Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Pas mane randas labai liuks vietoj ,dėl to esu labai patenkinta,gražiai po kelnaitem pasislepia.Bet kiek žiūriu save veidrody,noris dar riebaliukus panaikinti,laukiu kada vėl sportuot pradesiu ,mitybos plano pasilaikysiu,gal bus gerai.Jei ne,vėl grisiu ten biggrin.gif

Mentas,as ir taip manau,kad jei plastika nepadėjo,reik ramintis mirksiukas.gif ,nors aišku,moterys visad ras ko noret.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 06, 07:02)
as irgi noriu korekcijos,tiksliai turbut cia net ne korekcija,bet kita vertus jei pilna plastika nepadejo su visokiais nugramdymais,tai matyt reikia apsirmint,susitaikyt ir gyvent toliau....

***MENTE saulele nereik saves taip nuteikt,maciau K Spalio 11-12d bus UK butinai uzsirasyk ir nueik,juk po op tau turejo ka nors paporint gyd kad tipo kazkas negerai ar dar kas...Lai ziuri ir tvarko toliau,nenuleisk ranku ir tikrai busi "styga"
Papildyta:
QUOTE(nelle @ 2013 09 06, 07:23)
Pas mane randas labai liuks vietoj ,dėl to esu labai patenkinta,gražiai po kelnaitem pasislepia.Bet kiek žiūriu save veidrody,noris dar riebaliukus panaikinti,laukiu kada vėl sportuot pradesiu ,mitybos plano pasilaikysiu,gal bus gerai.Jei ne,vėl grisiu ten  biggrin.gif

Mentas,as ir taip manau,kad jei plastika nepadėjo,reik ramintis mirksiukas.gif ,nors aišku,moterys visad ras ko noret.

***Nelle,
Juk Siauliu mesininku randukai tik puosia mus mirksiukas.gif !!!!Pas tave kaip ir pas mane visai apacioj thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 06, 09:51)
tik tik dalį rando? pvz. kaip Elvitai per viduriuką? o kiek tau kainuotų?

tai tik dali. Jo jo, kaip elvitai.
Zinok nieko znn, nesnekejaud ar, as rugsejo pab zadejau pas ji vaz, bet isvarom mes i kelione, tai spali vaziuosiu ir snekesiu, isvis ziuresiu ka jis man pasakos. gal net nedarysiu nieko.

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 06, 10:22)
***Labas rytelis mergaites,
Nu vat as ir pagalvojau-maziau zinos ramiau gyvens mirksiukas.gif Tik labai sunku nutyleti,kai zmogus renka info apie op o as daug zinau ir negaliu pasakyt schmoll.gif ...
Papildyta:

***O Dieve ir vel viskas is naujo!!!!Bet jei nereik papildomai moket tik narkoze tai aisku gult ir viskas.Kadangi Agne tavo figuryte nuostabiai atrodo zinoma tvarkyk-juk nenesiosi bikinio ant ausu uzsimovus  mirksiukas.gif

pas mane irgi niekas nzn....
Jo is naujo, bet paprasciau ir lengviau wink.gif
siaip as sia vasara nesiojau bikinius kuo puikiausiai, VS maudymkes netgi tiko biggrin.gif Bet vat toks diskomfortas, akd pastoviau zvilgcioju i pilva, ar neislindo, ar ne smile.gif aisku, cia juokas, bet...
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 06, 07:39)
tai tik dali. Jo jo, kaip elvitai.
Zinok nieko znn, nesnekejaud ar, as rugsejo pab zadejau pas ji vaz, bet isvarom mes i kelione, tai spali vaziuosiu ir snekesiu, isvis ziuresiu ka jis man pasakos. gal net nedarysiu nieko.
pas mane irgi niekas nzn....
Jo is naujo, bet paprasciau ir lengviau wink.gif
siaip as sia vasara nesiojau bikinius kuo puikiausiai, VS maudymkes netgi tiko biggrin.gif Bet vat toks diskomfortas, akd pastoviau zvilgcioju i pilva, ar neislindo, ar ne smile.gif aisku, cia juokas, bet...

***Suprantu tave Agne,man niekas nelenda bet vistiek jei einu automatiskai ranka ant pilvo,o kai guliu vis kelnaites tempiu aukstyn,vis atrodo matosi matosi doh.gif Ir sia vasara neisdrisau dar uzsidet visai nuzemintu kelnaiciu,reik pirma priprast kad pas mane viskas ten ok bigsmile.gif
Atsakyti
o as vis dairausi kokiu bliuzku nesciom,kad niekas nesimatytu lotuliukas.gif

Nijoliuks
as kol dasikrapstau iki nauji u kada K konsultuoja doh.gif aciu. Pagaliau spali sutampa vyro grafikas tai galesiu apsilankyt,jei ta moteriske vel nedings 3 savaitem ir paaiskes kad netilpau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Nijolee76 malonu tave matyt 4u.gif

Paskaiciavau siandien kad man jau 3,5men praejo ir aciu D kol kas niekas nesusikreivaliojo ir nepraplatejo. thumbup.gif Labai tikiuos kad taip ir liks. Rando aukstis idealus, nei is vienu niekur rando nesimato. Tik jau noreciau kad greiciau svieset pradetu randelis. Ir siek tiek bamba vis dar man kliuna. Turiu jau super tiesi but nes kitaip taip atrodo kad i apacia tempia ja. Lyg butu reikeje auksciau daryt jai pjuvi smile.gif Bet cia jau menkniekis.
Bet va nuo sonu tai tauko noretus kad daugiau butu nusiurbe.... Nu nervuoja man lasiniukai like labiau is nugaros puses tokios paduskeles.,... doh.gif Aisku del ju operuotis nebenoreciau tai teks sportais su jais tvarkytis.

Mentas dar nenuleisk ranku butinai nueik i konsultacija 4u.gif

Agnestar pas tave labai tobulas pilvukas tai suprantama kad norisi jog ir randas butu tobulesnis.

Reikia ir man jau pas K pasirodyti bet kaip cia istaikyti ta laika doh.gif

Imeciau viena siandienine foto. Vat bamba matos kaip po ja patamsejimas, tai ten nesuprantu ar nuo siules ar ten strijos pasidare.
Atsakyti
ačiū už prisijungimą 4u.gif

ex Tešlės nebuvau mačiusi po op. pasikeitimai nerealūs bigsmile.gif
Montera kokia tavo figūra daili wub.gif
Mercedes aš ilgai nebuvau temoj. ką turi omeny rašydama apie siaubingą nusiurbimą? daug? vienoj vietoj daug ar keliose vietose siurbė? ir kiek tas daug?
mama x2 pas many senas pjūvis per pilvą lygiai toks pat kaip tavo biggrin.gif bus įdomu pažiūrėt ar visą nurėš
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 06, 14:47)
ačiū už prisijungimą 4u.gif

ex Tešlės nebuvau mačiusi po op. pasikeitimai nerealūs  bigsmile.gif
Montera kokia tavo figūra daili  wub.gif
Mercedes aš ilgai nebuvau temoj. ką turi omeny rašydama apie siaubingą nusiurbimą? daug? vienoj vietoj daug ar keliose vietose siurbė? ir kiek tas daug?
mama x2 pas many senas pjūvis per pilvą lygiai toks pat kaip tavo biggrin.gif bus įdomu pažiūrėt ar visą nurėš

Aciu 4u.gif Tave patiuninguos ir pas tave bus super viskas 4u.gif Tik jei dabar daryciaus operacija tai buciau daugiau siurbimu uzsiprasius, kad ir sonus labiau pasiurbtu ir slaunis. Geriau biskuti daugiau susimoket, bet kad viskas butu ciki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 06, 09:02)
as irgi noriu korekcijos,tiksliai turbut cia net ne korekcija,bet kita vertus jei pilna plastika nepadejo su visokiais nugramdymais,tai matyt reikia apsirmint,susitaikyt ir gyvent toliau....

man tai toks vaizdas, kad gal tau siūlės atsileido viršuj? arba vidaus organai padidėję? man kartais atrodo, kad ties skrandžiu papūsta labiau, bet ne daugiau nei buvo, ale kartais normaliai.. bet pas mane nebuvo prasiskyrę raumenys, siuvo tik dėl to kad gražiau įsiliemenuotų

QUOTE(mariamne @ 2013 09 06, 13:47)

nueik prie veidrodžio, ir nusiimk kelnes stovėdama šonu ir vėl užsidėk - stebėk save kaip atrodai lenkdamasi smile.gif po op mėn praėjus tą patį padaryk biggrin.gif žinok aš taip kaip rengiaus dabar po op, kaip nustebau to kabalo nematydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 04, 22:17)
o kiek vaikui metų?
ir ko jau vyras nesusitvarkys biggrin.gif o kaip tu susitvarkai biggrin.gif mano dukra mamyčiukė gryna buvo. nu ir dabar yra. ale jau razumna merga, jei nori prisiglaust, tai pama už rankos, nusiveda prie sofos, pasodina mane ir atsisėda ant kelių smile.gif

Maziukas mano 1 metu ir tuoj 5 men. Bet vaiksto realiai 2 men, tai toks makalaika visiskas, netvirtas. Ir sunkus zalciukas 12.5 kg blink.gif Pasakyt nieko nemoka, ne vieno zodzio, jei ko nori - rekia, ir nesuprasi ko.
Isivaizduoju, kad vyrui butu sunku, jis nera vaikui vires valgyt, jauciu net nezino ka tas vaikas is vis valgo tongue.gif O kur dar maudymas, migdymas ir istisinis paskui ji lakstymas. Tipo, as tai pripratus, o va jam tai labai sunku butu biggrin.gif . Reikia spaust prie sienos, kitaip nieko nebus g.gif
Mamax2, o tavo maziuke kokio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 09 06, 21:39)
Maziukas mano 1 metu ir tuoj 5 men. Bet vaiksto realiai 2 men, tai toks makalaika visiskas, netvirtas. Ir sunkus zalciukas 12.5 kg  blink.gif Pasakyt nieko nemoka, ne vieno zodzio, jei ko nori - rekia, ir nesuprasi ko.
Isivaizduoju, kad vyrui butu sunku, jis nera vaikui vires valgyt, jauciu net nezino ka tas vaikas is vis valgo  tongue.gif O kur dar maudymas, migdymas ir istisinis paskui ji lakstymas. Tipo, as tai pripratus, o va jam tai labai sunku butu  biggrin.gif . Reikia spaust prie sienos, kitaip nieko nebus  g.gif
Mamax2, o tavo maziuke kokio amziaus?

oj, mano visa merga - 2,5m biggrin.gif bet su norais savo ir pan... nors aš jai pasakiau - kelt negaliu, nes ,,popa bamba" - nu kad skauda pilvą. ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 07, 11:44)
oj, mano visa merga - 2,5m biggrin.gif bet su norais savo ir pan... nors aš jai pasakiau - kelt negaliu, nes ,,popa bamba" - nu kad skauda pilvą. ir viskas smile.gif

O, tai didele tavo panike smile.gif , praktiskai nebutu bedos, jeigu mano tokio amziaus butu bigsmile.gif
Atsakyti