Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Akyle @ 2013 09 14, 14:45)
Tam ir laida sukurta is leksto siuzeto nes, kaip kitaip padaryti sou?tai ir surinko bobulyte,kuri turi visom staciom kalbeti pries,ir tas pupytes kuriu ne visi megsta ir perdetai viskas ten pas jas perdaryta...ir as uz operacijas,kurios su saiku ir tam kad truputi patobulinti tai kas mums trugdo.tik aisku reikia neuzsikresti ir kad nebutu pasaka be galo:)
Papildyta:
tai mergytes,ar yra kad butu kuri nors dariusi tik riebalu nusiurbima be pilvo plastikos?smile.gif ar man dar meginti ieskoti atskiros temos?gal kuri zino ar yra tokia?smile.gif

g.gif Na mes cia visos pilvukus tvarkemes,o riebaliukai tai kuriom priklause prie op kitos taresi su gyd kad tuo paciu pagrazintu...As kazkada kazkur lyg ir buvau radusi,bet tai buvo 2010 metu SM paplepejimai apie siurbima
Atsakyti
aisku,bet vistiek pilvuko formavimas,tas riebalu nusiurbimas,tai jau taikausi prie jusu tik kad be didelio pjuvio.:)mano odos laisvos,kabancios nera,todel gydytojas ir patare,kad nereikia pjuvio,uzteks nusiurbimo.bet to riebalo yra nemazai kuris mane nervina.
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 09 17, 09:21)
aisku,bet vistiek pilvuko formavimas,tas riebalu nusiurbimas,tai jau taikausi prie jusu tik kad be didelio pjuvio.:)mano odos laisvos,kabancios nera,todel gydytojas ir patare,kad nereikia pjuvio,uzteks nusiurbimo.bet to riebalo yra nemazai kuris mane nervina.

Man ir nebuvo odos pakankamai,kad galėčiau daryti pilną plastiką,tad darė tik dalinė.Galėjau rinktis,turėti randą,kuris bus aukštai ir jo nesleps kelnaines(nebent jos labai aukštos bus) ar daryti daline ir nusiurbti riebalus.Praejo truputis daugiau nei mėnuo po op.Iš pradžių,buvau nepatenkinta,bet kai dabar matau kaip yra,džiaugiuosi.Man darė tik daline(nupjovė tuos "žandus" kabančius),pasiurbe riebalus ir turiu nedidelį randą.Toliau mityba ir sportu dailinsiu.Aišku,neatmetu galimybės dar pasiurbti riebalus:-).Tu nueik į konsultaciją ir gydytojas tau konkrečiau patars,kas geriau.O rinksies tu 4u.gif .Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
na kad as jau buvau ir mes jau nutareme daryti tik nusiurbima.ir sutare netgi data.Gaila kad negaliu palyginti taves su savim ir paziureti kas yra kas,tad ir as gal reikalauciau kad nupjautu sad.gif
Papildyta:
bijau kad po nusiurbimo nekabetu man laisva oda,saky gyd.kad to nebus.Bet man keista ar gali iki tokio lygio ji susitraukti...
Papildyta:
kaip suprantu i galerija pakliuti jokiu teisiu neturiu,tad ar galime susikeisti foto asmeninese zinutese ir Jus man patartumet ka as galeciau daryti:)
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 09 17, 09:49)
na kad as jau buvau ir mes jau nutareme daryti tik nusiurbima.ir sutare netgi data.Gaila kad negaliu palyginti taves su savim ir paziureti kas yra kas,tad ir as gal reikalauciau kad nupjautu sad.gif
Papildyta:
bijau kad po nusiurbimo nekabetu man laisva oda,saky gyd.kad to nebus.Bet man keista ar gali iki tokio lygio ji susitraukti...
Papildyta:
kaip suprantu i galerija pakliuti jokiu teisiu neturiu,tad ar galime susikeisti foto asmeninese zinutese ir Jus man patartumet ka as galeciau daryti:)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nekabes tikrai nekabes!!!!As aisku po pilnos plastikos su siaubingu nusiurbimu,skauduliukai va dar nesenai praejo.Nezinau kur ta oda pasideda,bet faktas kad nenukara ir nelieka beli kiek jos!!!As ta drasiai galiu sakyti,nes as is visu matytu mergaiciu i op vaziavau budama su dideliu laaabai dideliu antsvoriu doh.gif !!!Taigi jopapa!!!!Kad oda nenukartu tam ir uzvelka ta korseta aptemta,su kuriuo net kvepuot sunku doh.gif
Atsakyti
as kalbu apie du skirtingus dalykus,apie pilna pilvo plastika,kurios metu dideli odos gabala nupjauna ir likusia graziai istempia ir apie riebalu nusiurbima be plastikos.jei man issiurbs bet ne nupjaus tai kur mano ta oda? susitrauks nejaugi? noreciau tiketi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 09 17, 12:29)
as kalbu apie du skirtingus dalykus,apie pilna pilvo plastika,kurios metu dideli odos gabala nupjauna ir likusia graziai istempia ir apie riebalu nusiurbima be plastikos.jei man issiurbs bet ne nupjaus tai kur mano ta oda? susitrauks nejaugi? noreciau tiketi..smile.gif

***Nupjauna ir graziai istempia tik pilvuko sriti...O visa kita panaikina nusiurbimu!Mes todel pasiryzom op,nes buvome su kenguros sterblemis arba kitaip susiraukslejusia ir po gimdymu issitampiusia oda.Mane su nusiurbimais labai graziai sutvarke-dar karta kartojuos,o pilvukas yra pilvukas mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkaip nesusikalbame..biggrin.gif as ir kalbu apie pilvuko nusiurbima, o ne sonu ar nugaros ir tt.
Papildyta:
TIK APIE PACIO PILVO NUSIURBIMA
Atsakyti
kaip gaila,kad sis forumiukas toks ramus.Nors aisku,jus jau sulaukusios visos to malonumo ir dabar tik dziaugiates...Jau viska issikalbejusios seniausiai.O man dar viskas pries aky, su didziausia baime:)Bet labai laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 09 17, 17:11)
kaip gaila,kad sis forumiukas toks ramus.Nors aisku,jus jau sulaukusios visos to malonumo ir dabar tik dziaugiates...Jau viska issikalbejusios seniausiai.O man dar viskas pries aky, su didziausia baime:)Bet labai laukiu.

Na visokių esama, kas jau gražios, kas dar tik svajoja smile.gif

Va tuoj ir jūs būsit dar viena gražuolė wink.gif
Atsakyti
Kuo arciau diena, tuo labiau kinkos dreba, bet cia normalu, ane?

Merginos, dar noriu patarimu - ka pasiimti su savimi? (operuosiuos Grozio chirurgijoj)
imsiu higienos priemones, dregnu serveteliu, ka dar reikia?
Vandens ten duos? O kaip su maistu?

Ir dar klausimas pakartotinai, kada paleidzia namo? Jau kita diena ar dvi naktis reikia nakvot?

O kokios drekinancius kremus naudojot po op pilvui?
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2013 09 17, 10:29)
Man ir nebuvo odos pakankamai,kad galėčiau daryti pilną plastiką,tad darė tik dalinė.

Butum nuejusi pas kita gydytoja, butu rade tau tos odos biggrin.gif pas mane irgi niekas nekabejo, nebuvo striju, buvo tik riebaliuku perteklius ant pilvo, uztat po op menesi laiko negalejau atsitiesti, kol oda susitvarke.

QUOTE(Akyle @ 2013 09 17, 18:11)

Apie viska labai jau daug prirasyta, galima skaityti buvusias temas ir ten tikrai rasite visus atsakymus. Nes viskas tiesiog kartojasi. 4u.gif

QUOTE(santi @ 2013 09 18, 08:34)
Kuo arciau diena, tuo labiau kinkos dreba, bet cia normalu, ane?

Merginos, dar noriu patarimu - ka pasiimti su savimi? (operuosiuos Grozio chirurgijoj)
imsiu higienos priemones, dregnu serveteliu, ka dar reikia?
Vandens ten duos? O kaip su maistu?

Ir dar klausimas pakartotinai, kada paleidzia namo? Jau kita diena ar dvi naktis reikia nakvot?

O kokios drekinancius kremus naudojot po op pilvui?

Stresas naturalus dalykas, as net svorio pries op del jo priaugau biggrin.gif
Daugiau apart to ka parasei imti nieko nereikia, gausi ir gerti ir valgyti smile.gif
2 naktis paprastai buni...bet ten taip gerai, kad galima ir ilgiau butu pasilepinti biggrin.gif
Kremas koks tinka ir patinka, riebesnio reiks, randuka galesi tepliotis kai nukris sasiukai...del tu brangiuju kremu randams nuomones labai skirtingos, realiai apie ju veiksminguma nera jokiu irodymu.
Atsakyti