Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

GWKE- nesivelk biggrin.gif
Neverta rolleyes.gif
Atsakyti
Ryškus smegenų užtemimas žmogui. Ale būna... ką dabar... ne visi psichiniai vienodai nublūdę...
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 03, 11:41)
GWKE- nesivelk  biggrin.gif
Neverta  rolleyes.gif

wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 09 03, 10:36)
ir? avarijas padaro tik neatsakingi debilai? lotuliukas.gif avarijas padaro įvairūs žmonės, normaliai ir daug metų atsakingai vairuojantys nesėkmingai susiklosčius aplinkybėms.
man artimas žmogus neseniai avarijoje žuvo, taip kad patylėk geriau šia tema.
savo nuomonę galėjai išsakyti visiškai ramiai ir civilizuotai. bet nemoki, matyt.

Skaityti mokate? Auto ivykio kaltininke virsijo leistina greiti.
Zmogus gali nesusiuorentuoti tam tikroje situacijoje ir del to gali kilti avarija,bet kai zmogus virsija greiti tai atsiprasau.
As nerasau,kad isvesti jus is kantrybes!tiesiog noriu,kad susivoktumet, jei galite isvengti avarines situacijos,tiesiog nesudarykite jos, siuo atveju nevirsikyte saugaus greicio. doh.gif
O ne girkites tuo forume.
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 09 03, 11:32)
Maciau avarija kurios kaltininke yra moteris kuri netycia nepastebejo,kad virsijo leisti greiti,teisinosi as netycia skubejau,o kraujo klane gulejo du paaugliukai, kurie pereidinejo gatve teisingoje vietoje,nepazeizdami taisykliu.

Reiškia pažeidė. KET yra toks sakinukas, kad pėstieji prieš žengdami į važiuojamąją kelio dalį privalo įsitikinti, kad juo praleidžia.
Gyvenu šalia mokyklos ir nemažos parduotuvės, tad perėjų nemažai. Negaliu atsistebėti pėsčiųjų absoliučiu pasitikėjimu vairuotojais. Visai nežiūri eidami. Suprask, mano pirmenybė, tu vairuotojau, privalai praleist. OK, aš matau, praleisiu, o jei vietoj manęs važiuos koks iš po vakar neišsiblaivęs pilietis? Vat taip ir tada būna - teisus, bet negyvas.
Atsakyti
QUOTE(#anda# @ 2013 09 03, 10:50)
Reiškia pažeidė. KET yra toks sakinukas, kad pėstieji prieš žengdami į važiuojamąją kelio dalį privalo įsitikinti, kad juo praleidžia.
Gyvenu šalia mokyklos ir nemažos parduotuvės, tad perėjų nemažai. Negaliu atsistebėti pėsčiųjų absoliučiu pasitikėjimu vairuotojais. Visai nežiūri eidami. Suprask, mano pirmenybė, tu vairuotojau, privalai praleist. OK, aš matau, praleisiu, o jei vietoj manęs važiuos koks iš po vakar neišsiblaivęs pilietis? Vat taip ir tada būna - teisus, bet negyvas.

Aj tai jus gal ivykiu liudininke?Kad taip akivaizdziai teigiate,kad jie pazeide KET?Ne brangioji KET pazeide neatsakinga vairuotoja.Ir nenoriu cia nagrineti avarijos,nej jum nej man tai nera idomu.Tik perspejau,kad bukit atidesnes,apdairesnes,nuovokesnes,nevirsykit greicio saugokit save ir aplinkinius.
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 09 03, 11:56)
Aj tai jus gal ivykiu liudininke?Kad taip akivaizdziai teigiate,kad jie pazeide KET?

Tai norit pasakyti jog matė, kad jų nesiruošia praleist, bet vis tiek žengė į gatvę? Ekstremalai tada.
Noriu pasakyti, kad visi kelyje privalo saugotis. O ne tik tas, kuris už vairo. Gal jūs net nevairuojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #anda#: 03 rugsėjo 2013 - 11:01
QUOTE(#anda# @ 2013 09 03, 10:48)
Nešiojatės?  bigsmile.gif  Daug ką paaiškintų.

thumbup.gif

QUOTE(salotos @ 2013 09 03, 11:45)
Galiu pazeisti taisykles,jei ju pazeidimas nekenkia aplinkiniams.

Ponia, pati forume katik pasigyrete, kad leidziate sau pazeisti keliu eismo taisykles.
Siaip jau VISOS taiykles yra sukurtos tam, kad kiek imanoma uztikrinti eismo sauguma, o eismo dalyviams privaloma ju VISU laikytis.
Nemaciau ne vienos KET su prierasu "taikytina vairuotojo nuoziura" ar "..bet jei nesinori ir, jusu nuomone, nesukelsite pavojaus aplinkiniams, galite sitos ir nesilaikyti".

Taip kad ramiau su pamokslais.

O avarines situacijos susidaro labai greitai, netiketai, dazniausiai susidejus i kruva keletui aplinkybiu.
Jei kazkas, pav., vairuoja be teisiu, yra ziaurus taisykliu pazeidimas, gal net nusikaltimas. Bet kas bus kaltas, jei tam beteisiui, kruopsciai besilaikanciam visu taisykliu ir apribojimu (kad ir tam, jog nesustabdytu mentai), i sona ivaziuos isgeres/greiti virsijes/nemiegojes ir raudono sviesoforo nepastebejes suteisis?
Po ratais mesis savizudis? I kelia isbegs kanapiu uzrukiusios mamkos vaikas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Pelargonija: 03 rugsėjo 2013 - 11:07
Jo o išvis geriausia būtų tokioms psichinėms kaip mes, kurios vairuoja, viršija greiti ir DAR sugeba apie tai girtis forumuose, visiškai uždrausti vairuoti. spėju nuo to sumažėtų mirtingumas. dabar staigiai visos prisiduodam linčo teismui pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2013 09 03, 12:07)
Jo o išvis geriausia būtų tokioms psichinėms kaip mes, kurios vairuoja, viršija greiti ir DAR sugeba apie tai girtis forumuose, visiškai uždrausti vairuoti. spėju nuo to sumažėtų mirtingumas. dabar staigiai visos prisiduodam linčo teismui  pioneer.gif

Esme yra gyrimesi. Nes kiek pastebejau, kai kruopsciai laikausi greicio apribojimu, labai greitai ziauriai uzknisu labai daug zmoniu. Mosikuoja, prisiklijuoja prie "galo" rolleyes.gif , nervingai lenkia, pypsina kartais. Jautriu nervu psichems daug sveikiau prisitaikyti prie bendro ritmo. unsure.gif
Tik paskui svarbu nepasigirt. Cia jau tikrai, mergos, turekit proto.. rolleyes.gif

Atsakyti
Jezau,kur parasyta,kad as apie KET taisykles kalbu ?Jei pvz girta eiciau namo cia kaip ir taisykliu pazidimas,bet niekas nuo to nenukentes.
Jus kai uteles uzpuolat,ir rutuliojat pokalbi.As tik uzejau pasisakyti savo nuomones apie keliu Ereles.O jus jau cia pacios save ginat lotuliukas.gif
Taip ir reikia rasyti,kaip virsijom taip ir virsisim ne tavo reikalas,o ne pamokslauti.
Labai idomi pasnekove turbut esu,kad veliates su manim i diskusijas blush2.gif
Kaip miela, dabar zinau kaip gauti demesio thumbup.gif
Visas forumas pries mano akys tiek demesio ir tik man! biggrin.gif
Reikia keisti realu gyvenima,i forumu ir socialiniu tinklu.
As realiam gyvenime tiek demesio nesulaukiu kiek cia.Ah kokios jus mielos 4u.gif
Kai uzdirbsiu pirmaji milijona nupirskiu jum po masina kurios trokstate, cia bus tokia mano dekingumo forma.Isiminkit mano nika ir kai tik suzinosite,kad as pralobau,skambynkite as jusu nepamirsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 09 03, 12:13)
Esme yra gyrimesi. Nes kiek pastebejau, kai kruopsciai laikausi greicio apribojimu, labai greitai ziauriai uzknisu labai daug zmoniu. Mosikuoja, prisiklijuoja prie "galo"  rolleyes.gif , nervingai lenkia, pypsina kartais. Jautriu nervu psichems daug sveikiau prisitaikyti prie bendro ritmo.  unsure.gif
Tik paskui svarbu nepasigirt. Cia jau tikrai, mergos, turekit proto..  rolleyes.gif

tai kad man rodos niekas ir nesigyrė ir nesididžiavo, o pasidalino savo nelabai (švelniai tariant) gerom naujienom. o čia eilinį kartą buvo perskaityta pagal savo išprusimo lygį, bei pradėtas puolimas.. kiekvienai pasitaiko geresniu ar blogesniu dienų.

Madam čia ne tau taikau, kad netyčia ne taip nesuprastum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BFH: 03 rugsėjo 2013 - 11:21