Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Santi, nu super thumbup.gif

Atsakyti
aciu merginos uz komplimentus smile.gif
issitiesus manau vaizdas dar pageres smile.gif
as leskikes bandysiu tvarkytis svorio metimu, kad jau praziopsojau proga lotuliukas.gif Kazkaip iki operacijos net i galva neatejo, tik ta pilva temaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 09, 20:44)
aciu dija  4u.gif
ikeliau nuotraukas po... nelabai kokybiskos, bet kitaip neejo nusifotkint... manau kai issitiesiu bus geresnes fotkes...
Tik vat jau buvau pagalvojus, reikejo dar ir slauneles pasisiurbti, kaip mariamne  drinks_cheers.gif

Puikus rezultatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai viskas graziai atrodo 4u.gif

mariamne irgi super pasikeitimas thumbup.gif

As irgi nervuojuos kad nepasiprasiau daugiau pasiurbimo ypac dabar nervina nugaroj prie kelniu linijos tie paminkstejimai doh.gif
O dabar tai juokiausi kad kai pilvas paliko plokscias kaip lenta uzpakalis didesnis atrodo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 10 06, 15:07)
Sveikute, na pagaliau! Atsirado kazkas, kas su tokia pat procedura kaip ir as planuoju:) Tik kad mano operacija 28 spalio.tai planuojama kad mane nusiurbliuos ir pilva ir kumpius ir nugara.Net neisivaizduoju ar man dar kankintis su tom dietom ar palikti visa darba gydytojui biggrin.gif ? Mano duomenys 170\64. Gal gali papasakkoti kur dareisi operacija ir kiek laiko miegojai su narkoze? Kiek lovadieniu turejai?Kaip teve per tris skylutes visa taip nusiurbe?Nes man planavo bent jau 7...Ir dar pagurkliuka noriu kad issiurbtu:) 4u.gif

o kiek siurbimas kainuoja? smile.gif aš manau kad kojas reiks man vasarą siurbt... sako tipo gražu klubai apvalūs... ale kai jie jau žemiau klyno tarpo to prasideda tai jau husaro kelnės nu...

QUOTE(ELMO @ 2013 10 06, 19:25)
Sveikos,

Vakar nusiprausiau, bego nuo manes geltonas vandenelis, visa tame betadine ismirkyta buvau doh.gif  lotuliukas.gif persiklijavau pleistrus, kirksnyse viskas grazu, nedideli pjuviukai  ir lyg tik su vienu siuliuku sukabinti jie, bet bamba man nepatinka, tokia istampyta, negrazi, apibrozdinta...kentejo vargse  unsure.gif Jos viduje susiuta ir lyg kazkas baltuoja, bijau, kad nepuliuotu blink.gif
Si vakara bandysiu issivalyti ja. Uztenka su kokiu salicilu ar octaniceptu ant ausu krapstuko uzpylus valyt (cia tuo atveju, jei tikrai ten puliuotu)? Turiu ir betadino, gal geriau su juo? g.gif
Kiek daznai traumeli geri? Ar ir ji vis suciulpiu, bet gal yra kokiu efektyvesniu vaistu melynems salinti? Jetus, kol man jos praeis...menkiausia melyne dvi savaites laikosi kol praeina, tai su sitom hematomom kelis menesius vaiksciosiu verysad.gif

pas mane bamba buvo kaip su pūiniu, bet vis tik ten oda pabalus, ir gyd pasakė kd viskas ok, būna taip.

QUOTE(mentas @ 2013 10 08, 10:51)
as jau sestadieni vaziuoju pasiruodyti K  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 08, 21:15)
Labukas mergaites,
Ka tik maciau reklama per TV3 kanala,nuo Spalio 20 dienos prades rodyt ta grozio laida kur musu MAMAX2 dalyvavo!!!!Bent jau as taip speju is rodytos reklamos....Laukim

nu velnias eisiu tv3 atsisukinėt žėt reklamą biggrin.gif nes irgi mačiau kad daro kažką jie, nes ir odos tempimui reklaminiam aukų ieško smile.gif
aš tai pasakysiu kada. man 21d susitikimas smile.gif

gimtadienis spalio 1 buvo, tai švenčiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Santi, Mariamne, labai grazus jusu pilvukai, kai praeis tinimas, bus is vis liuks smile.gif

As jau irgi po visko, vakar grizau namo. Aisku, skauda nugara nuo susirietimo, bet stengiuosi daug nevaikscioti. Pusiau sedom gulineju ir daug ilsiuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_x2 @ 2013 10 10, 11:56)

Sveikinu 4u.gif
Lauksim pasirodymo eteryje wink.gif
Atsakyti
Deja Vu - sveikinu su pasikeitimais, kai galesi, mestelk i albumeli fotkiu thumbup.gif Primink, pas ka dareisi?
Ir patikek, su kiekviena diena bus vis lenviau ir lengviau... nelabai tuom tikejau, kai gydytojas sake tai pirma diena, ale jis neklydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 10, 12:11)
Deja Vu - sveikinu su pasikeitimais, kai galesi, mestelk i albumeli fotkiu  thumbup.gif  Primink, pas ka dareisi?
Ir patikek, su kiekviena diena bus vis lenviau ir lengviau... nelabai tuom tikejau, kai gydytojas sake tai pirma diena, ale jis neklydo  biggrin.gif

Aciu 4u.gif operavausi pas K. Kai nusifotografuosiu, imesiu nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
Santi, su pasikeitimais 4u.gif Man kazkiek sonai pjuvio aukstoki atrodo, bet gal cia tik taip pasirode g.gif Bet op tikrai reikejo, visai kitas vaizdas dabar.

O Agne musu keliauja dabar po Europa, tai forume nesilanko.

Deja Vu, sveikateles ir sklandaus gijimo 4u.gif

Teisingai sako panos, vis geriau bus. O po kiek laiko net neprisiminsi senojo pilvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 10 spalio 2013 - 14:55
QUOTE(mama_x2 @ 2013 10 10, 09:56)
o kiek siurbimas kainuoja? smile.gif aš manau kad kojas reiks man vasarą siurbt... sako tipo gražu klubai apvalūs... ale kai jie jau žemiau klyno tarpo to prasideda tai jau husaro kelnės nu...
pas mane bamba buvo kaip su pūiniu, bet vis tik ten oda pabalus, ir gyd pasakė kd viskas ok, būna taip.
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
nu velnias eisiu tv3 atsisukinėt žėt reklamą biggrin.gif nes irgi mačiau kad daro kažką jie, nes ir odos tempimui reklaminiam aukų ieško smile.gif
aš tai pasakysiu kada. man 21d susitikimas smile.gif

****Su praejusiu MAMAx2 4u.gif Visko visko tau ir aisku planuojamu graziu kojyciu mirksiukas.gif As juk sakiau -uzkreciamas tas grozis thumbup.gif
Ten toj reklamoj daug ka rodo ir papus ir veida ir t.t....Tai ko gero taves reiks laukt iki pavasario,jei pati dar nieko nezinai
Mano seska domisi nusiurbimu butent koju,kazin kiek jai kainuos g.gif As aisku tyliu kaip vandens i burna prisipilus schmoll.gif sakau rasyk skambink juk daug kliniku yra LT biggrin.gif Ji noretu jau iki Kaledu pasitvarkyt,kazin ar suras taip greit
***SANTI,as galvojau kad man vienai vaidenasi,bet nu ir man uzkliuvo tavo grozis,ar nuo susilenkimo ar tikrai soniukai truputeli uzkelti g.gif ?Bet siaip tikrai labai viskas thumbup.gif Ir aplamai naujai operuotos mergytes-dedat mums senems per sonus su savo groziais bigsmile.gif ,nes pas mus jau paplateje,pasikraipe kai kur pas kai kurias verysad.gif Gero jums gyjimo!!!!
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 10 10, 14:50)
Deja Vu, sveikateles ir sklandaus gijimo 4u.gif

Teisingai sako panos, vis geriau bus. O po kiek laiko net neprisiminsi senojo pilvo biggrin.gif

As jau labai laukiu, kada pageres, siandien ryte atrode, kad sunkiau nei vakar, nugara skauda, pecius, rankas skauda doh.gif matyt nepatogiai miegojau, ligonines lovos pritaikytos tam, pasireguliuoji viska, kad butu gerai. O lovoj miegoti buvo ne kas, nors ir prisidejus pagalviu. Reikes ieskoti patogesnes pozos smile.gif
Bet pilvuku jau pasidziaugiu dabar, nors ir patinus, bet liemeni jau matau biggrin.gif ir bamba mazyte, kad tik graziai sugytu. Nuteike mane gydytojas, kad ji nebus gili, nes as kuda, bet bent jau nebus issisokus, kaip anksciau.
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 10, 13:11)
Deja Vu - sveikinu su pasikeitimais, kai galesi, mestelk i albumeli fotkiu  thumbup.gif  Primink, pas ka dareisi?
Ir patikek, su kiekviena diena bus vis lenviau ir lengviau... nelabai tuom tikejau, kai gydytojas sake tai pirma diena, ale jis neklydo  biggrin.gif

tu jau be siūlų? ar ir tavo pilvo apačia žemiau bambos išsipūtusi kaip balionas kiaurą parą? ar tau per vidurį biškį kilti pjūvis pradėjo ar taip tik atrodo nuotraukoj man? lens.gif ainu paveizėsiu gal ir man kyla...
Atsakyti
Deja Vu sveikinu pasigrazinus thumbup.gif

man ir budavo pilvo apacia po bamba baisiai iskilus jau galvojau kad skysciai renkas.

O del bambos laimes dalykas man po operacijos tokia mazute atrode o dabar jau prasitampe nelabai graziai atrodo. sad.gif reks kada is arciau pasifotkint.
Atsakyti