ar jau uždarinėjat šiltnamius nakčiai?
QUOTE(vobla @ 2013 08 23, 11:10)
dabar jau be priekabos issiverciam





o su priekaba langus namukui pakeist nusivezem , tai skubejom grazint, kol nuomos darbas nesibaige

na bet kolkas kiekiais nesiskundziu


QUOTE(Lusasita @ 2013 08 23, 13:59)
Bet vis koki nauja marmala susirandu, vakar mb pas pazistama pietus valge, marmalas patiko, tai recepto paprase
Reiks daryt.

prašom paviešint, visoms aktualu

ragavo toki ir patiko , sake labai skanu su mesyte su bulvytem , reiskia pirmadieni grizusi bandysiu virt
5kg pomidorų
3-4paprikos
1kg svogūnų ( pakepinu)
100gr dž.abrikosų ( nuplikau verdanciu vandeniu)
0,5kg cukraus
3šaukštai druskos
1 stiklinė acto
3 šaukštai krakmolo
sudėjus visus produktus supjaustytus virti 15 min ( kol isvirs visos darzoves) supilti actą ir vandenyje ištirpintą krakmolą (nedideliam kiekį) dar kartą užvirti ir dėti į stiklainius Skanaus
O va cia radau dar toki, ir kaip suprantu, tai pirmas pamodifikuotas tik . Labai sutrumpintas virimo laikas man biski itartinai ziurisi
Saldžiarūgštis padažas
5kg pomidorų
3-4paprikos
1kg svogūnų
1galvutė česnako
100gr razinų
100gr dž.abrikosų
1nubrauktas šaukštelis čili pipirų(raudoni milteliai)
0,5kg cukraus
2-3šaukštai druskos
1stiklinė acto
2-3šaukštai krakmolo
sudėjus visus produktus supjaustytus(išskyrus actą ir krakmolą) virti apie 1valandą,tada supilti actą ir vandenyje ištirpintą krakmolą(nedideliam kiekį) dar kartą užvirti ir dėti į stiklainius ;)Skanaus
Labai tinka prie vištienos

5kg pomidorų
3-4paprikos
1kg svogūnų ( pakepinu)
100gr dž.abrikosų ( nuplikau verdanciu vandeniu)
0,5kg cukraus
3šaukštai druskos
1 stiklinė acto
3 šaukštai krakmolo
sudėjus visus produktus supjaustytus virti 15 min ( kol isvirs visos darzoves) supilti actą ir vandenyje ištirpintą krakmolą (nedideliam kiekį) dar kartą užvirti ir dėti į stiklainius Skanaus

O va cia radau dar toki, ir kaip suprantu, tai pirmas pamodifikuotas tik . Labai sutrumpintas virimo laikas man biski itartinai ziurisi

Saldžiarūgštis padažas
5kg pomidorų
3-4paprikos
1kg svogūnų
1galvutė česnako
100gr razinų
100gr dž.abrikosų
1nubrauktas šaukštelis čili pipirų(raudoni milteliai)
0,5kg cukraus
2-3šaukštai druskos
1stiklinė acto
2-3šaukštai krakmolo
sudėjus visus produktus supjaustytus(išskyrus actą ir krakmolą) virti apie 1valandą,tada supilti actą ir vandenyje ištirpintą krakmolą(nedideliam kiekį) dar kartą užvirti ir dėti į stiklainius ;)Skanaus

Labai tinka prie vištienos
pas mus dar daug pomidoriuku , reiks man irgi kazka isvirti dar.
Koki padaza bevirciau man visur skanu kur yra cili ir cukraus
dar i visusu pomidorinius padazus dedu cukiniju , tiesiog del to kad turiu
daug dar ir zaliu ,kurie laukia siltu dienu .
o siltanamio tolimiausiame kampe radau pirma itartina su patamsejimais , tai ismeciau visa pomidora su saknim
Koki padaza bevirciau man visur skanu kur yra cili ir cukraus

dar i visusu pomidorinius padazus dedu cukiniju , tiesiog del to kad turiu

daug dar ir zaliu ,kurie laukia siltu dienu .
o siltanamio tolimiausiame kampe radau pirma itartina su patamsejimais , tai ismeciau visa pomidora su saknim
QUOTE(Paladė @ 2013 08 23, 12:51)
ar jau uždarinėjat šiltnamius nakčiai?
nea, tingiu dar

QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 23, 13:13)
aga, aš vakar baravykų tris galvutes pasikepiau svieste, su spirgo raumeniu, tai apsilaižydama su pomidorų bliūdu suraitojau- net pomidorienės nedariau- skanu gryni
O jau grybai atsirado?


QUOTE(aurute66 @ 2013 08 23, 10:57)
Nelabai gausis, sudeta labai placiai, ant zemes, netilps viskas i objektyva, nebent is toli toli

QUOTE(tany @ 2013 08 23, 12:35)
o as siemet vargo kad spali turesiu pomiku...kazkaip apytusciai jau dabar mano siltnamis atrodo, tik palubei kaba zali
tai per menesiuka jauciu ir juos sutvarkysim... be to vakar jau ir maro 1 deme radau ir demetlyges... apleidau vargsiukus... nepurksti jauciu jau 3 savaites... nebelaistau(bet jau ir nereikia)...kakada uzejau tai labai daug isvis nugriuve nuo svorio
extra reikejo risti bet jau visvien paziestias kotais jau, tai nezianu ar gerai cia deres, ar tiesiog noks dabar, tas pats kad ant palanges butu


pas mane tas pats, iki spalio vargu ar datrauks.
O del laistymo, laisciau pries 2 sav., sakiau paskutini karta, turbut taip ir bus. Tikrai, ar bereikia galvoju?
Purskiau tik 2 kartus, paskutini karta liepos 2 diena

QUOTE(Paladė @ 2013 08 23, 12:51)
ar jau uždarinėjat šiltnamius nakčiai?
Neuzdarau as nei pomidoru, nei agurku su paprikom kol kas. Gal agurkus ir reiketu, ale man jau vienodai, gali ju ir nebebuti, jau senai sakiau, kad baigiasi, o iki siol priskinu po puse kibiro kas antra diena


QUOTE(Mičiko @ 2013 08 23, 14:13)
O jau grybai atsirado?
Praitą savaitę tik voveriuškos mėtėsi. Pasiilgau jau grybų, užkniso pomidorai 


nu žinokis užvakar kaimynas baravykų ir raudonviršių parsivilko daug daug, vakar uošvis buvo trumpam nulėkęs -kibiras pjaustytų ir dar krūva nedarinėtų mano užsekta. Daug sukirmijusių sakė, reik žiūrėt labai. voveruškos man- vienas iš skaniausių grybų, tik mūsų kraštuos nelabai augantis

QUOTE(Mičiko @ 2013 08 23, 14:13)
O jau grybai atsirado?
Praitą savaitę tik voveriuškos mėtėsi. Pasiilgau jau grybų, užkniso pomidorai 


Manau reikia dar palaukti, viena partija praejo, mes spejom tsakant i traukini, kepem bliudais, mat kompanija buvo, bet mes be jokiu lasiniu ir pomidoru, vienus ant sviesto ir ant batono (na cia kam linijos svarbu, nekartokit


QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 23, 14:28)
nu žinokis užvakar kaimynas baravykų ir raudonviršių parsivilko daug daug, vakar uošvis buvo trumpam nulėkęs -kibiras pjaustytų ir dar krūva nedarinėtų mano užsekta. Daug sukirmijusių sakė, reik žiūrėt labai. voveruškos man- vienas iš skaniausių grybų, tik mūsų kraštuos nelabai augantis 

Taip sukirmije dabar, savaitgali buvom, radom, kas is to, visus beveik ismesti reikejo, tai pakeitem planus ir prisiuogavom( man pats slyksciausias darbas turbut uogas rinkti



Na cia jau i dausas nusigrybavom, ale visvien pomidorai pamineti buvo

QUOTE(aurute66 @ 2013 08 24, 16:42)
o cia mano pomidoru medzio(3 metru aukscio) CIFOMANDROS vaisiai.Vaisiu auga 50 vnt.tik lapu beveik neliko,nors apacioje isleido nauja ugliuka.
Oho kokia egzotika


Idomu, koks skonis? Ar jau ragavot?