Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 20:04)
Gali ir tu užeit, vietos nakvynei

Jetus, katinėli, jei su sėklų prašymu dingtų visa bjaurastis, tai jau eičiau keliais ratais aplink duris ir jau belsčiausiais garsiai garsiai biggrin.gif

Ačiū už kvietimą! Ale dar pačios turimi resursai laukia nesulaukia savo eilės mirksiukas.gif
Atsakyti
kokios dar bjaurastys- visos labai draugiškos kobros čia renkasi pašnypšt ax.gif
Bet nesakykit- kartais gerai skladuką pravalyt nuo užsigulėjusių daiktų ( sėklų, ta prasme)
Atsakyti
Sveikos,
na ka, lyg ir pavyko sustabdyti maro epidemija. Ispurskiau soda, baziliku, praretinau lapus taip gerokai. Auga kol kas Laukinius tik du isroviau. Like 6 auga lyg ir graziai.
Siltnamy pakepe man dalis....per tuos karscius ..tokie matosi kad iskepe biggrin.gif

as tai kazkaip pradejau dziovint. Bandziau virt kecupa, nesigavo. Skystas baisiai. Ai nu tai patingejau terliotis daugiau. Dziovinu dabar. Ziema sugrausim vietoj cipsu biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, del maro....radau po 2 demes ir as kiekvienam siltnamyje... bet kol kas nepanikuoju... isdalies, jau pavargau as nuo tu pomidoru biggrin.gif tai manau uzteis kiek bus biggrin.gif
Atsakyti
Svekos pomidoru myletojos. kadangi darza turiu tik vieni metai, nusprendziau seklu isigyti rudeni.Pasirodo parduotuvese ju nera. Nejaugi visas ispirko. Laukti teks ziemos.
Kur perkat seklas?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 14, 16:21)
Nokink drąsiai iki kol pomidoras suminkštės, sėklos tikrai subręs.

Nu tada puiku. Suminkštėjo kaimynui širdis, padovanojo savo pomidorą, nes jau kelinti metai apie jį sukuosi. Ale vistiek velniūkštis, neprinokusį davė, tipo išskynė vakar. doh.gif Gal pavyks sėlytes prisinokinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 14, 21:53)
kokios dar bjaurastys

Sloga, karališka - su visais priedais. Nori dovanų gal? biggrin.gif Kitų dalyvių bjaurybėmis pavadint minčių net nebuvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 14, 21:36)
Sloga, karališka - su visais priedais. Nori dovanų gal?  biggrin.gif Kitų dalyvių bjaurybėmis pavadint minčių net nebuvo  tongue.gif

o dievuliau, kaip prabangiai tamsta- auksu nosį pasidabinus lotuliukas.gif ( nepiktai aš, jei ką 4u.gif ). Nu dėl tokių dovanų- nepyk, ninoriu, turėkis- džiovink ar ką. Nu bet sugebėk vasarą apsisnargliuot, kaip kokia piemenka ( nors sesė sakė, kad taip ir atrodai, lygtais)- sveikatos glėbį priimk iš manęs 4u.gif 4u.gif 4u.gif ( o dėl tų kitų pavadinimų-aš neįsižeisčiau- nu jau kokia esu, tokia- arba myli, arba nelabai cool.gif , beje, esu gyvatė, tas tiesa, ir skorpionas- tai gal nebaisiai maloni, bet ne visiems taip atrodo)

Užbėgo mano džiaugsmas ką tik vakarienės, sako- man pomidorienės, daug. Supjausčiau, padariau, pasigerindama net cibuliuką įkrėčiau susmulkinus, ko niekad nededu ( aš nevalgau, tai laaaabai retai kur dedu,gavau nesenai pastabą dėl to). Nu ir ką- ,,jau geriau tu svogūūūno nedėėėėk,netinka prie pomidoro, arba atpratau jau"- ot, rupkė- ėdė mane n metų dėl to kad nededu, ir še tau- įdėjau ir nepatiko lotuliukas.gif išlėkė toliau dirbt nebaisiai laimingas. Ai, ryt gryš- tegu gaminasi kaip nori...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 08 14, 18:05)
Dabar šviežiai spaustas sultis geriu pomidorais užkąsdama-net jaučiu,kaip toksinai tik valosi,apykaita greitėja,veido oda gražėja... biggrin.gif

Prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiks ir man tuos toksinus išvalyt. Kiek beskaitau tiek krizenu atsisėdus, namiškiai jau įtars ką negero. hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 14 rugpjūčio 2013 - 22:02
QUOTE(Para @ 2013 08 14, 22:01)
namiškiai jau įtars ką negero. hihihi.gif  hihihi.gif

tai dar kol tyliai krizenat tai dar nieko baisaus, bet kai jau sėdi ir ašarą brauki bežvengiant - vat tada jau įtaria bites...žiemomis temoje būna be galo linksma- naujus pavadinimus merginos kuria savo auginamiems pūstažandžiams ( čia ne apie vyrus, apie pomidorus aš), pavasariop draugiškai pasijuokiam iš kokios ,,kraujomaišos" vazonėlyje,dar n priežasčių netylėti būna- smagu čia wub.gif
Atsakyti
Citrina,siek tiek apskinta ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2013 08 14, 21:24)
Svekos pomidoru myletojos. kadangi darza turiu tik vieni metai, nusprendziau seklu isigyti rudeni.Pasirodo parduotuvese ju nera. Nejaugi visas ispirko. Laukti teks ziemos.
Kur perkat seklas?

na dar žalioj stotelėj kažkiek būna, spec sėklų parduotuvėse, internetinėse- ten bet kada galima užsisakyti. Kai ką siunčiamės iš užsienių, kai ką- Lt perkam, kai ką vienos iš kitų išklunkiam- vat taip ir prasigyvenam.
Kad trumpiau- el.p. adresus susirasti galima įvedus į googlą ,,pomidorų sėklos" arba "pomidorai"- lietuviškai, rusiškai, vokiškai, angliškai- kaip tik gabumai leidžia. Belieka rinktis ko norėt- pagal spalvą, aukštį, ankstyvumą, dydį vaisių- ne vienos paros darbas 4u.gif
Atsakyti