Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 10 06, 12:43)
Dovanoju pelargonijas su vazonais:
2 vnt. kompaktinių žydėjo taip:
user posted image
ir viena svyranti ryškiai rožinės spalvos.

Kaunas, Dainava (pasiimti patiems)

Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 10 06, 12:43)
Dovanoju pelargonijas su vazonais:
2 vnt. kompaktinių žydėjo taip:
ir viena svyranti ryškiai rožinės spalvos.

Kaunas, Dainava (pasiimti patiems)

Jei niekam nereikia, galiu prigriebt bigsmile.gif Kaip tik kaimynės esam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 10 06, 17:20)
Jei niekam nereikia, galiu prigriebt  bigsmile.gif Kaip tik kaimynės esam  biggrin.gif

Na kol kas nereik, o aš neturiu kur per žiemą tiek daug sutalpinti.. doh.gif
Tai parašysiu savo tel. į a.ž. ir sutarsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 06, 14:43)
Pasirodau kaip auga mano margalapės svyrančios  smile.gif žiedukų kol kas nematyti. Abi šakelės nuo to pačio augalo, o margumas skiriasi...

Grazutes wub.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos jūsų. Nelabai turiu kada skaityt visa tema, o klausimai tokie.
Pradėjo geltonuoti lapai rožežiedžių, tai ar jom tik trašų trūksta ar ir šviesos, ne pernešiau į kitą kambarį, ten tamsoka.
Ir dar klausimas, kažkaip pabijojau šalnų ir jau visas iš lauko susinešiau. Šalčiause vieta garaže, bet vistiek būna apie 18 laipsniu šilumos tai kaip man su jom elgtis?
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2013 10 08, 15:18)
Reikia pagalbos jūsų. Nelabai turiu kada skaityt visa tema, o klausimai tokie.
Pradėjo geltonuoti lapai rožežiedžių, tai ar jom tik trašų trūksta ar ir šviesos, ne pernešiau į kitą kambarį, ten tamsoka.
Ir dar klausimas, kažkaip pabijojau šalnų ir jau visas iš lauko susinešiau. Šalčiause vieta garaže, bet vistiek būna apie 18 laipsniu šilumos tai kaip man su jom elgtis?

Nėbūtina pelargonijų "migdyti". Neša į garažus vėsiai tos, kurios nebeturi vietos ant palangių. Mano kuo puikiausiai žiemoja vienos prie + 13 šviesiai, kitos gal net virš +23 būna (ant palangės). Priklauso tik tada laistymo intensyvumas. O geltonuoja jos man tada kai parnešu iš lauko į kambarį. Kai kurios rožiažiedės jau senokai riogso ant palangės, bet vis randu vieną kitą lapelį pageltusį. Nepergyvenu: vienas pagelto, išaugs keli žali mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif merginos,gal kuri turite Tulpiažiedžių pasidalinimui ax.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje galetu pasiulyti svyranciu pelargoniju? Laukiu pasiulymu i AZ.
Atsakyti
maciau internete tokia grazuole,gal kas auginate,kaip noreciau user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2013 10 09, 08:29)
maciau internete tokia grazuole,gal kas auginate,kaip noreciau

Man labai panašios į Millfield Rose, Rococo.
Panašią turiu svyrančią Jacky gauld, bet neturiu pasidalinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 09 spalio 2013 - 09:58
QUOTE([COLOR=red)
Pieninė,[/COLOR]

Dėkoju už pasidalinimą pirmomis kilmingomis gėlytėmis. Bandysiu prisijaukinti jas ir puoseleti smile.gif Savaitgalį parkeliavo pas mane ax.gif
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 09 spalio 2013 - 12:31
QUOTE(silvija72 @ 2013 10 09, 07:29)
maciau internete tokia grazuole,gal kas auginate,kaip noreciau [url=http://www.part.lt/perziura/8d8240a0aa40f33e15016875e6ab55e6372.jpg]

Ieškokite konkrečiai šių veislių: Millfield Rose, Rococo, Lady Gertrude.. Tarpusavy skiriasi labai nedaug.. gal dar kelios naujesnės atsirado smile.gif Lady Gertrude aš auginu, daigeliai bus pavasarį- ant rudens nedauginau. Palyginus su kitomis pelargonijomis- šios labiau šilumamėgės.
Mano Lady Gertrude smile.gif
user posted image
Atsakyti