QUOTE(nelle @ 2013 09 17, 10:29)
Man ir nebuvo odos pakankamai,kad galėčiau daryti pilną plastiką,tad darė tik dalinė.
Butum nuejusi pas kita gydytoja, butu rade tau tos odos

pas mane irgi niekas nekabejo, nebuvo striju, buvo tik riebaliuku perteklius ant pilvo, uztat po op menesi laiko negalejau atsitiesti, kol oda susitvarke.
QUOTE(Akyle @ 2013 09 17, 18:11)
kaip gaila,kad sis forumiukas toks ramus.Nors aisku,jus jau sulaukusios visos to malonumo ir dabar tik dziaugiates...Jau viska issikalbejusios seniausiai.O man dar viskas pries aky, su didziausia baime:)Bet labai laukiu.
Apie viska labai jau daug prirasyta, galima skaityti buvusias temas ir ten tikrai rasite visus atsakymus. Nes viskas tiesiog kartojasi.
QUOTE(santi @ 2013 09 18, 08:34)
Kuo arciau diena, tuo labiau kinkos dreba, bet cia normalu, ane?
Merginos, dar noriu patarimu - ka pasiimti su savimi? (operuosiuos Grozio chirurgijoj)
imsiu higienos priemones, dregnu serveteliu, ka dar reikia?
Vandens ten duos? O kaip su maistu?
Ir dar klausimas pakartotinai, kada paleidzia namo? Jau kita diena ar dvi naktis reikia nakvot?
O kokios drekinancius kremus naudojot po op pilvui?
Stresas naturalus dalykas, as net svorio pries op del jo priaugau
Daugiau apart to ka parasei imti nieko nereikia, gausi ir gerti ir valgyti
2 naktis paprastai buni...bet ten taip gerai, kad galima ir ilgiau butu pasilepinti
Kremas koks tinka ir patinka, riebesnio reiks, randuka galesi tepliotis kai nukris sasiukai...del tu brangiuju kremu randams nuomones labai skirtingos, realiai apie ju veiksminguma nera jokiu irodymu.