Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(Vilma4 @ 2014 02 18, 11:26)
Ka ten Alfas pasake atiduodamas Rosui Moragos ranka, kad visi sypsojosi?  g.gif

Jei turėjai omeny tada, kai Alfas atvedė Moragą ir perdavė ją Rosui, tai pasakė "Ji visa tavo. Sėkmės".

Beje, būtų lengviau surast konkrečią vietą ir pakomenduot, kas ką pasakė, jei parašytumėte, kurioj serijos daly tai buvo ir ties kuria minute smile.gif Tada nereikėtų prasukinėti abiejų serijos dalių ir ieškoti tikslaus momento.
Atsakyti
Ir dar Marta bijo, kad po chemoterapijos gali likti nevaisinga (matyt tai viena iš komplikacijų galimų), tai gautųsi, kad savo du nėštumus nutraukė, o po to jau tik įsivaikinimas liktų, o to ji nenori.

4685

Martos operacija praeina gerai, bet operacijos metu paaiškėja, kad vėžys jau išplitęs į limfmazgius, taigi vien krūties pašalinimo nepakanka, vis tiek reikia skubiai pradėti gydymą, o Marta su tuo ir toliau nesutinka. Ji pirma nori išnešioti ir pagimdyti kūdikį. Džeko įtikinėjimai nepadeda, Marta įsitikinusi, kad sugebės ir vaiką pasigimdyti ir ligą nugalėti. O kai Džekas pernelyg įkyriai pradeda piršti mintį, kad visgi negalima aukoti savo gyvybės dėl kūdikio, Marta net jam pasako, kad iš viso tu gal net ne tėvas šio vaiko. Vėliau savo žodžių atsisako, bet priimamas sprendimas, kad taip toliau būti negali, reikia pasidaryti tyrimą vaiko tėvystei nustatyti.
Romanas pergyvena dėl Nikolės santykių su Eliotu. Bet Eliotas bando pateikti save kaip labai dorą vaikiną, pažada Romanui, kad neįsivilios Nikolės į lovą ir bando laikytis šio pažado.
Belė norėtų su Eidenu žengti žingsnį toliau jų santykiuose, t.y. jie kartu leidžia dienas ir naktis, miega vienoje lovoje, bet suartėję dar nebuvo. Belei tai jau įtartina darosi, pradeda manyti, kad ji gal jau Eidenui nebepatinka. Net su Airin bando šį klausimą aptarti, bet Airin pasiūlo tik su pačiu Eidenu pasikalbėti. Eidenas prisiekia Belei, kad tikrai nori būti su ja, jis nežengė kito žingsnio tik gerbdamas Belę, bet jei ji galvoja, kad jau laikas, tai puiku. Deja, serija baigiasi tuo, kad Eidenas atstumia Belę, sakydamas, kad nenori būti su ja, nes ji vos ne miestelio kekšė, su visais buvo ir išlekia (nors priežastis šio atstūmimo visia kita, kaip mes žinome).

4686

Eidenas grįžta namo susipykęs su Bele. Belė nueina į kavinę, ji visai nesupranta, kas atsitiko. Kitą dieną kavinėje sutampa Belės ir Eideno pamainos. Belė randa Romano Martai paruoštas gėles, galvoja, gal čia Eidenas taikytis ruošiasi. Bet Eidenas neketina taikytis. Jis piktas su Bele. Tai labai keista, todėl Belė pradeda galvoti, kas čia vyksta, pasiklausia Nikolės, ar ji buvo suartėjusi su Eidenu, Nikolė atšauna, kad ji per gera Eidenui, jis išsigando jos. Tada Belė apgalvoja viską ir atėjusi pas Eideną pareiškia jam, kad suprato, kas vyksta. Eidenas nekaltas ir bijo, kad bus pasijuokta iš jo patirties stokos. Nes jis vis maivosi prie panelių, bet jokios rimtesnės draugystės taigi ir nėra turėjęs. Eidenas išvaro Belę taip ir nepaaiškinęs, kas iš tikro vyksta. Jo versija - jis tiesiog nebenori draugauti su Bele, o ši nesugeba to suprasti.
Romanas bando aplankyti Martą, bet pataiko ant to meto, kai Martai imami vaisiaus vandenys tyrimui, o kadangi Marta nusprendė nesakyti nieko Romanui iki kol bus gauti tyrimo rezultatai, tai Reičel pameluoja Romanui, kad Marta negali jo priimti, nes šiaip kokie tai tyrimai jai daromi.
Džekas pergyvena, kad Marta su juo elgiasi keistai, matosi, kad jai nejauku, matyt, kad pergyvena dėl savo pasikeitusios išvaizdos. Džekas pasako miegančiai Martai, kad jam ji vis tiek graži.
Čarlė mąsto, kad jos santykiai su Romanu niekur neveda. Romanas pernelyg užsiėmęs kitais reikalais, jai net nepaskambina. Rubė bando įtikinti Čarlę, kad taip nėra, bet kai Čarlė pagaliau sulaukiau žinutės iš Romano ir nulekia pas jį, paaiškėja, kad ir vėl Romanui ji reikalinga ne kaip pora, o kaip policininkė. Romanui kelia įtarimų Eliotas, jis apžiūrėjo jo kuprinę ir rado joje peilį. Prašo Čarlės, kad ji patikrintų Eliotą policijos duomenų bazėje. Tuo tarpu Nikolė negali atplėšti rankų nuo Elioto.
Atsakyti
4687

Džimis, tas periodiškai pasirodantis miestelio gyventojas, turintis problemų su galva, šį kartą nusigeria pas Alfą bare ir nenori išeiti, kai baras uždaromas, sudaužo taurę, susipjausto ranką. Ligoninėje Reičel suteikia jam pagalbą ir paklausia, kas atsitiko, kodėl Džimis taip pasielgė, jau vėl vaistų negeria. Džimis jai pasako, kad nuo vaistų būna kaip nesavas, todėl jį paliko jo mergina, nes galvojo, kad jis jai per mažai dėmesio skiria. Reičel paguodžia Džimį, kad jis puikus vaikinas, turi laikytis gydytojų nurodymų ir susiras kitą merginą. Ar nebus taip, kad Reičel krenta Džimiui į akį, nes vėliau jis susinervina, sužinojęs, kad Reičel susižadėjusi su Toniu, pasako, kad Tonis Reičel per senas. O vėliau atėjęs atsiprašyti dėl to pasisiūlo Reičel, kad būtų pakviestas į jos vestuvių ceremoniją. Reičel pasako, kad vestuvės bus tik šeimai ir draugams, į ką Džimis atsako, taigi aš irgi draugas, o Reičel jam atgal - tu man ne draugas, Džimi, tu mano pacientas.
Nikolė grįžta namo tik antrą nakties, Romanas nepatenkintas, bet Nikolei spjauti į tai. Kitą dieną vietoje pokalbio su tėvu apie jos elgesį Nikolė iš pat ryto iškeliauja vėl susitikti su Eliotu. Šis jai pasiūlo paiškylauti. Nikolė ne iš to tipo merginų, kurioms patiktų tokie žygiai į miškus, bet pasirašo. Tiesa, jai iškyla nelabai patinka, kojas nuspaudžia, pavargsta, o dar Eliotas, manau, specialiai ją palieka kuriam laikui vieną miškuose. Po to apsimeta, kad jis tiesiog nuėjo į priekį ir negirdėjo Nikolės šaukiant, galvojo, kad ji eina iš paskos, bet kažkoks keistas tas Eliotas, ryškiai kažką nedoro planuoja. Beje, per iškylą jis vis Nikolei užsimena, kad norėtų taip paiškylauti su Romanu. Beje, Eliotas jau ir Čarlei įtarimus pradeda kelti. Paprašyta Romano ji patikrino Eliotą policijoje, nieko blogo nerado, pasekė jį ir Nikolę ryte, irgi pamatė tik tai, kad jie jauką žvejybai pirkosi. Peilis Elioto kuprinėje irgi visai normalus dalykas, turint omenyje, kad Eliotas mėgsta žvejybą ir iškylas, bet po iškylos Eliotas pats klube priena prie Čarlės ir gana grasinančiai jai pasako, kad matė, kaip Čarlė jį stebėjo, gal ji jį įsižiūrėjusi ar ką, maždaug duoda suprasti, kad žiūrėk, ką darai. Čarlė iš karto nueina pas Romaną išsakyti jam savo nuogastavimus dėl Elioto. Na ir aišku, tarp jų vis dar tvyro ta įtampa dėl santykių, nes Romanas vis užsiėmęs Nikolės bėdomis, Čarlė jaučiasi nereikalinga kaip moteris.
Marta jau pradeda pergyventi dėl tėvystės tyrimo rezultatų, bijo, kad Džekas gali nutolti nuo jos, jei sužinos, kad jis nėra vaiko tėvas. Bijo, kad va dabar jau nebe tokia patraukli bus, o dar jei vaikas Romano.. Ir ką gi, serija tuo ir baigiasi, kad tyrimo rezultatai ateina ir Džekas asmeniškai aplanko Romaną pranešdamas jam žinią - Martos vaiko tėvas Romanas.

4688

Džekas paprašo Romano, kad jis, kad jau vaiko tėvas, pasikalbėtų su Marta ir paprašytų jos nutraukti nėštumą, nes Martai reikia gydytis. Romanas pažada nueiti pasikalbėti su Marta, bet nuėjęs, išklausęs Martą, kuri jokiu būdu nenori vėl nutraukti nėštumo, pasirenka būti Martos pusėje, t.y. jis rems Martos sprendimą, koks jis bebūtų. Džekas dėl to labai supyksta, jis galvoja, kad Romanui nesvarbu Martos sveikata ir gyvybė, nes kitu atveju, tikrai įkalbėtų Martą darytis abortą.
Dėl nesibaigiančių Romanų bėdų jis negali skirti laiko Čarlei, todėl taip jai ir pasako, kad jų santykiai gali būti tik atsitiktiniai, jokių įsipareigojimų šiuo metu prisiimti jis negali. Čarlė pagalvoja ir ateina pasakyti Romanui, kad ją tai tenkina, ji pasirašo atsitiktiniams santykiams.
Matildos kuratorius universitete Neitanas ją ryškiai įsižiūrėjęs. Girtas po vakarėlio ateina pas Matildą ir skundžiasi, kad net į vakarėlį ėjo tik dėl Matildos, o jos štai nėra vakarėlyje. Matildos kambariokė pataria Matildai, kad laikas pamiršti Riką, o jei Matilda jam telefonu pasakė, kad tikrai neturi kito, tai pats laikas paskambinti ir pasakyti Rikui, kad Matilda pasirengusi susitikinėti su kitais. Matilda paklauso patarimo, paskambina, bet Rikas jau miega, atsiliepa Alfas, todėl Matilda nieko nepasako. O Rikui labai sunku, jis išsiblaškęs, nedirba Alfo parduotuvėje taip, kaip Alfas norėtų. Alfui net piktoka dėl to, bet Mailsas jį paprotina, kad čia ne Riko neatsakingumas kaltas, tiesiog jis dabar be savo gyvenimo meilės, jam labai trūksta Matildos. Ką gi, Alfas apsisprendžia. Rikas po pokalbio su Lėja, kuri džiaugiasi dėl Alfo, kad va jis toks laimingas, kad gali kurti verslą su savo anūku, jau nori pasakyti Alfui, kad jis pasirengęs visą dėmesį skirti žvejybos parduotuvei, bet Alfas jam į tai pareiškia, kad Rikas atleistas ir įduoda lėktuvo bilietą į Pertą pas Matildą. Taigi, Rikas išvažiuoja, bet jis nori padaryti Matildai staigmeną, todėl nieko jai nepasako, kad atvažiuoja. O atvažiavęs randa Matildos lovoje Neitaną, tiesa, tarp jų nieko nebuvo, Matilda tiesiog su Neitanu išvakarėse vakarieniavo, o kadangi Neitanas apsinešęs dar po vakarėlio buvo, tai matyt taip ir liko pas ją nakvoti. Bet Rikas, pamatęs šį vaizdelį, išlekia..

Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 02 18, 21:31)
Jei turėjai omeny tada, kai Alfas atvedė Moragą ir perdavė ją Rosui, tai pasakė "Ji visa tavo. Sėkmės".

Beje, būtų lengviau surast konkrečią vietą ir pakomenduot, kas ką pasakė, jei parašytumėte, kurioj serijos daly tai buvo ir ties kuria minute smile.gif Tada nereikėtų prasukinėti abiejų serijos dalių ir ieškoti tikslaus momento.

Aciu labai aciuks.gif

Gerai 4u.gif

Nepykit, kad vis klausineju. Ir taip jau viskas smulkiai aprasyta, o as dar smulkiau klausiu blush2.gif Tiesiog kartais labai smalsu ka pasake, kai ka nors pasako ir is reakcijos matosi, kad kazka neeilinio ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Dramatiškos serijos...

Taip tikėjaus, kad Martos vaikelis bus nuo Džeko... Gal dar viskas taip pasisuks, kad ji pasigimdys ir spės išsigydyt?... Labai norėčiau... ax.gif

Matilda su Riku manau išsiaiškins... Kažkodėl galvoju, kad jie abu bus vėl pora...

Dėl Elioto... Jau kelintą seriją galvoju, kad jis atvyko atkeršyti Romanui. Jo supratimu, Romanas kaltas dėl jo brolio žūties ir turi atsakyti. Gal klystu, bet nuojauta kažkokia negera... Nepatinka man jis doh.gif
Atsakyti
Laba
Paziurejau anonsa, tai laukia pilnos veiksmo serijos. Kazkaip baisoka ziureti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 02 20, 10:03)
Laba
Paziurejau anonsa, tai laukia pilnos veiksmo serijos. Kazkaip baisoka ziureti unsure.gif

Turi omeny tuos įvykius, kur vandenį rodo? Ar tą jau pamatei, o laukia dar baisesni įvykiai? Anonsuojamų vandens serijų dar nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 02 20, 10:23)
Turi omeny tuos įvykius, kur vandenį rodo? Ar tą jau pamatei, o laukia dar baisesni įvykiai? Anonsuojamų vandens serijų dar nemačiau.

Po vandens laukia baisesni ivykiai
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2014 02 19, 23:05)
Dramatiškos serijos...

Taip tikėjaus, kad Martos vaikelis bus nuo Džeko... Gal dar viskas taip pasisuks, kad ji pasigimdys ir spės išsigydyt?... Labai norėčiau... ax.gif

Matilda su Riku manau išsiaiškins... Kažkodėl galvoju, kad jie abu bus vėl pora...

Dėl Elioto... Jau kelintą seriją galvoju, kad jis atvyko atkeršyti Romanui. Jo supratimu, Romanas kaltas dėl jo brolio žūties ir turi atsakyti. Gal klystu, bet nuojauta kažkokia negera... Nepatinka man jis  doh.gif

Pasivijau ir aš... Tikrai paskutinės serijos pilnos įvykių ir dar kokių unsure.gif

Ir aš galvojau kad vaikas bus Džeko, įdomu kuo baigsis visa ši istorija. Iš vienos pusės Martą suprantu, savo noru atsisakyti laukiamo kūdikio žiauru, bet iš kitos pusės atsisakiusi šio vaiko ji dar turėtų bent kažkokią tikimybę susilaukti kito vaiko, o jei vaikas išgyventų, o ji ne, tai iš vaiko būtų atimta bet kokia galimybė turėti savo mamą unsure.gif
Ir Džeko labai gaila. Vis tik jam šioje situacijoje ne ką lengviau nei Martai. Matyti kaip kankinasi mylima moteris ir niekuo daugiau nei buvimu šalia negalėti padėti, kūdikis ne jo, Marta atsisako gydymo...

Dėl Metės ir Riko ir aš galvoju kad susitaikys ax.gif

Dėl Elioto ir mano mintys tokios pat drinks_cheers.gif Jau kai atvyko kažkodėl tokia mintis sukirbėjo, o ir Romanas nesipasakoja apie armiją per daug, kažkaip galvoju kad ten kažkas įvyko dėl ko Eliotas ir kaltina Romaną g.gif Bet ir Nikolė, vos ne išprievartaut nori biggrin.gif

Dar įdomu kaip išsiaiškins Belė su Eidanu.
Ir dar keistas darosi trikampis tarp Mailso, Kirstės ir Lėjos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 02 20, 11:27)
Po vandens laukia baisesni ivykiai

blink.gif Baikit, ir taip liudnos serijos. Laukiu, kada sviesusis periodas prasides, o pasirodo dar tik baisumu pradzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 02 20, 10:27)
Po vandens laukia baisesni ivykiai

Įtariu, kad vandens įvykiai bus susiję su tuo, kad Eljotas deguonį sumažino balione. Gal tikisi, jog Romanas tą balioną paims? Gal keršys taip už brolį.. O tolimesni įvykiai gal bus susiję su Reičel ir Džimiu g.gif Matosi, kad įsižiūrėjęs Reičel.
Atsakyti
4689

Riką, beišeinantį iš universiteto, sutinka Deisė, Matildos kambariokė. Ji atpažįsta Riką iš nuotraukos ir negali patikėti, kad Neitanas buvo Matildos lovoje, juk ji žino, kad Matilda dar vis negali pamiršti Riko. Deisė įkalba Riką sugrįžti pas Matildą pasikalbėti, bet šis pokalbis nekaip pasisuka, nes Rikas neprisipažįsta, kad atvažiavo pas Matildą visiems laikams, pameluoja, kad čia atvyko tik atostogoms, tada Matilda išlieja savo apmaudą dėl to, kad Rikas net nesudalyvavo jos atsisveikinimo vakarėlyje, Rikas aišku nepasako, kad nesudalyvavo, nes užsitrenkęs buvo, taip kad jie vėl išsiskyria susipykę. Bet Matildai sunku, ji negali pamiršti Riko, piktai paprašo Neitano, kuris bando ją įtikinti, kad Rikas tik mokyklos laikų meilė, o tokios paprastai universitete pasimiršta, kad paliktų ją vieną. Galiausiai, Deisė pasako Matildai tiesą, kad Rikas buvo atvažiavęs ne atostogų, o persikelti pas Matildą, todėl Matilda puola skambinti Rikui, klausia, kada jo lėktuvas atgal į Samerbėjų, o Rikas pasako, kad jis visai ne oro uoste, o dar universiteto teritorijoje, jis tiesiog negali būti be Matildos, be jos jis negali normaliai funkcionuoti smile.gif Matilda ir Rikas susitaiko ir Rikas pasilieka su Matilda Perte. Atsisveikiname su šia "Be namų negerai" pora...
Džai gimtadienis, tačiau jis niekam nenori apie tai sakyt. Anė tai išsiaiškina atsitiktinai, pastebėjusi ant Džai rankos laikrodį, kurio jis anksčiau nenešiojo. Pasirodo, šis laikrodis Džai tėvų dovana ir jį Džai užsideda tik kartą metuose - per savo gimtadienį. Nors Džai prašo Anės niekam neskleisti žinios apie jo dieną, bet Anė pasako Mailsui ir susitaria organizuoti Džai gimtadienio vakarėlį. Kirstė apsiima kepti Džai gimtadienio pyragą, jis gaunasi gana vidutiniškas, bet Džai patenkinas, jam tai pats gražiausias pyragas. Nors jis ir nenorėjo, bet visgi patenkintas gimtadienio šventimu. Su pyragu gaunasi dar ir tokia nemaloni istorija, kad Anė užsakiusi gimtadienio tortą Džai ir pas Lėją kavinėje, taigi jau bepučiant žvakes nuo Kirstės pyrago, įgriūna Lėja su savo tortu. Džai lepteli, kad jam mielesnis Kirstės pyragas, todėl Lėja įsižeidžia, vėlgi gaunasi kaip ir konkurencija tarp jos ir Kirstės.
Visą dieną Mailso namuose trūkinėja elektra, o galiausiai ji dingsta. Elektrikas dar kiek užtruks, todėl kurį laiką visi sėdi tamsoje. Gaunama žinutė iš Selės, Kesė pagimdė mergaitę, kuri neserga ŽIV. O tuo tarpu Džai sugalvoja, kad jau jei jis toks nemirtingas, tai gali pats pabandyti pataisyti elektros gedimą. Elektra jį partrenkia, bet be rimtų pasekmių, todėl Džai nepasimoko, o tik dar kartą nusprendžia, kad čia įrodymas, kad jis nemirtingas.

4690

Direktorius Bartleris vėl kalbina Kirstę, domisi, kaip jai sekasi, o Kirstei sekasi prastai, sąskaitos puola, o dar Oliverio gimtadienis artėja, vaikas nori gauti dovanų dviratį, o Kirstė neturi tam pinigų. Direktorius apsimeta, kad buvo pastebėta klaida mokyklos buhalterijoje ir Kirstei priklauso didesnis atlyginimas, nei buvo išmokėtas, todėl Kirstė gaus papildomų pinigų. Kirstė taip apsidžiaugia, kad net pabučiuoja direktorių į žandą smile.gif Suma, kurią Kirstė gauna neva kaip priemoką, yra nemaža, bet Mailsas pastebi, kad šie pinigai visai ne iš atlyginimų fondo, o iš asmeninės direktoriaus Bartlerio sąskaitos.
Lėja susipranta, kad ji vis dar jaučia kažką Mailsui, o dabar, kai su juo gyvena Kirstė, ją kamuoja pavydas. Reičel pataria pasikalbėti su Mailsu, bet pokalbis nepavyksta, nes Mailsas galvoja, kad Lėja tokia įsitempusi tik todėl, kad paskutiniu metu jų, kaip draugų, bendravimas kiek apmažėjęs, čia pasirodo Kirstė, ieškodama kokio tai žurnalo, ir Lėja, pamačiusi šį šeimyninį Mailso ir Kirstės bendravimą, išeina taip ir nepasakiusi, ko atėjo.
Anė toliau leidžia laiką su Džai, nors Džefui tai visai nepatinka. Jam ypač nepatinka tai, kad Anė pameluoja, kad turi atlikti kokią tai mokyklos užduotį su Džai, o iš tikro tik šiaip leidžia laiką su juo.
Belė turi naują gerbėją - Andželo, tą policininką, kuris laikinas Čarlės partneris ir kuris iš savęs tikrą mačo stato. Andželo pakviečia Belę į pasimatymą, iš pradžių Belė nepasirašo, bet kai įeina Eidenas, sutinka. O Eidenas ieško Belės, nes jam skambino tėvas, kuriam jau labai sunku, bet pasiduoti policijai jis nesiruošia, priešingai, prašo, kad Eidenas parduotų senelio medalius ir gautus pinigus atiduotų jam. Eidenas nežino, kaip elgtis, nori pasikalbėti su Bele, bet ši po jų kivirčo nenori bendrauti su Eidenu. O dar Eidenas pasižymi, kai įsiterpia į Belės ir Andželo pasimatymą ir tiesiai ir pasako, kad Belė nuėjo į šį pasimatymą tik tam, kad jam įgeltų. Taip viskas piktai ir baigtųsi, bet Eidenas pagaliau pasiryžta pasipasakoti Belei, kas su juo iš tikro yra įvykę, kodėl jis toks yra, koks yra, kokią traumą patyrė vaikystėje.
Atsakyti