kaip grazu

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 19, 08:18)

gaila,bet bus ir kitų

ne tokia,bet gal kiek panaši

o jus is kokio miesto? turit daigeliu pasidalinimui?

as is skuodo
gal turesiu ka nors tik pavasari,ir kitokiu geliuku dar
Papildyta:
apziurejau db,ta sviesu viena daigiuka matau skinama,ta koralini ne,jis maziukas,ir kitu po daigeli butu

Papildyta:
apziurejau db,ta sviesu viena daigiuka matau skinama,ta koralini ne,jis maziukas,ir kitu po daigeli butu
QUOTE(silvija72 @ 2013 09 19, 12:39)
apziurejau db,ta sviesu viena daigiuka matau skinama,ta koralini ne,jis maziukas
Jūsų vietoje aš juos pasodinčiau į atskirus vazonėlius, galėtų laisvai augti ir šakotis. Jei tik vienas daigiukas, tai tegu auga, bus gražesnis krūmelis...priaugs tų daigų kai bus didesnis, o ir ateis laikas kai genėti reikės

Sveikos, labai norėčiau pavasarį parsisiųsti kokį daugelį palergonijos įdomesni, kokiu laiku reiketu tai daryti? Gal yra kas jau ištyre iš kur gerai, patikima? Mielai prisijungti su prie kauniečių, kurios siunciasi. Keletą roziaziedziu turiu, bet noriu dar kažko daugiau, gražiau;)
jediara, o kokia čia vienažiedė ?
Pas mus lyja kelintą dieną, tai šiandien nepaisant lietaus, parsinešiau savo vargšeles, net lapai pradėję pūti...sudėtos vonelėj, o rytoj reiks žiūrėti ką daryt, kad atgautų normalią formą
Pas mus lyja kelintą dieną, tai šiandien nepaisant lietaus, parsinešiau savo vargšeles, net lapai pradėję pūti...sudėtos vonelėj, o rytoj reiks žiūrėti ką daryt, kad atgautų normalią formą

QUOTE(Vidam @ 2013 09 19, 21:58)
jediara, o kokia čia vienažiedė ?
Tai Fischers Appleblossom antrasis "žiedynas"

QUOTE(Vidam @ 2013 09 18, 20:55)
Tvarkiau, geleles ir nuluzo, tai negalejau neparodyt

Na aš jau savo gėlikes gavau, vyko rytinė reanimacija

Pas jus nuotraukose tikrai kompaktiski nedideli krumeliai su ziedais.Pas mane kad issivaro storiausiais kotais dideli krumai, nors ziedu netruksta.Bet noretusi mazesni kad butu.Net ir Ungarisk Appleblossom ,kuria pasisodinau tik pavasari is mazo daigelio , irgi vos ne nykscio storio kotu pavare i virsu.Nors zydejo tai labai kukliai.Gal ka ne taip darau? Gal reikia geneti ju virsunes?
QUOTE(SaVi @ 2013 09 20, 10:30)
Pas jus nuotraukose tikrai kompaktiski nedideli krumeliai su ziedais.Pas mane kad issivaro storiausiais kotais dideli krumai, nors ziedu netruksta.Bet noretusi mazesni kad butu.Net ir Ungarisk Appleblossom ,kuria pasisodinau tik pavasari is mazo daigelio , irgi vos ne nykscio storio kotu pavare i virsu.Nors zydejo tai labai kukliai.Gal ka ne taip darau? Gal reikia geneti ju virsunes?
deja kaikurios veislės tokios jau yra. Ungarisk viena iš jų. Pvz swanland pink ir april snow - jau "kūdesnės" o žiedeliai palyginti sakyčiau didesni.