Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

QUOTE(jediara @ 2013 08 28, 21:40)
Rožiažiedžių žiedynai gražiausi jau antrais-trečiais metais, nes pirmaisiais visas grožis neatsiskleidžia. Žydinčios mėgsta trąšas, nes pradeda džiovinti žiedynus.

matyt manosioms trąšų trūksta, nes džiovina žiedelius... g.gif Tręšiu trąšų lazdelėmis, bet, matyt, nepakanka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 28, 19:35)
Pomidorai užauginti, užkonservuoti...tai galima ir gėlėmis pasirūpinti biggrin.gif

drįsčiau nesutikti, ne pas visas taip. Vakar per tuos įmetamus grožius net pamiršau ką verdu- ruošiau mišrainę atseit su perlinėm kruopom, pomidorais ir pan, ir vis galvoju- kažko neįdėjau, nu ir ką- pomidorus pamiršau- še tau ir pomidorų mišrainė. Bet skonis geras biggrin.gif

aš norus bandau valdyt- laikau laikau laikau...nieko nenoriu, nieko nenoriu...gal saviįtaiga suveiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 08 29, 12:01)
matyt manosioms trąšų trūksta, nes džiovina žiedelius... g.gif Tręšiu trąšų lazdelėmis, bet, matyt, nepakanka...  rolleyes.gif

Gal ir nepakanka. Palaistykite dar kokiomis trąšomis skirtomis žydinčioms gėlėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 29, 11:02)
ruošiau mišrainę atseit su perlinėm kruopom, pomidorais ir pan, ir vis galvoju- kažko neįdėjau, nu ir ką- pomidorus pamiršau....

aš norus bandau valdyt- laikau laikau laikau...nieko nenoriu, nieko nenoriu...gal saviįtaiga suveiks  g.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va , nereikia blaškytis...aš irgi jau valdau savo norus, tegu iki pavasario lieka tik užrašuose.
Bus matyt, kaip bus ,kai viską susinešiu į namus, susirūšiuosiu, susidėlios į vieną vietą ir bus nuspręsta ar iš vis dar ko reikia biggrin.gif kol kas, tai trijų dar noooriu. Kaip tik dukra parvažiuoja šeštadienį, tai jau išsiaiškinau kurios kaunietės ir norėjau prašyti, nereiktų siųsti, bet susilaikiau mirksiukas.gif (aišku sunkiai doh.gif )

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 29, 11:11)
Gal ir nepakanka. Palaistykite dar kokiomis trąšomis skirtomis žydinčioms gėlėms  mirksiukas.gif

bandysiu, ačiū.. 4u.gif
Atsakyti
Kai prieš 1,5 mėn. gavau šį siuntinuką, vos infarktas neišstiko - augaliukai maži, pavargę, vienas buvo tik 2-3 cm (kaina, žinoma, kaip didelių virš 40 Lt doh.gif ) nusivylusi buvau labai

user posted image

"popinau" labiau nei vaikus karsta.gif , bet dabar tikiuosi, kad jau augs smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 29, 14:46)
"popinau" labiau nei vaikus karsta.gif , bet dabar tikiuosi, kad jau augs smile.gif

Gerai "išpopinot" 4u.gif Jau tikrai matosi, kad ne tik auga, bet ir žiedukais atsidėkos už vargą wub.gif
Sunku kelionę atlaikyti tamsoje , bet būna dar blogesnių variantų, jūsiškiai matosi, kad kotukai gražūs žali. Lauksim pasirodant, kai išsiskleis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 29, 16:01)
Gerai "išpopinot" 4u.gif Jau tikrai matosi, kad ne tik auga, bet ir žiedukais atsidėkos už vargą wub.gif
Sunku kelionę atlaikyti tamsoje , bet būna dar blogesnių variantų, jūsiškiai matosi, kad kotukai gražūs žali. Lauksim pasirodant, kai išsiskleis  mirksiukas.gif

Dėkui. Tos dvi mažylės tikrai abejojau ar išgyvens, bet lyg "kabinasi" į gyvenimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 29, 15:20)
bet lyg "kabinasi" į gyvenimą smile.gif

Kiek vakar skaitinėjau, tai tokiais lapais yra lepesnės,sunkiau auginamos. Turiu vieną panašią, tai bus matyti smile.gif Anksčiau galvojau, kad pelargonijos lengviausiai auginamos ir dauginamos gėlės, bet sužinojau, kad yra ir daug lepūnių.
Atsakyti
Jediara o kokios veislės? gal jau man vėl reiks biggrin.gif pavasarį jau užsiprašysiu tada eilėn kad priimtumėt lotuliukas.gif gal jau netyčia šaknikes išleido ta užsispyrėlė margais lapeliais?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 29, 16:29)
Kiek vakar skaitinėjau, tai tokiais lapais yra lepesnės,sunkiau auginamos. Turiu vieną panašią, tai bus matyti smile.gif  Anksčiau galvojau, kad pelargonijos lengviausiai auginamos ir dauginamos gėlės, bet sužinojau, kad yra ir daug lepūnių.

Tai jau taip yra ir lepūnėlių.... Ir pas mane pirmos tokiais lapais, todėl įdomu, kaip čia jos augs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 29, 16:32)
Jediara o kokios veislės? gal jau man vėl reiks  biggrin.gif  pavasarį jau užsiprašysiu tada eilėn kad priimtumėt  lotuliukas.gif  gal jau netyčia šaknikes išleido ta užsispyrėlė margais lapeliais?

lotuliukas.gif gal nereikės. Vėliau surašysiu pavadinimus. Margalapė užsispyrė ir nei krust - žaliuoja sau vandenyje kaip rožė ir šaknų neaugina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2013 08 28, 17:26)
Mane irgi vis dar džiugina iš pavasarinių daigiukų išaugusios

Koks grozis wub.gif

QUOTE(jediara @ 2013 08 29, 12:46)
Kai prieš 1,5 mėn. gavau šį siuntinuką, vos infarktas neišstiko

Ojei kaip atrode,as jauciu niekaip nebuciau atgaivinusi unsure.gif O jus leidziat joms jau zydet ? As prisiskaiciau,kad tipo neleisti zydet,reikia duot mases uzsiauginti,tai variau visus ziedus is eiles,kad tik nezydetu unsure.gif doh.gif
Atsakyti