Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

4694

Rubė pamato Eljoto ženklą, kuriame reklamuojamos nardymo pamokos (pirmas kartas nemokamas) ir nori užsirašyti, bet Džefas nenori turėti nieko bendro su tuo, kas susiję su Eljotu. Bet kai sužino, kad ir Nikolė dalyvaus, sutinka nueiti kartu. Eljotui nepatinka, kad Nikolė pakvietė ir Rubę su Džefu, bet neturi kito pasirinkimo. Viskas vyksta gana gerai, kol Nikolė, panirusi po vandeniu, nustoja kvėpuoti, nors Eljotas prieš tai buvo įspėjęs, kad jokiu būdu negalima užgniaužti kvėpavimo po vandeniu. Eljotas, nepaisant Džefo paliepimų, laiko Nikolę po vandeniu, bet po kurio laiko paleidžia. Kai Džefas paima Nikolės oro balioną, Eljotas supyksta ir uždraudžia imti įrangą, kol nebuvo pasakyta to daryti. Ir kad šitas balionas yra Nikolės. Galiausiai jis uždraudžia Džefui ir Rubei lankyti jo pamokas.

Romanas nerimauja dėl Nikolės, kad ji per daug laiko praleidžia su Eljotu. Jam įtartini Eljoto komentarai ir veiksmai. Romanas pasidalina savo mintimis su Alfu, kuris įdarbino Eljotą žvejybos parduotuvėj. Romanas neprašo jo atleisti, bet paprašo stebėti jį ir jeigu ir Alfui panašūs įtarimai dėl Eljoto kiltų, tegu pasako jam. Po nardymo treniruotės Džefas pasako Romanui, kad jam įtartinas Eljotas, kad grubiai elgiasi su Nikole.

Ronis ir Reičel sužino, kad operacija tikrai pavyko sėkmingai, o dar kai artėja jų vestuvės, atrodo, jog viskas jiems sekasi tobulai. Bet kai jie planuoja vestuves, Reičel nerodo didelio susidomėjimo dėl to, nesidžiaugia įvairiomis dėtalėmis tos dienos, kuri jai turėtų būti laimingiausia gyvenime (galbūt dėl to, kad jau visą tai išgyveno su Kimu ir antrą kartą nebe taip "įspūdinga" ir jau viskas žinoma). Džimis, iš Kolinos sužinojęs apie Reičel medaus mėnesį (ji net pasako, kur tiksliai jie praleis daugiausiai laiko, kas mane neramina. Bijau, kad Džimis ko nors negero jiems ten būnant nepadarytų), maldauja jos niekur nevykti, nes ji vienintelė gali jį gydyti. Reičel bando pasakyti, kad jų santykiai grynai profesiniai, i jį prižiūrėti gali kas nors kitas, o jam tai nepatinka. Dar kažkuriuo momentu kavinėje Kolina randa Reičel vestuvių popierius, kurių jie ieškojo ir negalėjo rasti. Džimis pasisiūlė nunešti juo Reičel, nes kaip tik eina į ligoninę. Bet kai Reičel atsisakė likti ir nevažiuoti į medaus mėnesį, jis persigalvoja dėl tų popierių ir neatiduoda.
Vėliau, kai Reičel su Toniu randa laiko pabūti dviese namie, Reičel apima jausmas, kad juos kažkas stebi (lyg kažką pastebi pro stiklą). O pasirodo, kad ten Džimis..
Atsakyti
Ziuriu pradejom paskutini puslapiuka 4u.gif Kas sukurs nauja temute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 02 23, 20:55)
Ziuriu pradejom paskutini puslapiuka  4u.gif Kas sukurs nauja temute? 4u.gif

Nauja tema čia ax.gif

Reikia greičiau užbaigt šitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiziukė* @ 2014 02 22, 18:25)
Merginos,per kur jūs žiūrit šį seriala? bigsmile.gif

Junkis i musu buri 4u.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2014 02 24, 08:51)
Nauja tema čia  ax.gif

Reikia greičiau užbaigt šitą smile.gif

Aciu 4u.gif

Visos po komentara ir bus baigta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 02 24, 09:15)
Junkis i musu buri  4u.gif
Aciu  4u.gif

Aha. Kiek skaičiau, tuoj sezonas baigsis ir pasidės naujas. Tai kaip tik būtų geras metas pradėt (ar pratęst) žiūrėt serialą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 02 24, 07:51)
Nauja tema čia  ax.gif

Reikia greičiau užbaigt šitą smile.gif

Labai ačiū, kad sukūrei naują temą 4u.gif Ir dėkui tau ir Sivei už aprašymus biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4695

Belė organizuoja labdaringą madų šou. Kur už geriausias aprangas bus apdovanojimai. Anė, Džefas, Nikolė Rubė ir Eidenas prisijungia. Laimėtojai Nikolė ir Džefas.
Džimui vėl buvo priepuolis ir su veido sužalojimu atsiduria ligoninėje. Jam neįtinka sesutė kuri jį apžiūri ir jo apžiūrėti imasi Reičel. Vėliau ji pasako kad nerimauja dėl to, kad jis nevartoja vaistų kaip reikia. Dar vėliau pasako, kad Džimu rūpinsis kita gydytoja, nes jis tampa per daug prisirišęs prie jos.
Atsiranda kažkokia mergina vardu Mia, pagiria Romano valgį ir nori pasikalbėti apie makaronus (kiek suprantu ji kaip tiekėja), Čarlė pamato, kad nors ir nenoriai, bet Romanas sutinka pavaišinamas kava ir pasikalbėti.
Nikolė su Eliotu pasikviečia Romaną kartu panardyti, jis kaip ir sutinka. Vėliau Romanas Nikolei pasisiūlo pats pamokyti ją nardyti. Bet Nikolė nepatiki, kad Romanas tai nori daryti dėl to kad praleistų su ja laiko. Eliotas pasako, kad jis geriau žino kaip elgtis po vandeniu pavojingose situacijose. Romanas liepia dingti. Eliotas atsako, kad jis pasirūpins Nikole, nes žino kaip Romanas ją myli (toks jausmas kad pasirūpins, kad jai kas blogo nutiktų unsure.gif )
Vėliau Eliotas labai nepatenkintas ateina į Airin namus, kur visi ruošiasi madų šou (prieš tai gavęs iš Nikolės žinutę, kad ji negali pietauti kartu), ir griežtai liepia eiti kartu. Nikolė liepia atvėsti. Vėliau po madų pasirodymo Eliotas praktiškai ištempia Nikolę į lauką ir pradeda sakyti, kad nepasitiki Romanu ir mano, jog jis kažką slepia apie jo brolio mirtį. Džefas sako Nikolei, kad Eliotas turėtų geriau su ja elgtis. Ji atsako, kad Eliotas vienintelis ja rūpinasi, Džefas atsako, kad tai netiesa, jam ji labai rūpi ir labai labai patinka, bet Nikolė užpyko.
Eidenui labai padeda konsultacijos ligoninėje ir jie su Bele pirmą sykį permiega kartu. Jis padarė tai dėl jos, dėl to, kiek daug ji jam reiškia, ji atsako, kad buvo tobula. o kai išeina iš kambario parodo, kad Laris grįžo, bet jie jo nepastebėjo.
Vėliau Nikolė besikalbėdama su Romanu pasako apie tatiuruotę Elioto, kuri išvertus reiškia mano brolio saugotojas. Romanas pasako, kad tokią pat turėjo ir jo brolis.
Serijai baigiantis parodo kaip Eliotas iš Nikolės baliono kiek suprantu išleidžia orą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2014 02 25, 14:41)
Serijai baigiantis parodo kaip Eliotas iš Nikolės baliono kiek suprantu išleidžia orą unsure.gif

Pagal tai, ką rodė šitos serijos pabaigoj (anonse) galima daryt išvadą, kad jis pagrobs Nikolę ir paleis nardyt su tuščiu balionu ar kažką pan ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 02 25, 14:57)
Pagal tai, ką rodė šitos serijos pabaigoj (anonse) galima daryt išvadą, kad jis pagrobs Nikolę ir paleis nardyt su tuščiu balionu ar kažką pan ohmy.gif

Aha unsure.gif tik kiek iš to paties anonso supratau tai Džefas išgelbės...

Įdomios serijos net labai laukia smile.gif o tu į priekį nepasižiūrėjus toliau? Įdomu čia jau kitoj serijoj bus ar dar reikės kelias palaukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sivė: 25 vasario 2014 - 14:59
QUOTE(Sivė @ 2014 02 25, 14:59)
o tu į priekį nepasižiūrėjus toliau? Įdomu čia jau kitoj serijoj bus ar dar reikės kelias palaukti?

Aš tik viena serija daugiau mačiau. Jau pasivijot mane biggrin.gif 4697 serijoj dar to nebus. Pagal Back to the Bay tai turėtų būti 4699 serijoj.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti