QUOTE(saulele72 @ 2013 08 28, 07:28)
taigi padorios moteros miega jau, tiksliau kai čia tu daveisi - miegojo.
nikas - lavongėlė
nikas - lavongėlė

QUOTE(kittychan @ 2013 08 28, 10:36)
Gotisha, Bloody Mary buk, labai kraupu 

neblogi neblogi.

QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 28, 11:44)
A, siaubą Gotišai? Nesunku.
Kokia nors Ryto rasa, Kylanti saulė, Ramunių pieva. Arba tiesiog teta Rozalija.
Kokia nors Ryto rasa, Kylanti saulė, Ramunių pieva. Arba tiesiog teta Rozalija.

tai dar gerai, kad ne kokia Yva. arba Nuotaka. arba Rožinė.

Medeina ir Medeinė būdavo užimti.

dėl Rūpužioko, jai, vargšei, nusiramint pirmiausia reikia ir viską apmąstyt, tik ne taip skubotai, kaip vakar.

ir aš puikiai suprantu. tą draugelį mesk.
kaip aš nenoriu būt su naująja kolege.

iš tikro ji man gera, bet jau nebenoriu nei kad pasakotųsi ką, nei išvis kalbėti. sakau SUPRATAU SUPRATAU, NEPASAKOK NET.

nee, man netiks. reiks pažiūrinėt, kad jau fantazijos neturiu. man rods per daug aš čia tame sm prisikalbėjus per savo karjerą.
su bendradarbiais man taip nebuvo, kad taip neliptų. aš bijojau ne to, kai senoji išėjo. bijojau, kad nebūtų tvirtesnio charakterio nei mano. nžn kaip paaiškint. mūsų darbai gi nesusiję. tai va. šioji, manau, silpnesnio. bet kitos bėdos. ir aš kiaulių kiaulė kad čia apkalbinėju. ji sako: pirmadienį taip liūdėjau, kai tavęs nebuvo.
ir ji visada taip. o man gėda pasakyt, bet džiaugiuosi kai reikia būt krtu. nieko blogo man nedaro, bet pasakoja, kaip kone kasdien su kuo nors namie ar ne namie susipyksta, kaip kažkas netinkamai apsirengęs, kokie mano klientai baisūs ir t.t.
su kitomis iš kitų įm. šalia nesisveikina, o anos bijo prie manęs jau prieit irgi.
aš nesibičiuliaudavau, bet nevengdavau. ką nors paskolint, pakonsultuot man negaila. db atsiskyrę kaip sektoj.
su bendradarbiais man taip nebuvo, kad taip neliptų. aš bijojau ne to, kai senoji išėjo. bijojau, kad nebūtų tvirtesnio charakterio nei mano. nžn kaip paaiškint. mūsų darbai gi nesusiję. tai va. šioji, manau, silpnesnio. bet kitos bėdos. ir aš kiaulių kiaulė kad čia apkalbinėju. ji sako: pirmadienį taip liūdėjau, kai tavęs nebuvo.

QUOTE(fucked-up @ 2013 08 28, 15:21)
Gavau pranešimą iš ten kur nuomavaus maškę, kad viršyjau greitį.
Bl.
Nežinau dar ant kiek viršyjau.
Tikiuos nedaug....
Bl.
Nežinau dar ant kiek viršyjau.
Tikiuos nedaug....

tai kur bl lėkei akis išdegus?

diedas irgi jau yra parėmęs ir vokiečius, ir amerikiečius

QUOTE(fucked-up @ 2013 08 28, 16:51)
Iš Bfh lekiau. O lekiu aš visada, durnė
Kvietimas 30d rugpjūčio, tai reiks skambint tartis kiba kitai datai
Ir aišku didžiausia paslaptis kiek viršyjau.

Kvietimas 30d rugpjūčio, tai reiks skambint tartis kiba kitai datai

Ir aišku didžiausia paslaptis kiek viršyjau.
ir aš visada lekiu, ale kai vietinė, tai žinau kur tos šopkinyčios stovi [greičio matuokliai]. nu bet labiausiai nervina kai nufotkina mašina, stovinti pakelėj, ir aišku nežymėta.
skambink, gal nereiks nė atvažiuot. man nereikėjo, pakalbėjau su moteriške tokia ten, kur pavardė ir telefas pranešime buvo. nubaudė minimaliai ten. nesiginčyjau. aš niekada niekada nesiginčyju, užtat beveik niekada baudų nemoku. sakykim iš 10kartų - kokius tris esu mokėjus

QUOTE(saulele72 @ 2013 08 28, 18:15)
ir aš visada lekiu, ale kai vietinė, tai žinau kur tos šopkinyčios stovi [greičio matuokliai]. nu bet labiausiai nervina kai nufotkina mašina, stovinti pakelėj, ir aišku nežymėta.
skambink, gal nereiks nė atvažiuot. man nereikėjo, pakalbėjau su moteriške tokia ten, kur pavardė ir telefas pranešime buvo. nubaudė minimaliai ten. nesiginčyjau. aš niekada niekada nesiginčyju, užtat beveik niekada baudų nemoku. sakykim iš 10kartų - kokius tris esu mokėjus

Nu pvz pas mus špokinyčia fotkina kai ją pravažiuoji, tai ją pamatęs pristabdai(o jos dar ryyyškios spalvos) ir pravažiuoji jau neviršyjęs. Bet net taip yr vunderkindų sugebančių fotkę gaut ...
Aš dbr jau beveik prisiminiau
Tą špokinyčią, ir kad stabdžiau.
Jaučiu kai sužinosiu kiek bauda, išvis
atmintis atsigaus

Pasakiau B. Nors tokių dalykų visokiu aš praktiškai
niekada nesakau.
Nžn kodėl.
Bijau gal kiek burbėjimo.
Mažiau žino, mažiau protą knisa.
Tai pasakiau, o tas mano nuostabai kad dėjo žvengt!!!
Sako, su TOKIU kibiru ir dar tu sugebi greitį viršyt???!!!
Nu geriau pagalvojus, tai tiksliai nu.
Prijiedžiau iš to nervo.
QUOTE(saulele72 @ 2013 08 28, 18:15)
niekada niekada nesiginčyju, užtat beveik niekada baudų nemoku. sakykim iš 10kartų - kokius tris esu mokėjus 

O kaip tu tai padarai? Gi ten yra visokių sankcijų. Kartą pamiršau susimokėt už neprisegtą saugos diržą, tai po dviejų mėnesiukų atėjo kvietimas jau iš anstolio. Turėjau susimokėti ne tik baudą, bet ir antstolio vykdymo išlaidas. Ir niekas manęs neklausė, ar man tai patinka. O anstolio išlaidos buvo beveik didesnės už pačią baudą. Nuo to laiko visiškai nejuokauju su šiais dalykais.
Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 28, 18:25)
Tai pasakiau, o tas mano nuostabai kad dėjo žvengt!!!
Sako, su TOKIU kibiru ir dar tu sugebi greitį viršyt???!!!
Čia su tuo kombinezonu ant ratų?