers.gif nu tikrai. Superinis sijonas. wub.gif  vakare jei spesiu ji idesiu su naujai gautiu Collection cashmere cable smile.gif

ooo, prašom pasirodyti. Dar matyt nesezonas vilnoniams sijonams, tuoj atvės, tai to grožio ne viena užsimanys. Gaila, kad ne mano dydis, laisvalaikiui prie ilgaauliu turėtų labai gražiai atrodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 19 rugpjūčio 2013 - 10:05