Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 08:27)
Mergiotės, a, mergičkos  ploja.gif  neprabėkit pro šalį, užmeskit akį į mano pomidorus.. į kokią veislę tai galėtų būti panašu? nesistengiu atrasti tikrą vardą, tik, gal kuri kažką panašaus auginat. Jie pas mane no name pomidorai. Auga didelėmis kekėmis, jų daaaaaug, uodegoj turi dailų snapuką..

Ar negalėtų būti "Prima Dona", aš pernai auginau su tokiais snapukais:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 08 14, 09:52)
Ar negalėtų būti "Prima Dona", aš pernai auginau su tokiais snapukais:

g.gif kažin.. čia rašo, kad krūmas iki metro, o pas mane jis ūūūū.. 2m su dvidešimt kapeikų..
Be to, pas mane jis visai neankstyvas, pats vėlyviausias, tik visai neseniai nokt pradėjo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 14 rugpjūčio 2013 - 09:26
Ex, man panasu i tai apie ka rase Miciko berods, kad turejo panasius i Citrinas bet raudonus pomidorus, kurie augo irgi kekemis kaip Citrinos, na vaizda as susidariau labai panasu i ta kaip turodai.
Del mano Citrinu nuotraukos, nelabai pradziuginsiu, nes po bombardavimo kekes apdauzytos ir apskintos verysad.gif
Papildyta:
Desinej matosi Citrina... verysad.gif

QUOTE(matuke @ 2013 08 10, 19:29)

Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 08 13, 20:43)
Kaip jau rašiau, mes jau juos kokią 30metų auginamės, turėjom dar ir lygiai tokius, tik raudonus, reiks pamėgint sėklą raudonų prikelti.  ax.gif

QUOTE(matuke @ 2013 08 14, 11:38)
Ex, man panasu i tai apie ka rase Miciko berods, kad turejo panasius i Citrinas bet raudonus pomidorus..

Desinej matosi Citrina... verysad.gif

Ačiū 4u.gif susiradau Mičiko postą, buvau praleidusi.. ax.gif gali būti, kad tokius augino, nes jie pas mano kaimynę irgi jau nuo neatmenamų laikų auginami. Iš jos ir gavau daigą.

Tai, kad, matuke, kad ir apskinta, visai padoriai atrodo ta tavo citrina, kekės tikrai gražios. Po perkūnėliais, kad tik neužsinorėčiau aš čia tos citrinos po tokios reklamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 09:27)
Mergiotės, a, mergičkos  ploja.gif  neprabėkit pro šalį, užmeskit akį į mano pomidorus.. į kokią veislę tai galėtų būti panašu? nesistengiu atrasti tikrą vardą, tik, gal kuri kažką panašaus auginat. Jie pas mane no name pomidorai. Auga didelėmis kekėmis, jų daaaaaug, uodegoj turi dailų snapuką..

raudonoji citrina tongue.gif pas mane tokios formos kekemis tik citrina auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 08 14, 11:11)
raudonoji citrina  tongue.gif  pas mane tokios formos kekemis tik citrina auga biggrin.gif

Aš irgi tą patį norėjau rašyti blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(matuke @ 2013 08 14, 11:38)
Ex, man panasu i tai apie ka rase Miciko berods, kad turejo panasius i Citrinas bet raudonus pomidorus, kurie augo irgi kekemis kaip Citrinos, na vaizda as susidariau labai panasu i ta kaip turodai.

Nu ne, pas mane tie raudoni būdavo kaip citrinos vaisiai, tai yra tokie ilgesni. Bet mama jau nuo senų laikų ir šiuos augina. Juos vadina de barao su nosytėmis. Jų skūra kietesnė ir labai gerai laikosi pomidoriukai. Pasižiūrėjau internete, tai daug kur ir daugelyje šalių meta, kad de barao gali būti ir su nosytėmis. O jie ir vėlyvesni ir jų be proto daug ir krūmai aukšti. De barao su nosytėmis

Pas Loretą soduose pažiūrėjau, jos irgi de barao su nosytėm user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 14 rugpjūčio 2013 - 11:30

Pas mane tokie auga skėtinė kekė su daugybe pomidorų. Bet gal truputuką didesni g.gif Mano vadinasi De barao.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neris: 14 rugpjūčio 2013 - 11:35
biggrin.gif
Linksmi pomidorai
Manau, aš turėčiau kuo papildyti wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 08 14, 12:47)
biggrin.gif
Linksmi pomidorai
Manau, aš turėčiau kuo papildyti wink.gif biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

user posted image

EX,o tu juos is savu seklu auginai? g.gif man bais jie grazus wub.gif -noriu seklyciu doh.gif
Atsakyti
ex, faina kekė wub.gif
mergai, patarkit raudonų ir šultingų pomidorų klausimu- kokius teko augint ir nesiskundėt derliumi?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 14, 12:55)
EX,o tu juos is savu seklu auginai? g.gif man bais jie grazus  wub.gif  -noriu seklyciu doh.gif

Aš dar tik pirmi metai juos auginu, čia vieną daigą iš kaimynės gavau, ji šituos pomidorus jau daug metų augina, sėklų pati prisirenka.
Atsakyti