Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(Elizad @ 2014 02 20, 22:27)
Atsisveikiname su šia "Be namų negerai" pora...

Idomus atsisveikinimas - rode rode ir nebera ax.gif Kazkaip seniau isvykusiu ir neberodydavo kitur, isvykdavo is Samerbejaus ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 02 21, 15:16)
Idomus atsisveikinimas - rode rode ir nebera  ax.gif Kazkaip seniau isvykusiu ir neberodydavo kitur, isvykdavo is Samerbejaus ir viskas  ax.gif

Aha, kažkaip staigiai viskas nutrūko... Aš tikėjaus, kad dar kelias serijas pasiaiškins Rikas su Matilda ax.gif Nors gerai, kad išsiaiškino ir viskas tvarkoj jau bigsmile.gif

Gerai, kad Eidanas pasipasakojo Belei... Matyt nuo dabar pradės klostytis jų rimti santykiai mirksiukas.gif

Labai nenoriu visų būsiančių blogybių... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 02 21, 15:16)
Idomus atsisveikinimas - rode rode ir nebera  ax.gif Kazkaip seniau isvykusiu ir neberodydavo kitur, isvykdavo is Samerbejaus ir viskas  ax.gif


Tai jau tikrai, kad postūmis seriale, net keista, kad visą savaitę rodė veiksmą, vykstantį visai kitame Australijos gale. Anksčiau jau ir tai, kad pradėjo rodyti epizodus iš miesto (Sidnėjaus), buvo nauja. Tobulėja kūrėjai, bet ilgai rodyti Metės ir Riko gyvenimo Perte vis tiek negalėtų, nes serialas apie Samerbėjų, taip kad užbaigė gražiai šią istoriją ir dabar, matyt, tik iš likusiųjų miestelyje kalbų sužinosime, kaip toliau šiai porai sekasi.

Pristatau dar 2 serijas, o nuo kitos savaitės jau reikės kitų aprašinėtojų pagalbos smile.gif Išvarau atostogų 3 savaitėms, taip kad darysiu pertrauką benamių žiūrėjime. Tikiuosi, kad grįžusi turėsiu gražaus laiko vydamasi jus smile.gif

4691

Mailsas galvoja, kaip užimti Džai, nes jis toks vienišius, sėdi namie ir klausosi savo ipad'o. Sako, gal norėtum į kokią mokyklos sporto komandą įstoti ar pan. Bet Džai neįdomu, kaip sako Alfas, jis vienišius iš prigimties. Mokykloje keli bernai šaiposi iš Džai. Jis norėtų jiems parodyti filmukų su pavojingais triukais, bet tie pasako atšok, o vėliau dar ir Džai kuprinę ant mokyklos stogo užmeta. Na Džai ir čia vėl pasireiškia, nusprendęs, kad jau toks nemirtingas, jis užsilipa ant stogo, tuo išgasdindamas visus aplinkinius, ir dar nušoka nuo stogo neatsargiai, tuo baisiai supykdydamas Mailsą ir direktorių. Anė prašo, kad Džai daugiau taip nesielgtų, bet Džai nelabai jos klauso, taigi Anė sugalvoja imtis drąstiškų priemonių. Pati užsilipa ant stogo. Visi jos ieško, bet tik vienas Džai žino, kur galėtų būti Anė, taigi ir užtinką ją ant stogo.
Mailsas įtikina Kirstę, kad ji negali priimti direktoriaus Bartlerio pinigų, kad ir kaip jai jų reikia, taigi Kirstė grąžina pinigus, bandys suktis kitaip.
Belė su Eidenu susitaikę, kas Airin nelabai prie širdies. Eidenas sugalvoja padaryti Belei staigmeną ir paprašo susitikti jos namuose. Parėjusi Belė randa Eideną su glėbiu gėlių, bet jo staigmena yra bandymas suartėti su Bele prievartaujant save. Belė tai supranta ir atstūmia Eideną. Jis vėl susinervuoja, galvoja, kad Belei nereikalingas, nes toks nepatyręs, bet Belė jį įtikina, kad tai visai nesvarbu, ji tiesiog nenori, kad Eidenas kažką darytų per prievartą, jis dar aiškiai negali peržengti per savo baimes, todėl kol jam tai pavyks, jie tiesiog bus pora, kuri džiaugsis laikymųsi už rankų (čia Belė pasiėmė mintį iš Anės, kuri anksčiau tą dieną labai džiaugėsi tuo, kad su Džai pasilaikė už rankų, kas priminė Belei, kokios gražios ir nekaltos pirmosios meilės būna).

4692

Anė savo išsišokimu ant stogo nori parodyti Džai, kaip baisu būna, kai geras draugas rizikuoja savo gyvybe ir išsiprašo Džai, kad jis daugiau nebedarytų tokių triukų. Džai įtikina Anę nulipti nuo stogo krašto, bet Anė vos nenukrenta, Džai ją išgelbėja. Anė susižeidžia koją, todėl Džai nuveža ją į ligoninę. Ten jie pirmą kartą pasibučiuoja. Ir sutaria, kad niekam nepasakos, kas atsitiko, to ir laikosi. Visi aplinkiniai labai nepatenkinti, kad Anė nesako, kas atsitiko, todėl Airin pasiūlo, o Mailsas pritaria, kad bausmė bus draudimas Anei matytis su Džai, net į mokyklą Anės neišleidžia. Džai bando susitikti su Ane prie žvejybos parduotuvės, ten jos laukia, nes per Rubę perdavė Anei raštelį, kuriame prašė ateiti sutartu laiku, bet Anei nesigauna ateiti. Kad išeitų, ji turi, kad kažkas ją pridengtų, o Rubė nesutinka, nes Anė ir jai nepasakoja, kas atsitiko ir kaip ji susižeidė. Visgi, Anė randa būdą, kaip bendrauti su Džai - kompiuteriu.
Marta išrašoma iš ligoninės. Jai prasideda abejonės, ar priėmė teisingą sprendimą, gal ji nesugebės išnešioti vaiko, nugalėti ligos ir pan. Džekas bando palaikyti Martą, bet ji vis dar atstūminėja Džeką, nes jaučiasi jam nepatraukli. Išprašo, kad Džekas išeitų į darbą, o pas pačią Martą apsilanko Romanas ir jam Marta prisipažįsta dėl savo baimių, susijusių su Džeku. Jie apsikabina ir kaip tik šį vaizdą pamato trumpam grįžęs namo Džekas. Jis labai supyksta, darbe įsiutęs, o pamatęs Romaną prie neteisingai pastatyto automobilio (net nepriklausančio Romanui, tik prekes jam atvežė), nori nubausti šio automobilio vairuotoją. Romanas prašo to nedaryt, galiausiai susiginčija su Džeku ir susistumdo, kas Džekui pagrindas suimti Romaną už pareigūnų užpuolimą. Čarlė įkalbinėja Džeką nekvailioti ir nepateikti kaltinimų Romanui, bet Džekas neklauso. Viskas, kas pavyksta Čarlei, tai išprašyti, kad leistų nuimti Romanui antrankius, o kadangi Džekas jau pasakęs ir Čarlei, ką matė, tai ji ir pasako Romanui, kad viso to nebūtų buvę, jei nebūtum su Marta apsikabinėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2014 02 21, 21:48)
Pristatau dar 2 serijas, o nuo kitos savaitės jau reikės kitų aprašinėtojų pagalbos smile.gif Išvarau atostogų 3 savaitėms, taip kad darysiu pertrauką benamių žiūrėjime. Tikiuosi, kad grįžusi turėsiu gražaus laiko vydamasi jus smile.gif

Ir liudna ir smagu ax.gif Liudna, kad turbut suletes ziurejimo tempai verysad.gif Jau buvau ipratus, kasdien rasti po 2 serijas thumbup.gif O smagu, kad turesi atostogas thumbup.gif Ir dar tokias ilgas thumbup.gif Gerai praleisk laika 4u.gif

Turbut pirma karta maciau toki ipykusi Dzeka blink.gif Bet yra del ko ax.gif
Atsakyti
Labai dėkui, Elizad 4u.gif Smagių ir įsimintinų tau atostogų!!!!!

Tikiuosi, kad bus kam išversti tokiom varnom, kaip aš, kurios nė bū bū angliškai... ax.gif Labai įdomios serijos laukia mirksiukas.gif

O Džeką puikiai suprantu, juk jam atrodo, kad jį atstumia, o Romanui galbūt vėl Marta neabejinga... Iš tikro labai sunku suprasti kito žmogaus mintis, jausmus ir baimes, jei jis nepasipasakoja pats...

Labai patinka Belės pozicija Eidano atžvilgiu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,per kur jūs žiūrit šį seriala? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiziukė* @ 2014 02 22, 17:25)
Merginos,per kur jūs žiūrit šį seriala? bigsmile.gif

Per Youtube.
Atsakyti
Elizad gerų tau atostogų 4u.gif Lauksim grįžtančios ax.gif

4693
Kirstė galvoja kad ji viena namie, todėl vienais apatiniais eina pasiimti rūbų, netyčia ją užklumpa Mailsas ir abiems pasidaro nepatogu.
Čarlė sako Džekui, kad akivaizdu, jog jis bando Romanui pakenkti dėl to, kad matė jį su Marta, bet tai nieko neišspręs. Čarlė mano, kad Džekas pyksta, kad Romanas nepadėjo Martos įkalbėti atsisakyti kūdikio, bet Džekas sako, kad tai ne dėl to, o dėl to, kaip jis laikė ją. Džekui reikia pasikalbėti su Marta, nes jo elgesys dabar neprofesionalus.
Mailsas bando kalbėtis su Kirste, tipo kad čia nieko tokio neįvyko, kalba apie kasdieninius dalykus ir staiga jam pradeda rodytis Kirstė vienais apatiniais biggrin.gif Akivaizdžiai išsiblaškęs Mailsas.
Kai Džekas grįžta namo, Marta kaip tik kalba su Lėja ir ši pasako apie Romano suėmimą. Jis trumpai nusako situaciją, bet Marta vis tiek nesupranta kodėl suėmė, jie juk kaip ir draugai, bent jau tokioje situacijoje turėtų kažkaip sutarti. Džekas sako, kad tai sunkiai įmanoma, kai ji atstuma Džeką. Ji atsako, kad neatstuma, tiesiog jai nereikia tokios priežiūros, ji nori, kad viskas būtų normalu. Džekas užpyksta ir išeina pasivaikščioti.
Grįžta Kolina. Na ji žino apie Riko išvvykimą, o kur visi kiti, Mailsas lyg tarp kitko pasako, kad jie dviese, Kolina pagalvoja, jog kažką pertraukė biggrin.gif tipo atrodo kaip romantiška vakarienė. Visi tokie šiek tiek pasimetę, Mailsui vėl Kirstė su apatiniais vaidenasi, nors ir pakviesta vakarienės Kolina atsisako biggrin.gif Pasako, kad turi nueiti pas Martą, o Kirstė prasitaria apie Martos ligą. Kolina nuskuba pas Lėją guostis. Ji irgi norėjo palaikyti Martą, tik nežinojo, būtų sugrįžusi.
Čarlė kalbasi su Romanu, jis sako, kad Martai reikia jo, ji negali kalbėtis su Džeku. Jai reikalinga besąlygiška parama.
Marta ryte kalbasi su Džeku ir pripažįsta, kad tikrai jį atstumia, tiesiog nori ji pati viską įveikti, o jis pasako, kad nori padėti, bet nežino kaip.
Mailsas pasako, kad turi problemėlę su mergina. Ir papasakoja apie Kirstę. Romanas pasako, kad ji jam patinka. Mailsas atsako, kad jie suartėjo, bet ji gyvena jo namuose, ji ištekėjusi už Olio tėvo. o Romanas pasipasakoja savo bėdas apie suėmimą, apie tai kad jis Martos vaiko tėvas.
Čarlė papasakoja kad Džekas matė kaip Romanas laikė Martą apkabinęs. Ir tai jį įskaudino.
Kirstė pastebi kad Mailsas anksti išėjo iš namų ir paklausia ar jis nevengia jos. Jis paneigia ir tipo nieko tokio neįvyko, kad jis pamatė ją su apatiniais. Jis pasako kad ji patraukti moteris. Vėliau tvarkydamas skalbinius jis randa liemenėlę tą pačią Kirstės, o ji tai pamato ir pastebi, kad Mailsas išraudo biggrin.gif na ir sako, kad reikia pakalbėti, kažkaip nepatogi čia situacija. Ir pasiūlo kad jis nusirengtų ir ji pamatytų jį su apatiniais, jis nelabai nori sutikti. tipo ji nenorėtų jo pamatyti pusnuogio biggrin.gif
Džekas pasako kad Romanui nebėra pateikti kaltinimai.
Romanas ir Čarlė geria vyną, Čarlė pasako, kad ji mano jog jie abu (Romanas ir Džekas) yra teisūs, tik kiekvienas savaip. Romanas pasidžiaugia kad suėmimas turėjo ir gerų dalykų, jis pamatė kaip Čarlė dirba.
Džekas pasako, kad ir kas benutiktų, jis palaikys Martą. Marta nusirengia prieš Džeką ir jis pasako, kad ji labai graži.
Romanas pasako, kad buvo tobulas vakaras. ir kol Čarlė atneša desertą, jis užmiega ant sofos. Čarlė pabučiuoja ir pasako, kad ji mananti, jog įsimylėjo jį, pasirodo Romanas girdėjo ir matosi kad po tokių žodžių jis pasimetė.
Atsakyti
Man tai labai juokinga situacija tarp Kirstės ir Mailso įvyko, kai Mailsas pradėjo matyti Kirstę tik su aptiniais. Juokiaus balsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2014 02 22, 21:29)
Man tai labai juokinga situacija tarp Kirstės ir Mailso įvyko, kai Mailsas pradėjo matyti Kirstę tik su aptiniais. Juokiaus balsu biggrin.gif

Tikrai juokinga lotuliukas.gif

Labai džiaugiaus, kad Marta su Džeku išsiaiškino rolleyes.gif Jaudinanti scena...
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2014 02 22, 21:29)
Man tai labai juokinga situacija tarp Kirstės ir Mailso įvyko, kai Mailsas pradėjo matyti Kirstę tik su aptiniais. Juokiaus balsu biggrin.gif

lotuliukas.gif Juokiausi balsu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 02 23, 10:09)
lotuliukas.gif Juokiausi balsu lotuliukas.gif

biggrin.gif Galima juoktis ir mintyse tongue.gif
Atsakyti