o kokiu periodiskumu po siulu istraukimo reikia rodytis?
santi man sake po 2 men pasirodyt,bet pasirodysiu po 4....
QUOTE(mentas @ 2013 10 08, 12:27)
santi man sake po 2 men pasirodyt,bet pasirodysiu po 4....
Ir jokio skirtumo, po 2 ar 4

sposa vat butent, as tai nesu labai patenkinta rezultatu,aisku geriau nei buvo,bet ir nieko daugiau nebesidarysiu

QUOTE(mentas @ 2013 10 08, 14:53)
sposa vat butent, as tai nesu labai patenkinta rezultatu,aisku geriau nei buvo,bet ir nieko daugiau nebesidarysiu 

o kuom butent tu nesi patenkinta? Ar is karto matesi tuo kuom nepatenkinta, ar tai islindo veliau?
Labukas mergaites,
Ka tik maciau reklama per TV3 kanala,nuo Spalio 20 dienos prades rodyt ta grozio laida kur musu MAMAX2 dalyvavo!!!!Bent jau as taip speju is rodytos reklamos....Laukim
Ka tik maciau reklama per TV3 kanala,nuo Spalio 20 dienos prades rodyt ta grozio laida kur musu MAMAX2 dalyvavo!!!!Bent jau as taip speju is rodytos reklamos....Laukim
QUOTE(mariamne @ 2013 10 07, 15:50)
aš jau be siūlų
jėsmarija ką ten jos nedarė su manim... pas mus niekas taip gražiai nesiuva - sukabina tais metaliniais arba kopėčiom susiuva...

Žiūrėjo ir galvojo kur čia tokie juvelyrai dirba

QUOTE(ELMO @ 2013 10 07, 17:08)
Man tai ne skaityt, o ziuret skausminga
Vakar visa vakara Youtubej pramirksojau, ziurejau viska...nuo veido, pilvo...iki vaginoplastikos
Kotik neprigalvoja ir kaip skirtingai tas pacias operacijas atieka.

Oj ne ne, jei man nuotraukas bežiūrint slabna darės, tai nuo video nuvirsčiau

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 08, 21:15)
Labukas mergaites,
Na įdomu bus pasižiūrėti. Tikėkimės, kad mamax2 mums pasakys kada tiksliai ją rodys.
santi kai gausi prisijungimą sukelk dabartines nuotraukas - baisiai indomu kaip atrodai
ar tu darei pas K? kažkodėl buvo susišvietę kad pas M

Mariamne, as su malonumu, tik dar negavau prisijungimo. Turbut Agnestar nelabai prieina prie kompo
Taip, as pas M, Agnestar man minejo, kad sumaise ir ikele mane prie K, sake pakoreguos, kai tures laiko.

Taip, as pas M, Agnestar man minejo, kad sumaise ir ikele mane prie K, sake pakoreguos, kai tures laiko.
QUOTE(santi @ 2013 10 09, 15:42)
Mariamne, as su malonumu, tik dar negavau prisijungimo. Turbut Agnestar nelabai prieina prie kompo

duosiu tau ta prisijungima, nelabai ir turim laiko mes cia uzsukti

aciu dija
ikeliau nuotraukas po... nelabai kokybiskos, bet kitaip neejo nusifotkint... manau kai issitiesiu bus geresnes fotkes...
Tik vat jau buvau pagalvojus, reikejo dar ir slauneles pasisiurbti, kaip mariamne

ikeliau nuotraukas po... nelabai kokybiskos, bet kitaip neejo nusifotkint... manau kai issitiesiu bus geresnes fotkes...
Tik vat jau buvau pagalvojus, reikejo dar ir slauneles pasisiurbti, kaip mariamne

jau paveizėjau
labai liuks atrodo, vaizdas tik gerės. aš 10 dieną dariau savo antras nuotraukas. jau galėjau išsitiesti. bet mano pilvo skūra/perteklius kitoks buvo. man, kaip ir exTešlei, visas perteklius į apačią dribo. dabar jau vaikštau daugmaž išsitiesusi - kaip ir EXTRA rašė - su striuke nesimato, bet kai nusivelku dar akivaizdu, kad palinkusi
dėl pasiurbimo tai jo, skirtumas pas mane akivaizdus ir leška į lešką nebesitrina
tik, kaip rašiau, liemenį dar pagramdysiu pavasarį

dėl pasiurbimo tai jo, skirtumas pas mane akivaizdus ir leška į lešką nebesitrina