Aš kiekvieną kartą kai atsisėdu, būnu užmiršus pedalus. Todėl nė nenoriu tos tačkės turėt, nes nenaudočiau.
Ne į temą, bet ***** kaip teisingi diedai praskaidrina gyvenimą. Tiek prasmingo nerimo jau seniai neturėjau. Nors sunkoka darosi, nė nežinau, bet bent jau ne taip kaip būdavo kančios iš tuštumos ar iš nieko.
Ne į temą, bet ***** kaip teisingi diedai praskaidrina gyvenimą. Tiek prasmingo nerimo jau seniai neturėjau. Nors sunkoka darosi, nė nežinau, bet bent jau ne taip kaip būdavo kančios iš tuštumos ar iš nieko.
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 29, 09:52)
Tie patys reikalai kur is seniau tasosi. Bet dabar kiek idomesne stadija. Diedas atrode nepalauziamas kaip septynkes patefonistas, is tos serijos. Ale sutirpo..
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 29, 10:04)
Tie patys reikalai kur is seniau tasosi. Bet dabar kiek idomesne stadija. Diedas atrode nepalauziamas kaip septynkes patefonistas, is tos serijos. Ale sutirpo..
O tai čia anas gal, kur tu buvai lyg ir nusivylus kažkaip.
O tai dabar nerimauji prasmingai?

Nepyk, kad cekavinuosi, bet kad žiauriai įdomu. Mėgstu visokias santykių istorijas ir peripetijas.
_____
Šiandien buvau dantų klinikoj. Belaukdama stebėjau vaizdelį, kaip kokių 45 metų moteriškaitė jaudinosi prieš užeinant pas simpatišką daktarėlį. Vogčia šukavosi, apžiūrinėjo savo akių makijažą, kelis kartus traukė veidrodėlį, dar kažką sau taisė veide. Aišku, kad ne iš baimės prieš danties taisymą. jau taip švietė iš jos tas noras jam patikti. Įdomu buvo stebėti.

QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 29, 11:29)
Nepyk, kad cekavinuosi, bet kad žiauriai įdomu. Mėgstu visokias santykių istorijas ir peripetijas.
Bijau čia per daug pasakoti, kažkaip nebejauku. Tuoj atrodo kad užsipuls kas nors

Nusivylus buvau. Nu nes sudetingas tipas, ir mano situacija durna. Ir dabar negalvoju kad čia kas nors rimto ar ilgam. Bet šiaip supratau, kad ta istorija man daug ką padėjo išgyvent lengviau, negu šiaip gal būtų buvę. Tokį palaikymą jaučiau. Ir suvaikėdavau iki paaugliškos romantikos kartais.
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 29, 11:53)
Bijau čia per daug pasakoti, kažkaip nebejauku. Tuoj atrodo kad užsipuls kas nors 
Nusivylus buvau. Nu nes sudetingas tipas, ir mano situacija durna. Ir dabar negalvoju kad čia kas nors rimto ar ilgam. Bet šiaip supratau, kad ta istorija man daug ką padėjo išgyvent lengviau, negu šiaip gal būtų buvę. Tokį palaikymą jaučiau. Ir suvaikėdavau iki paaugliškos romantikos kartais.

na, taip, tapo nebejauku čia atvirauti. Bet kas žino tavo situaciją, tai supranta. Tik nežinančios užklydėlės gali duoti moralų. Kaip jau ne kartą yra čia buvę.
va, Septynkė nieko nebijojo ir atviraudavo, bet ir ta paskui, matyt, buvo paprotinta.
Ir aš jau seniai tyliu apie visokius D.

Bet šiaip, jei tau šita istorija teikia palaikymą, duoda palengvėjimą, tai kodėl ne?
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 29, 13:51)
GD-svarbu- teigiamai veikia. Visa kita- fonas...
Viršijau 35km
Paprašė, kad ateičiau pati pas jį, na tą, nubaudėją.
Ech....
Viršijau 35km
Paprašė, kad ateičiau pati pas jį, na tą, nubaudėją.
Ech....
tai dokumentai tave iš LT pagal adresą pasivijo, ar kaip?
O tas nubaudėjas, tai jūsų atveju, kas?
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 29, 13:51)
O tai tu sakei kad uzsieny gyveni? Neturi buti butina eiti.
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 29, 13:03)
tai sako gal ateikit tada.
nu tai tik sijoniuką trumpą nepamiršk

gal minimalią skirs