Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 06, 20:24)
man tai toks vaizdas, kad gal tau siūlės atsileido viršuj? arba vidaus organai padidėję? man kartais atrodo, kad ties skrandžiu papūsta labiau, bet ne daugiau nei buvo, ale kartais normaliai.. bet pas mane nebuvo prasiskyrę raumenys, siuvo tik dėl to kad gražiau įsiliemenuotų
nueik prie veidrodžio, ir nusiimk kelnes stovėdama šonu ir vėl užsidėk - stebėk save kaip atrodai lenkdamasi smile.gif po op mėn praėjus tą patį padaryk biggrin.gif žinok aš taip kaip rengiaus dabar po op, kaip nustebau to kabalo nematydama biggrin.gif

nu je manai nebandzius as taip biggrin.gif ir ne is sono baisiausiai atrodo, is priekio. man tas pjuvis kaip prikibes prie zarnu. jergau mergai as jau spirgu is nekantrumo tos operacijos laukdama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 07, 20:48)
nu je manai nebandzius as taip  biggrin.gif ir ne is sono baisiausiai atrodo, is priekio. man tas pjuvis kaip prikibes prie zarnu. jergau mergai as jau spirgu is nekantrumo tos operacijos laukdama rolleyes.gif

Nu j, nefain toks pilvas sad.gif svarbiausia - kad nieko pati negali pakeist...
aš vakar turguj aptemptą bliuskę nusipirkau smile.gif laiminga visa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 08, 16:42)
Nu j, nefain toks pilvas sad.gif svarbiausia - kad nieko pati negali pakeist...
aš vakar turguj aptemptą bliuskę nusipirkau smile.gif laiminga visa biggrin.gif

as tai nesioju aptemptus rubus, bet po apacia butinai korsetas, tos tampriosios tympus aukstu liemeniu is Zaros arba dzinsai iki pazastu... kad prispaustu mano turtus biggrin.gif
klausyk o matavai apimtis? kiek pamazejo per pilva ir liemeni?

ko ta tema tooookia apmirusi?..
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 10, 05:54)
as tai nesioju aptemptus rubus, bet po apacia butinai korsetas, tos tampriosios tympus aukstu liemeniu is Zaros arba dzinsai iki pazastu... kad prispaustu mano turtus  biggrin.gif

thumbup.gif Tai kad matuot ir kaip ir nereik,rezultatai akivaizdus!!! thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 10, 07:54)
as tai nesioju aptemptus rubus, bet po apacia butinai korsetas, tos tampriosios tympus aukstu liemeniu is Zaros arba dzinsai iki pazastu... kad prispaustu mano turtus  biggrin.gif

gal prie darbų panos grįžo, laiko neturi smile.gif man tai gėda rašinėt, sakys nieko neveikianti tik spaminanti biggrin.gif biggrin.gif

aš tai nespausdavau kažkaip, tik vis guzas būdavo... megztuką išsitraukiau seną seną biggrin.gif idealiai atrodo biggrin.gif yyyhaaaa
apimtys... žinok net neįsivaizduoju, dar vis nesimatavau smile.gif gal keliais cm manau... nes švarką, kurio nesuvesdavau kraštų, dabr užsisegu ax.gif
Atsakyti
Su tomis apimtimis idomiai, geri metai pries op liemuo buvo panasus, bet bendras vaizdas dabar visai kitoks smile.gif Matyt raumenukai nelaikydavo ir viskas buvo i prieki issoke, o dabar kaip lenta pilvukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 09 10, 16:23)
Su tomis apimtimis idomiai, geri metai pries op liemuo buvo panasus, bet bendras vaizdas dabar visai kitoks  smile.gif  Matyt raumenukai nelaikydavo ir viskas buvo i prieki issoke, o dabar kaip lenta pilvukas  thumbup.gif

seilė varva tokį postą skaitant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 10, 08:54)

Man po op liemens apimtis sumazejo 10cm. Dabar gal kokiu 1cm praplatejo liemuo bet gyd taip ir sake kad toks koks buna is kart po op sirses liemuo neliks. Bet tas pilvo plokstumas tai tikrai nerealus jausmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 09 10, 14:59)
Man po op liemens apimtis sumazejo 10cm. Dabar gal kokiu 1cm praplatejo liemuo bet gyd taip ir sake kad toks koks buna is kart po op sirses liemuo neliks. Bet tas pilvo plokstumas tai tikrai nerealus jausmas  wub.gif

blink.gif Aciu Montera paguodei del liemens unsure.gif Del plokstumos tai pritariu thumbup.gif ar pasmaguriauju ar ne-plokscia ir nereik nieko spaust ir nekvepuojant vaiksciot...
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 10, 07:54)

Aš galvoju kokį korsetą nusipirkti, nes dabar jei labai reikia, įlendu į Solidea tokį aptempiantį reikala, bet neprispaudžia tiek pilvo, kiek norėčiau. Gal kas ką iš senos praeities rekomeduot galit?

QUOTE(sposa @ 2013 09 10, 15:23)
o dabar kaip lenta pilvukas  thumbup.gif

QUOTE(Montera @ 2013 09 10, 16:59)
Bet tas pilvo plokstumas tai tikrai nerealus jausmas  wub.gif

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 10, 20:09)
Del plokstumos tai pritariu  thumbup.gif ar pasmaguriauju ar ne-plokscia ir nereik nieko spaust ir nekvepuojant vaiksciot...

Va čia geriausia reklama biggrin.gif Skaitai, tai net per širdį šiurpuliukas nubėga biggrin.gif
Atsakyti
Man siandien metukai po op ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 11, 08:16)
Man siandien metukai po op  ax.gif

Sveikinimai musu grazuolytei drinks_cheers.gif birthday.gif
Atsakyti