Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 12:02)
Aš dar tik pirmi metai juos auginu, čia vieną daigą iš kaimynės gavau, ji šituos pomidorus jau daug metų augina, sėklų pati prisirenka.

gera kaimynė, o tu, tikiuosi, sėkliukų jau kibiriuką prisispaudei blush2.gif

laisvos minutės laukiantys mano pietūs- izumrudas, orange banane, kliuvas ir kepta višta, desertui- bulkutė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 14 rugpjūčio 2013 - 12:07
QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 13:02)
Aš dar tik pirmi metai juos auginu, čia vieną daigą iš kaimynės gavau, ji šituos pomidorus jau daug metų augina, sėklų pati prisirenka.

gal kaip nors susitarsim del seklu g.gif mirksiukas.gif mamces,mano ildi geltonuot pradejo-kada jo kekes reik nuskint g.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 14, 13:05)
gera kaimynė, o tu, tikiuosi, sėkliukų jau kibiriuką prisispaudei  blush2.gif

laisvos minutės laukiantys mano pietūs- izumrudas, orange banane, kliuvas ir kepta višta, desertui- bulkutė  biggrin.gif

kazkas sake,kad nieko nevalgo-tik pomidorus tongue.gif kaip manai,EX suveiks mums seklyciu-man toks vaizdelis,kad ir tau ju bais reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 14, 13:05)
o tu, tikiuosi, sėkliukų jau kibiriuką prisispaudei  blush2.gif

Nu, jei netingėčiau, tai iš tos kekės tikrai kibirioką sėklų priminkyčiau biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 14, 13:09)
gal kaip nors susitarsim del seklu g.gif  mirksiukas.gif 

kaip manai,EX suveiks mums seklyciu..

Mergičkos, jokių problemų - niekam jokių sėklų neskreginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 14, 12:09)
gal kaip nors susitarsim del seklu g.gif  mirksiukas.gif    mamces,mano ildi geltonuot pradejo-kada jo kekes reik nuskint g.gif
Papildyta:

kazkas sake,kad nieko nevalgo-tik pomidorus tongue.gif    kaip manai,EX suveiks mums seklyciu-man toks vaizdelis,kad ir tau ju bais reik mirksiukas.gif

dėl ildi tai negaliu nieko pasakyt, pas mane jau kažkiek kekės apvalgytos, nes nevienodai tie žirniai auga ir noksta. Nemanau, kad kas liks iki žiemos, nes mano žvirbliai juos mėgsta, tai apskabo be manęs nubėgę.

nu šiandien įvairovė- mėsos įsimečiau ax.gif o tai dar sublogsiu netyčia cool.gif o su tais reikėjimais- bus- džiaugsiuosi, nebus- neverksiu, rasim ką į tą vietą pasodint, ne karo metas biggrin.gif juk visų veislių tikrai neišbandysiu, nes mano kiekiai kuklūs auginami
Atsakyti
Mes Citrinas tai jau senokai valgom. Seta kovo 17. prisirinkau seklu ir kitiems metams. Kad pirkti nereiktu. Nes ir lyg gavau is rinktiniu seklu seklytes.
Pas mane dabar ant bangos skonio klausimu tai Krasnaja zvezda. Labai skanus pomidorai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 12:20)
Nu, jei netingėčiau, tai iš tos kekės tikrai kibirioką sėklų priminkyčiau biggrin.gif
Mergičkos, jokių problemų - niekam jokių sėklų neskreginu smile.gif

tai ir manes nepamirsk biggrin.gif

o cia mano sios dienos derlius
[attachmentid=229770]
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 08 14, 15:51)
tai ir manes nepamirsk  biggrin.gif

i backa ir su draugais pomidoru mindyt,kaip Ispanijoj rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 14 rugpjūčio 2013 - 14:58
tany- foto labai graži, bet realybės tokios nenorėčiau schmoll.gif Nebent dar kas konservuotus valgytų, o dabar- kol žali tol vartoja- agurkus tai tik sūnus po kokį vieną kas kelias dienas sugraužia, raugintų irgi nelabai kas mėgsta, tai pas mane daržai labai simboliški- tam kartui paėst, tskant. Padariau ir maklioškę kažkokią, matysim ar sulys žiemą.
Bet kaip smagu, kai žiūri į kalną pomidorų ir matai kelis pažįstamus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 08 14, 15:51)

thumbup.gif

Mergytės, jei aš turiu tik pradėjusį spalvintis pomidorą ir jei aš jį palaikyčiau ant palangės, kol visai sunoks, ar geros bus jo sėklos? Gavau dovanų fainą pomidorą, bet tik pradėjusį spalvintis. Kažin, ar apsimoka jo sėklytes krapštytis? Bus subrendusios, jei panokinsiu?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 08 14, 16:10)
Mergytės, jei aš turiu tik pradėjusį spalvintis pomidorą ir jei aš jį palaikyčiau ant palangės, kol visai sunoks, ar geros bus jo sėklos?  Bus subrendusios, jei panokinsiu?

Nokink drąsiai iki kol pomidoras suminkštės, sėklos tikrai subręs.
Atsakyti
Tany thumbup.gif ,kiek metru to kilimo?Aš pamenu pernykštį,šitas man atrodo gausesnis ir dar gražesnis 4u.gif Vien įvairovė doh.gif gražu pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 14, 15:09)
tany- foto labai graži, bet realybės tokios nenorėčiau schmoll.gif Nebent dar kas konservuotus valgytų, o dabar- kol žali tol vartoja- agurkus tai tik sūnus po kokį vieną kas kelias dienas sugraužia, raugintų irgi nelabai kas mėgsta, tai pas mane daržai labai simboliški- tam kartui paėst, tskant. Padariau ir maklioškę kažkokią, matysim ar sulys žiemą.
Bet kaip smagu, kai žiūri į kalną pomidorų ir matai kelis pažįstamus biggrin.gif

as ir nemarinusiu smile.gif)... viska suvalgysim sviezia... tik dali panaudosiu uncle bens ir bandysiu cili padaziuka isvirti... sita tai vyras turetu valgyt biggrin.gif
o konservuotu pomidoru pas mus ir nieks nevalgo schmoll.gif

QUOTE(aurute66 @ 2013 08 14, 15:22)
Tany thumbup.gif ,kiek metru to kilimo?Aš pamenu pernykštį,šitas man atrodo gausesnis ir dar gražesnis 4u.gif Vien įvairovė doh.gif gražu pažiūrėt.

nematavau, 3 tikrai bus, nes kazkur puse siltnamio...manau anais metais buvo panasaus ilgio, tik gal retesnis, plonesnis ir tikrai ne tokia ivairove (nors rusiu buvo ir daug, bet is isores nesiskire(Brooklyn, Delinai, Raisos visi vienodi buvo))
Atsakyti