QUOTE(Gotiša @ 2013 08 30, 15:50)
Darželi, galvok ką nori - tas nemėgimas reiškia nuomonių nesutapimą aptartose situacijose. nei daugiau, nei mažiau. teisybę pasakius, apie tave aš nuomonės nelabai ir turiu, jei reikėtų gyvai bendraut be kitų. o ir negaliu turėti, nes tu tyloka (gal taip yra prie kompanijos).
Na čia su tuo nesutarimu viskas aišku. Nesu aš labai tyli, gal santūri tik, ir tai ne visose situacijose. Aš mažai su kuo sutariu, dažnai tai būna išskirtiniai žmonės, su įdomesnėm įžvalgom, kurios sutampa, ar bent jau yra panašaus stiliaus. Kartais galiu ir vėjus taukšt, su visai paprastais žmonėm, bet irgi ne su visais tos auros sueina. Bet po ligoninės kažkaip buvo atėjęs nušvitimas, kad geriau su visai mažai, bet iš tikrųjų, ir nebijot to nesugebėjimo "įtikt visur". Dabar po gerbėjo liaupsių apie nesvietišką mano fainumą iš viso pasikėliau. Juokauju aišku

Bet tu man irgi tyloka pasirodei, kiek mačiau. Tai iš tiesų labai kažkokios nuomonės irgi neturiu. Tik iš to ką rašai. Bet net ne tai iš viso norėjau pasakyt, o tai kad būdama užsiraukus, neatrodai kad iš tikrųjų tokia esi, atrodo kad maivaisi. Tai ir sakau, gal todėl ir nesupranta, ir vis tiek kalbina.