Santi, nu super

aciu merginos uz komplimentus 
issitiesus manau vaizdas dar pageres
as leskikes bandysiu tvarkytis svorio metimu, kad jau praziopsojau proga
Kazkaip iki operacijos net i galva neatejo, tik ta pilva temaciau

issitiesus manau vaizdas dar pageres

as leskikes bandysiu tvarkytis svorio metimu, kad jau praziopsojau proga

QUOTE(santi @ 2013 10 09, 20:44)
aciu dija
ikeliau nuotraukas po... nelabai kokybiskos, bet kitaip neejo nusifotkint... manau kai issitiesiu bus geresnes fotkes...
Tik vat jau buvau pagalvojus, reikejo dar ir slauneles pasisiurbti, kaip mariamne

ikeliau nuotraukas po... nelabai kokybiskos, bet kitaip neejo nusifotkint... manau kai issitiesiu bus geresnes fotkes...
Tik vat jau buvau pagalvojus, reikejo dar ir slauneles pasisiurbti, kaip mariamne

Puikus rezultatas

mariamne irgi super pasikeitimas

As irgi nervuojuos kad nepasiprasiau daugiau pasiurbimo ypac dabar nervina nugaroj prie kelniu linijos tie paminkstejimai

O dabar tai juokiausi kad kai pilvas paliko plokscias kaip lenta uzpakalis didesnis atrodo

QUOTE(Akyle @ 2013 10 06, 15:07)
Sveikute, na pagaliau! Atsirado kazkas, kas su tokia pat procedura kaip ir as planuoju:) Tik kad mano operacija 28 spalio.tai planuojama kad mane nusiurbliuos ir pilva ir kumpius ir nugara.Net neisivaizduoju ar man dar kankintis su tom dietom ar palikti visa darba gydytojui
? Mano duomenys 170\64. Gal gali papasakkoti kur dareisi operacija ir kiek laiko miegojai su narkoze? Kiek lovadieniu turejai?Kaip teve per tris skylutes visa taip nusiurbe?Nes man planavo bent jau 7...Ir dar pagurkliuka noriu kad issiurbtu:) 

o kiek siurbimas kainuoja?

QUOTE(ELMO @ 2013 10 06, 19:25)
Sveikos,
Vakar nusiprausiau, bego nuo manes geltonas vandenelis, visa tame betadine ismirkyta buvau
persiklijavau pleistrus, kirksnyse viskas grazu, nedideli pjuviukai ir lyg tik su vienu siuliuku sukabinti jie, bet bamba man nepatinka, tokia istampyta, negrazi, apibrozdinta...kentejo vargse
Jos viduje susiuta ir lyg kazkas baltuoja, bijau, kad nepuliuotu
Si vakara bandysiu issivalyti ja. Uztenka su kokiu salicilu ar octaniceptu ant ausu krapstuko uzpylus valyt (cia tuo atveju, jei tikrai ten puliuotu)? Turiu ir betadino, gal geriau su juo?
Kiek daznai traumeli geri? Ar ir ji vis suciulpiu, bet gal yra kokiu efektyvesniu vaistu melynems salinti? Jetus, kol man jos praeis...menkiausia melyne dvi savaites laikosi kol praeina, tai su sitom hematomom kelis menesius vaiksciosiu
Vakar nusiprausiau, bego nuo manes geltonas vandenelis, visa tame betadine ismirkyta buvau

Si vakara bandysiu issivalyti ja. Uztenka su kokiu salicilu ar octaniceptu ant ausu krapstuko uzpylus valyt (cia tuo atveju, jei tikrai ten puliuotu)? Turiu ir betadino, gal geriau su juo?

Kiek daznai traumeli geri? Ar ir ji vis suciulpiu, bet gal yra kokiu efektyvesniu vaistu melynems salinti? Jetus, kol man jos praeis...menkiausia melyne dvi savaites laikosi kol praeina, tai su sitom hematomom kelis menesius vaiksciosiu

pas mane bamba buvo kaip su pūiniu, bet vis tik ten oda pabalus, ir gyd pasakė kd viskas ok, būna taip.
QUOTE(mentas @ 2013 10 08, 10:51)

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 08, 21:15)
Labukas mergaites,
Ka tik maciau reklama per TV3 kanala,nuo Spalio 20 dienos prades rodyt ta grozio laida kur musu MAMAX2 dalyvavo!!!!Bent jau as taip speju is rodytos reklamos....Laukim
Ka tik maciau reklama per TV3 kanala,nuo Spalio 20 dienos prades rodyt ta grozio laida kur musu MAMAX2 dalyvavo!!!!Bent jau as taip speju is rodytos reklamos....Laukim
nu velnias eisiu tv3 atsisukinėt žėt reklamą

aš tai pasakysiu kada. man 21d susitikimas

gimtadienis spalio 1 buvo, tai švenčiau

Santi, Mariamne, labai grazus jusu pilvukai, kai praeis tinimas, bus is vis liuks
As jau irgi po visko, vakar grizau namo. Aisku, skauda nugara nuo susirietimo, bet stengiuosi daug nevaikscioti. Pusiau sedom gulineju ir daug ilsiuosi
Papildyta:
Sveikinu
Lauksim pasirodymo eteryje

As jau irgi po visko, vakar grizau namo. Aisku, skauda nugara nuo susirietimo, bet stengiuosi daug nevaikscioti. Pusiau sedom gulineju ir daug ilsiuosi

Papildyta:
QUOTE(mama_x2 @ 2013 10 10, 11:56)
Sveikinu

Lauksim pasirodymo eteryje

Deja Vu - sveikinu su pasikeitimais, kai galesi, mestelk i albumeli fotkiu
Primink, pas ka dareisi?
Ir patikek, su kiekviena diena bus vis lenviau ir lengviau... nelabai tuom tikejau, kai gydytojas sake tai pirma diena, ale jis neklydo

Ir patikek, su kiekviena diena bus vis lenviau ir lengviau... nelabai tuom tikejau, kai gydytojas sake tai pirma diena, ale jis neklydo

QUOTE(santi @ 2013 10 10, 12:11)
Primink, pas ka dareisi?

Aciu

Santi, su pasikeitimais
Man kazkiek sonai pjuvio aukstoki atrodo, bet gal cia tik taip pasirode
Bet op tikrai reikejo, visai kitas vaizdas dabar.
O Agne musu keliauja dabar po Europa, tai forume nesilanko.
Deja Vu, sveikateles ir sklandaus gijimo
Teisingai sako panos, vis geriau bus. O po kiek laiko net neprisiminsi senojo pilvo

O Agne musu keliauja dabar po Europa, tai forume nesilanko.

Teisingai sako panos, vis geriau bus. O po kiek laiko net neprisiminsi senojo pilvo

QUOTE(mama_x2 @ 2013 10 10, 09:56)
o kiek siurbimas kainuoja?
aš manau kad kojas reiks man vasarą siurbt... sako tipo gražu klubai apvalūs... ale kai jie jau žemiau klyno tarpo to prasideda tai jau husaro kelnės nu...
pas mane bamba buvo kaip su pūiniu, bet vis tik ten oda pabalus, ir gyd pasakė kd viskas ok, būna taip.
nes irgi mačiau kad daro kažką jie, nes ir odos tempimui reklaminiam aukų ieško 

****Su praejusiu MAMAx2

Ten toj reklamoj daug ka rodo ir papus ir veida ir t.t....Tai ko gero taves reiks laukt iki pavasario,jei pati dar nieko nezinai
Mano seska domisi nusiurbimu butent koju,kazin kiek jai kainuos

***SANTI,as galvojau kad man vienai vaidenasi,bet nu ir man uzkliuvo tavo grozis,ar nuo susilenkimo ar tikrai soniukai truputeli uzkelti

QUOTE(EXTRAA @ 2013 10 10, 14:50)

As jau labai laukiu, kada pageres, siandien ryte atrode, kad sunkiau nei vakar, nugara skauda, pecius, rankas skauda

Bet pilvuku jau pasidziaugiu dabar, nors ir patinus, bet liemeni jau matau

QUOTE(santi @ 2013 10 10, 13:11)
Primink, pas ka dareisi?

tu jau be siūlų? ar ir tavo pilvo apačia žemiau bambos išsipūtusi kaip balionas kiaurą parą? ar tau per vidurį biškį kilti pjūvis pradėjo ar taip tik atrodo nuotraukoj man?

Deja Vu sveikinu pasigrazinus
man ir budavo pilvo apacia po bamba baisiai iskilus jau galvojau kad skysciai renkas.
O del bambos laimes dalykas man po operacijos tokia mazute atrode o dabar jau prasitampe nelabai graziai atrodo.
reks kada is arciau pasifotkint.

man ir budavo pilvo apacia po bamba baisiai iskilus jau galvojau kad skysciai renkas.
O del bambos laimes dalykas man po operacijos tokia mazute atrode o dabar jau prasitampe nelabai graziai atrodo.