Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 15, 00:07)
tai dar kol tyliai krizenat tai dar nieko baisaus, bet kai jau sėdi ir ašarą brauki bežvengiant - vat tada jau įtaria bites...žiemomis temoje būna be galo linksma- naujus pavadinimus merginos kuria savo auginamiems pūstažandžiams ( čia ne apie vyrus, apie pomidorus aš), pavasariop draugiškai pasijuokiam iš kokios ,,kraujomaišos" vazonėlyje,dar n priežasčių netylėti būna- smagu čia wub.gif

Skaitau, skaitau ir pomidorus iš jūsų auginti mokausi. Ale kai dar dozę vitaminų gauni nemokamai ir dar auginti nereikia , iš viso gerai mirksiukas.gif . Anksčiau derliumi nesiskundžiau, bet šiemet doh.gif jau šiandien pasakiau sau fsio. Suskaičiau kiek reikėtų kitą metą auginti pomidorų, nes net žiūrėti į juos nebesinori. Tai sumažinau skaičių iki 48, bet jeigu dar reikės juos vakuoti, tai greičiausiai dar atsiras noras mažinti. Perkrašiau ko nebeauginsiu, arba mažiau auginsiu, tai turėsiu 14 laisvų vietų šiltnamyje naujoms pomidorų veislėms. Visai neblogai sakyčiau. norėčiau ir aš tų sėklyčių, bet nedrįstu prašyti, sarmatlyva gi blush2.gif blush2.gif blush2.gif

O žvengiu aš dar tada, kai su dukra einu į antrą aukštą rūbų matuotis. Tai tada ne žvengiu, bet jau panašiau į cypimą išeina, nes jau juokas į vieną gaidą pavirsta. Šita procedūra geriau nei bet kokia komedija. Nu terapija šimtaprocentinė. Nepadeda nei pomikų dietos, niekas šitų scenų išvengti. Kai kokiu vienu dydžiu rūbai per maži, arba be pagalbos nebenusivelki lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 14 rugpjūčio 2013 - 22:31
QUOTE(Mičiko @ 2013 08 12, 15:17)
Aš irgi jau antrus metus auginu kažkokį spalvingą pomidorą. Tiesa, buvau pirkus jį kaip Vilmą, bet iš pokelio niekas nesudygo, tik šis keistuolis. Kas čia toks gali būti? Labai aukštas, daug didelių kekių. Nors mezgė vienas pirmųjų, bet tik neseniai pradėjo spalvintis vaisiai. Vaisiai kažkokie paprikiniai. Bet praitais metais mano šiltnamis turėjo netikėtų svečių, tai liko toks nukriošęs vienas, palikau sėklai, o šiemet dar neragavau. Bet kiek pamenu, tuščiaviduris buvo. Kas čia toks?
[attachmentid=229743]

siemet tolius auginu. STRIPPED STUFFER vadinasi
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 13, 12:46)
jeeezau,sakiau 'psio'gana,visos siumetines  veisles pasiteisino,kitais metais jokiu eksperimentu doh.gif dabar nooooriu ir citrinos cray.gif

4u.gif turiu CITRINOS seklyciu... ax.gif
Atsakyti
vaje vaje,reikia gal iki bulviakasio bent uždraust sau lankytis šioj temoj, nes norų sąrašas vis ilgėt gali- per dieną bent pora naujų pagundų įmeta- o kur dar pavasaris??? doh.gif doh.gif doh.gif
Persižiūrėjau savo sėklų skrynutę- realiai tilptų mano pomidorai turimi ant delno sudėt - ot kokie sėklų resursai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2013 08 14, 22:22)
Tai sumažinau skaičių iki 48,

pas mane 30 telpa, ir dar pas mamą 50, tai aš ir jai daigus užauginu, kokius aš noriu cool.gifšiemet 27 veisles sėjau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 14 rugpjūčio 2013 - 22:50
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2013 08 14, 23:39)
siemet tolius auginu. STRIPPED STUFFER vadinasi

Dėkui, dėkui, tikrai jie. wub.gif Nu nuostabūs pomidorai, labai derlingi ir įdomūs. Šiltnamio puošmena. Nuskyniau kelis sėkloms, tai dabar mažai kas į svečius užsukę nepastebi gražuolių.
Vsio, kitais metais be visokių naujienų, noriu dar ir neįprastų pomidorų. Gal kas dar turite kokių dryžuotų, raupsuotų ar pan (be tigerelos)? lotuliukas.gif Gal kas turite Chocolate stripes user posted image
Atsakyti
[quote=Para,2013 08 14, 23:22]
norėčiau ir aš tų sėklyčių, bet nedrįstu prašyti, sarmatlyva gi blush2.gif blush2.gif blush2.gif

nesu profe kaip dauguma cia intensyviai kalbanciu, bet turiu tokia pat manija pomidorams. jei nori galiu pasidalyti tomis seklomis kurias turiu, nes man tokio kiekio per daug
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2013 08 15, 00:00)
Dėkui, dėkui, tikrai jie.  wub.gif Nu nuostabūs pomidorai, labai derlingi ir įdomūs. Šiltnamio puošmena. Nuskyniau kelis sėkloms, tai dabar mažai kas į svečius užsukę nepastebi gražuolių.
Vsio, kitais metais be visokių naujienų, noriu dar ir neįprastų pomidorų. Gal kas dar turite kokių dryžuotų, raupsuotų ar pan (be tigerelos)?  lotuliukas.gif Gal kas turite Chocolate stripes user posted image

Turiu 4u.gif galiu duoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 19:35)
o su rona ir pati susitvarkysiu - pora kampuotų vyrukų su dėžėm prie tavo šiltnamio ir tavo derlius pas mane.. lotuliukas.gif

Nu ir kur dėsi?Dar tavo vištom pomidorų negana blink.gif?

Šiaip tai kiek iš tavo atsiųstų sėjau,tai visi ir kitąmet bus.Bet aš tai ir nenustebau-argi tu š... pomidorus augintum biggrin.gif Visi tavo atsiųsti juodukai labai tiko man.Jablokai vyro,o Zlato ir Karol Sibiri uošvio mylimiausi iš krūvos auginamų.Tai, kaip ir tavo dėka man šiltnamiuose šiemet laistymo sistemą įtaisė pagaliau vyrai.Kitąmet dar tuos Izumrudus su Zebrais auginsiu,tai gal ir kondicionavimo sistemą sumislys g.gif Neišsimokėsiu...
Ai,o va Mazarinių man ot tep skonis,ne mano pomidoras schmoll.gif

Tai kada man tų gražių vyrukų laukt blush2.gif?
QUOTE(Mičiko @ 2013 08 15, 00:00)
Nu nuostabūs pomidorai, labai derlingi ir įdomūs. Šiltnamio puošmena. Nuskyniau kelis sėkloms, tai dabar mažai kas į svečius užsukę nepastebi gražuolių.

O jie labai tuščiaviduriai?Nes man apvalių tuščiavidurių reiktų,gražiau nei pailgi su kokiu įdaru atrodytų g.gif Gal kokius kitokius dar tuščiagalvius apvalius kas žinot?

O puošmenos tai ir vienos per du šiltnamius pas mani užtenka biggrin.gif Visi pastebi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2013 08 15, 01:05)
Turiu  4u.gif  galiu duoti  blush2.gif

Noriu, parašysiu į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 08 14, 22:27)
Suminkštėjo kaimynui širdis, padovanojo savo pomidorą, nes jau kelinti metai apie jį sukuosi. Ale vistiek velniūkštis, neprinokusį davė, tipo išskynė vakar.  doh.gif  Gal pavyks sėlytes prisinokinti.  smile.gif

retas egzempliorius toks tavo kaimynas, dažniausiai tai geranoriški būna. Mano kaimynė man tai per prievartą įbruko tas "raudonas citrinas" - patiko jai tie pomidorai, tai ir man įsiūlė smile.gif ir dar pusmaišį kviečių mano vištukėms davė.. ax.gif

Nieko, tikrai prinoks tas tavo pomidoras ir tikrai pilnai subrandins sėklas.
Gal galiu paklaust kas ten zo navatnas pomidoras, kad tiek metų reikėjo jo norėt? bigsmile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 14, 22:36)
Sloga, karališka - su visais priedais.

tai jau jei karališka, tikriausiai kondicionieriaus dėka tokia sloga.. Pas mane irgi ale karališka, tik be priedų lotuliukas.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2013 08 14, 23:15)
Citrina,siek tiek apskinta ax.gif

Ačiū už "bacilą" 4u.gif lotuliukas.gif Citrina įspūdinga, labai daili ir fotogeniška wub.gif Susižavėjau, tikrai tiktų į porą mano "raudonai citrinai".. doh.gif abi iš stiklainio vidaus nosis įrėmusios žiūrėtų biggrin.gif vai, vai.. pagalvosiu dar iki pavasario smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 08 15, 02:58)
Šiaip tai kiek iš tavo atsiųstų sėjau,tai visi ir kitąmet bus. Tai, kaip ir tavo dėka man šiltnamiuose šiemet laistymo sistemą įtaisė pagaliau vyrai... gal ir kondicionavimo sistemą sumislys g.gif

Ojei, kaip tu čia man uodegą pakėlei - dar nuluš.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 20:04)
lotuliukas.gif  aš jau mazolius pritryniau kuopdama tą a/ž dėžę, kad tie kabantys apačioj turėtų galimybę patrint kojas į mano durų kilimėlį. Gali ir tu užeit, vietos nakvynei rasim  lotuliukas.gif

EX'e,man lova stipresne parupink-116 kg sveriu doh.gif ir vaistu tipo 'de barao'gera doze tokiai masei parupink doctor.gif ok.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 08 14, 17:50)
o tai kiek jusu? Pas mane daug valgytoju, tik namusoe 6. Mamai nuvezu, ten ir keli valgytojai. Ceriuku iki vakaro neliks, jau dabar liko gal ketvirtadalis... kaip saulegrazas jas kapojom, ypac vaikai  biggrin.gif

6 ir pas mane valgytojai,bet vienu prisedimu 2-3 kg pomidoru doh.gif o prisedimai gaunasi 2,tai paskaiciuok,kiek turguj dienai uz pomidorus susimokeciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2013 08 14, 21:54)
Sveikos,
na ka, lyg ir pavyko sustabdyti maro epidemija. Ispurskiau soda, baziliku, praretinau lapus taip gerokai. Auga kol kas Laukinius tik du isroviau. Like 6 auga lyg ir graziai.
Siltnamy pakepe man dalis....per tuos karscius ..tokie matosi kad iskepe biggrin.gif

as tai kazkaip pradejau dziovint. Bandziau virt kecupa, nesigavo. Skystas baisiai. Ai nu tai patingejau terliotis daugiau. Dziovinu dabar. Ziema sugrausim vietoj cipsu biggrin.gif

pernai viena partija bandziau su uogieniu pektinu-gavos super,patirstino ir spalva paryskino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 rugpjūčio 2013 - 09:26
QUOTE(Mičiko @ 2013 08 14, 23:00)
Dėkui, dėkui, tikrai jie.  wub.gif Nu nuostabūs pomidorai, labai derlingi ir įdomūs. Šiltnamio puošmena.

o jie su tokiais ,,užtrauktukais" visi turi būt? nu tikrai įdomūs wub.gif Man irgi toki visoki įdomesni patinka, dėl savęs, ne dėl kitų auginu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 15, 10:28)
o jie su tokiais ,,užtrauktukais" visi turi būt? nu tikrai įdomūs wub.gif Man irgi toki visoki įdomesni patinka, dėl savęs, ne dėl kitų auginu biggrin.gif

man ir tie su uztrauktukais wub.gif MARMELADE,kaip tavo melynas kinietis?ar lauzei jau jam virsunes,nes zydi kai isprotejes dar doh.gif vakar ismatavau blink.gif 180cm blink.gif kiek pamenu ly prie zemesniu jis turejo but g.gif
Atsakyti
aga, turėjo būt. Pas mane maras suėdė ir rudąjį ir violetinį, tad nieko negaliu pasakyt nei apie vieną, nei apie kitą. Rudukų dar sėklyčių lygtais turiu dar, kitais metais reiks kokį vėl bandyt augint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 15 rugpjūčio 2013 - 09:47