Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(Gotiša @ 2013 08 29, 21:28)
nieko neužuodžiu. reikėtų nosį prikišt kad užuost.

Verbena irgi neužuodė, kol nepasakiau ir nepradėjo uostyt.  biggrin.gif

na, ji juk naminė visiškai, gyvena bute, maitinasi tais savo katiniškais sausainiais ir vandeniu, tai nėr nosį riečiančio dvoko. arba man jau taip gerai, kad nei to nepastebiu.  doh.gif

Kai gyveni tai kazkaip pripranti ir atrodo kad nedvokia. Panasiai kaip rukoriai patys sau nesmirda.

Pas mus toks fotelis buvo visas sumyztas. Buvo namie remontas ir mama ji isvilko i laiptine trumpam pabut. Kaimynai iskart uzbaube -- FUUUU kak vaniajet doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 29, 22:09)
Jūs nors chebroj sutrės  biggrin.gif
Aš tai viena, nu tokia apsivėlus, Vingių sutrė, kad jopapa.
Prie lovos va ne katės siusiokais kvepia, alia pelėsis iš puodelio, kur arbatos likę buvo ir užpuvo dry.gif

pas mane būna irgi prie lovos ir ne vienas puodelis neaiškios kilmės. bet ai. kas tie apskretę puodeliai man tokie. būna išpilu ką nors, jei morališkai labiau šikna, tai ir neišvalau savaitę............

kad Jums nedvoktų, susigėdus, bet šaltu snukiu nuvilkau patalynę ir skalbiu. bet juk Jūs nesitikit, kad šiandien apsivilksiu nauja?
Atsakyti

U
Alia rimc tu durns! biggrin.gif
Koks dar gėdyjimasis???
Bl iš kur man žinot kaip ten dvokia ar ne pas tau. Gal kvapas yr, bet nereiškia gi kad dvokia, nu.
Plius tu to kvapo nejauti, kiekvieni namai turi savo kvapą.
Tikrai, kaip rūkoriam nesijaučia rūkalų kvapas, taip ir mum kiekvienam savas namų kvapas nesijaučia.

Durna nu, tokiu laiku patalynę skalbia ir dar miegos dbr be jos! verysad.gif
Randi sau užsiėmimą forume durnelių skyriuj pasiskaičius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 29, 22:41)
Durna nu, tokiu laiku patalynę skalbia ir dar miegos dbr be jos!  verysad.gif
Randi sau užsiėmimą forume durnelių skyriuj pasiskaičius  biggrin.gif

vis mažiau sutrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2013 08 29, 16:10)
nu ir ką sau manot - puiki popietė - oras nuostabus, nuotaika px-inė, nieks protoi neknisa. net bijau kad tuoj kas atsitiks negero. ale mėgavausi akimirka. kaip kažkada vestukė ir dar kažkuri sakė - pasijutau beveik laiminga smile.gif

smulkmena, bet mane net nupurtė paskaičius paryškintą sakinį, nes mane lygiai toks pats jausmas apėmė du mėnesius prieš nemigos pradžią. plaukiojau ežere ir buvo TAIp gera, kad ėmiau cypauti, aš tokia laiminga, kad, man atrodo, greitai kuo nors susirgsiu. ir BAC biggrin.gif
nesu mistifikuotoja, atvirkščiai, bet šis konkretus atvejis man įsiminė, negaliu pamiršti smile.gif

QUOTE(Gotiša @ 2013 08 29, 22:21)
kad Jums nedvoktų, susigėdus, bet šaltu snukiu nuvilkau patalynę ir skalbiu. bet juk Jūs nesitikit, kad šiandien apsivilksiu nauja?

lotuliukas.gif
Atsakyti
ima norėtis papjauti bendradarbę. nu negaliu pakęst jos įkyrumo mano atžvilgiu. NEBEGALIU!!!!!!!!!!!!!!!!!! jei aš skaičiuoju, ar piešiu, mato, nu kam lįsti su savo klausimais??? visas mintis pametu ir paskui turiu daryti viską iš naujo. wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 30, 12:09)
ima norėtis papjauti bendradarbę. nu negaliu pakęst jos įkyrumo mano atžvilgiu. NEBEGALIU!!!!!!!!!!!!!!!!!! jei aš skaičiuoju, ar piešiu, mato, nu kam lįsti su savo klausimais??? visas mintis pametu ir paskui turiu daryti viską iš naujo.  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

Papjausi, prisidarysi bedu, todel nepjauk, o geriau pasakyk, kad nelistu kai tu dirbi.

Labas visoms.
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 30, 12:09)
ima norėtis papjauti bendradarbę. nu negaliu pakęst jos įkyrumo mano atžvilgiu. NEBEGALIU!!!!!!!!!!!!!!!!!! jei aš skaičiuoju, ar piešiu, mato, nu kam lįsti su savo klausimais??? visas mintis pametu ir paskui turiu daryti viską iš naujo.  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

Tai tu geriau jai normaliai parodyk, kad nemėgsti ir nenori be reikalo šnekėtis. Paimk ir pakalbėk paprasčiausiai.
Nesistebiu ta agresija, bet gerai kad ji tik mintyse.
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 08 30, 11:39)
o geriau pasakyk, kad nelistu kai tu dirbi.

QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 30, 11:51)
Tai tu geriau jai normaliai parodyk, kad nemėgsti ir nenori be reikalo šnekėtis.

drinks_cheers.gif
jo, šviesiai tieiai, mandagiu tonu imk ir pasakyk - kad kai dirbi savo tiesioginį darbą, norėtum, kad NIEKAS be reikalo netrukdytų, nes kitaip išiblaškai, negali atlikti normaliai tau pavesto darbo.
jei ta bendradarbė neuvokia elementrios darbo etikos, tai pasakyk jai tu. nesikankink.
Atsakyti
Grįžau šiandien namo per pietus pašerti šunėko. Visur ieškau, nerandu. Išsigandau baisiai. Lipu per laiptų užkardą į antrą aukštą, randu šunėką ir visus tris kambarius žiauriai nusiaubtus. Nusiaubtus doh.gif Nors drabužinė buvo uždaryta, kažkaip įsigudrino tas duris atstumti. Viską išrausė ir ištampė po visą plotą. O kaip perlipo per laiptų užkardą, neįsivaizduoju, nes pati perlipu su pastangom. Tai va, čia ne šuo, o kažkoks nindzė, jptvm. unsure.gif Jei D jo neatiduos į dresavimo mokyklą, aš su juo nedraugausiu. Per dvi savaites užkniso kaip turi būt. Anas mūsų šuo nieko panašaus nedarė. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 30, 13:16)
Tai va, čia ne šuo, o kažkoks nindzė, jptvm.  unsure.gif

Oi, tikrai žiauru. Gal jį į kokią vieną patalpą uždaryt, užrakint, kad neatsidarytų.
Atsakyti
Vestuk, jėzuzmaryyyjaaa!!!
Tu ne užkardas statyk, bet uždarinekit i koridoriu, jei tinkamas ar pan patalpa. Geriausia- įsigykit narvą. Uždaromas, kada paliekamas vienas ir viskas... O tai akys gražutės, bet pats velnių prikimštas!!!
Atsakyti