Ar galite man pasakyti, kur as galiu nusipirkti pilvui korseta? Ar tinka tas korsetas kur po gimdymo nesiojam?
QUOTE(dukri @ 2013 09 12, 19:44)
Ar galite man pasakyti, kur as galiu nusipirkti pilvui korseta? Ar tinka tas korsetas kur po gimdymo nesiojam?
***Ta prasme korseta po operacijos?Siaip dauguma is cia esanciu po op prabudo jau su korsetais,kuriuos duoda klinika.
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 12, 19:07)
Ojojojjjj!!!!Ziuriu laida per LNK apie plastines operacijas...Kaip noreciau but studijoj,ar bent jau telefonu pakalbet...Jei kam idomu uzmeskit aki i laidos irasa...
Per kokią laidą? Reiks paieškoti.
O kodėl norėtumėt būti studijoj? Pasakas seka?

Drįsiu paprašyti leidimo į albumą...jau taip smalsu paganyt akis į tas geros reklamos darytojas

QUOTE(dukri @ 2013 09 12, 21:44)
Pirmiausia turi issiaiskinti, ar klinikoje, kurioje operuosiesi, korsetas neieina i op kaina. Jei ne, tai mergaites pirko, berods, Olimpieciu g. 5.
Sveikos merginos...
tuoj tuoj ir isaus mano diena, kai gulesiu ant op stalo.. baisu, mintys visokios lenda...
Dar noreciau paklausti ar visos nesiojot korsetus iki operacijos? As nesioju nuolat, bet jis prasitampe, tai nezinau ar cia nauja pirktis ar kaip, tik kad jau nebedaug laiko liko, tai ar verta investuoti?
Ir dar, noreciau save parodyti ir kitas pamatyti
Ar galeciau gauti jusu leidima i albuma? Suprantu, nedaug bendrauju, bet uzivertus darbais ir namai, tai tik speju paskaityti
Montera, as norejau taves paklausti - rasai, kad jau 3.5 men po operacijos - kaip tu jautiesi? Ar sportuoti gali? Nes panasiu laiku po op as planuoju vykti i kalnus, tai noriu daug maz zinoti, kaip zmogus jauciasi tokiu metu....
tuoj tuoj ir isaus mano diena, kai gulesiu ant op stalo.. baisu, mintys visokios lenda...

Dar noreciau paklausti ar visos nesiojot korsetus iki operacijos? As nesioju nuolat, bet jis prasitampe, tai nezinau ar cia nauja pirktis ar kaip, tik kad jau nebedaug laiko liko, tai ar verta investuoti?

Montera, as norejau taves paklausti - rasai, kad jau 3.5 men po operacijos - kaip tu jautiesi? Ar sportuoti gali? Nes panasiu laiku po op as planuoju vykti i kalnus, tai noriu daug maz zinoti, kaip zmogus jauciasi tokiu metu....
QUOTE(dukri @ 2013 09 12, 22:44)
ziurint koki korseta tu nesioji dbr?
po op dauguma atsikele su korsetais. Pas mus jie mazdaug tokie , kam kojas siurbe ilgesni http://s35-temporary...f/-88693455.jpg
QUOTE(santi @ 2013 09 13, 07:47)
Sveikos merginos...

O kada ta lemtingoji diena? Kokį nešiojat dabar? Per konsultaciją M sakė, kad reiktų porą savaičių pavaikščiotiiki operacijos, bet aš ir šiaip noriu, kad aplinkiniams nekristų taip į akis pilvas.
QUOTE(PerKūnas @ 2013 09 13, 09:44)
O kada ta lemtingoji diena? Kokį nešiojat dabar? Per konsultaciją M sakė, kad reiktų porą savaičių pavaikščiotiiki operacijos, bet aš ir šiaip noriu, kad aplinkiniams nekristų taip į akis pilvas.
po dvieju savaiciu

Man ta pati sake, bet as ji ir siaip jau nesioju gana ilgai, metus su virsum, nes nepakenciu savo kabancio pilvo. Tas korsetas buvo pirktas Migleje, jis labai gerai apspaude man viska, bet laikui begant jis issitampe ir jau nebeapspaudzia taip gerai, tad ir nezinau ar investuot man i nauja ar pratempt su senuoju.
Beje tas korsetas reikalingas dar ir tam, kad organizmas prisprastu prie suspaudimo, nes kai pradejau nesioti korseta, negalejau daug valgyt, nes maistas lipo lauk (dabar jau nebelipa

Realiai manau, kad as atrodysiu kaip dabar su korsetu, tik man jo jau nebereikes nesioti net ir karsta vasaros diena...

santi as manau neverta leist pinigus naujam korsetui,vien del 2 savaiciu.....
man siandien lygiau 3 menesiai,siaip savijauta gera,viska turbut galiu,net sekmadieni jau bandziau plaukt,jau nebeskauda....vazinet dvyraciu galiu,boulinga zaist galiu,vaikus tampyt galiu,vat ko negaliu tai atsilinkimu daryt....

man siandien lygiau 3 menesiai,siaip savijauta gera,viska turbut galiu,net sekmadieni jau bandziau plaukt,jau nebeskauda....vazinet dvyraciu galiu,boulinga zaist galiu,vaikus tampyt galiu,vat ko negaliu tai atsilinkimu daryt....
QUOTE(santi @ 2013 09 13, 08:47)
Sveikos merginos...
Ar galeciau gauti jusu leidima i albuma? Suprantu, nedaug bendrauju, bet uzivertus darbais ir namai, tai tik speju paskaityti

As iki operacijos nenesiojau jokio korseto nebent is lindexo nusipikdavau pedkelnes aptempiancias ir pilva kur vos ne iki krutines jos uzsitempia.
Pirkti dabar naujo tikrai neapsimoka duos klinikoj jei cia kaune grozio chirurgijoj operuojates.
O del savijautos tai tikrai viskas gerai jau. Konkreciai i sporta dar nevaikstau ir dar stengiuosi labai sunkiai nieko nekilnoti. Bet jokiu skaudejimu nebera tik tiek kad dar tas pilvas aptirpes ir kazkiek jauciu kad pilvo raumenys buvo siuti.
O su maistu tai smagu buvo po op kai tiek liemeni suverze tai tikrai niekas nelindo. Per tuos kelis menesius ipratau sumazintom porcijom gyvent tai ir iki siol kazkaip maziau to maisto reikia

Sveikos merginos,ilgokai ieskojau kaip rasti toki foruma,tiksliau nepasenusi:) Ar priimsite ir mane i savo gretas,labai daug turiu klausimu iskilusiu del tu aciu problemu ir laukiu jau operacijos.Noriu pasidalinti su Jumis viskuo ir kad Jus pasidalintumet su manim.Dar nespejau visko perskaityti,nes puoliau pas jus prisiregistruoti:) Ar galiu buti Jusu bendraforumiete,diskusiju dalyve?

QUOTE(santi @ 2013 09 13, 08:47)
Sveikos merginos...

kada tiksliau tavo operacija ir pas ką?
korsetus nešioja ne visos. visos tik po operacijos

Papildyta:
QUOTE(Akyle @ 2013 09 13, 16:40)
Sveikos merginos,ilgokai ieskojau kaip rasti toki foruma,tiksliau nepasenusi:) Ar priimsite ir mane i savo gretas,labai daug turiu klausimu iskilusiu del tu aciu problemu ir laukiu jau operacijos.Noriu pasidalinti su Jumis viskuo ir kad Jus pasidalintumet su manim.Dar nespejau visko perskaityti,nes puoliau pas jus prisiregistruoti:) Ar galiu buti Jusu bendraforumiete,diskusiju dalyve?

junkis, junkis