Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(Tapyras @ 2013 09 02, 17:04)
Sunes palaidi po svetimus sodus nesivadaloja, bet ateina lapes, barsukai, eziukai, ir savaime suprantama, katinai  unsure.gif bet katinai nekasa zemiu  unsure.gif

Laidojau ne as... Diedas su kaimynu prie bonkeles  drinks_cheers.gif as siaubingai bijau negyvu padaru  verysad.gif

nu tai tuo labiau, jei sode...

kaip ten sako: gyvų reikia bijot, ne mirusių. irnesakyk.gif

man baisu ne lavonas. kaip aš pergyvenau dėl šitų netekčių... nu jau seniai daužta aš, nieko nepadarysi.....
Atsakyti
As ir del netekties pergyvenu, ir lavono vaizdas mane taso... As ir gatvej apsivemt galiu jeigu matau pauksti suvazineta unsure.gif
Atsakyti
Mergos, cia GERAS blink.gif lotuliukas.gif
http://www.dailymail...sion-THIRD.html
Atsakyti
jau kokia gal trečia ar ketvirta diena ramu. bigsmile.gif tikiuosi, ilgam. negi po 8mėn šitų AD vartojimo pagaliau suveikė. rolleyes.gif
nesakykit, kad višta, pati žinau, noriu pasidžiaugt. kad taip kokį mėėėėėėėnesį [murkia iš malonumo įsisvajojus].

penktadienį net neišmušo iš vėžių apsiputojęs klientas. nors ne aš kalta, dėl laiku neįvykdyto užsakymo, bet dokai mano vardu, tai man grasino žurnalistus iškviest. biggrin.gif net mąsčiau, kad blogos reklamos nebūna. biggrin.gif šian makiažą kruopsčiau pasidariau, bet jokių žurnalistų neatsiuntė. gaidys. mad.gif

penkt. net turėjau ūpo linksmybėms-išgėrimams.

atrodo, kokį milijoną metų taip nebuvo.

bet iš tikro... iki šiolei imant šiuos metus, tikrai beprasmė egzistencija. beprasmė kankynė. kankinausi nuolat tuos 8mėn. unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Tapyras @ 2013 09 02, 17:25)
As ir del netekties pergyvenu, ir lavono vaizdas mane taso... As ir gatvej apsivemt galiu jeigu matau pauksti suvazineta  unsure.gif

oje... 4u.gif
kadais teko dėl studijų lavoninėj lankytis, nu ką... kvapas labiau nepatiko nei vaizdas

QUOTE(Tapyras @ 2013 09 02, 19:19)

prašom išverst - tipo kažkiek alkoholio vartojimo apsaugo nuo depresijos?

QUOTE(Gotiša @ 2013 09 02, 22:14)
penktadienį net neišmušo iš vėžių apsiputojęs klientas. nors ne aš kalta, dėl laiku neįvykdyto užsakymo, bet dokai mano vardu, tai man grasino žurnalistus iškviest.  biggrin.gif net mąsčiau, kad blogos reklamos nebūna.  biggrin.gif šian makiažą kruopsčiau pasidariau, bet jokių žurnalistų neatsiuntė. gaidys. mad.gif

pagarba, kad neišmušo thumbup.gif
o dėl makiažo lotuliukas.gif tikrai toks paukštis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 09 02, 17:04)
Sunes palaidi po svetimus sodus nesivadaloja, bet ateina lapes, barsukai, eziukai, ir savaime suprantama, katinai  unsure.gif bet katinai nekasa zemiu  unsure.gif

Laidojau ne as... Diedas su kaimynu prie bonkeles  drinks_cheers.gif as siaubingai bijau negyvu padaru  verysad.gif

imesiu pro langa keleta,bus smagu isgirsti kai zviegsi ax.gif
Papildyta:
Jums moterytes su galva tvarkoje? Viesai forume skelbti,kad virsijat greiti?tai gal girtos atsisedat uz vairo ? normalu ka cia.
Mamos esate nepagalvojat,kad tokios pat debiles jusu vaikus ar giminaicius nutrenks?
Jums px ant kitu gyvenimo.Saugus greitis tam ir yra,kad saugiai keliauti,nesudaryti avariniu situaciju,o jus blt oj virsijau aj kiek cia tram km nedaug.Galva gal prasisvieskit?Pamatyciau,iskiesciau policija,dar ir narkotiku pamesciau,kad jau tikai sestumet.Man jokio skirtumo ar giminaiciai virsija ar pasaliniai,taisykles vismoms vienodos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 09 03, 10:12)
Pamatyciau,iskiesciau policija,dar ir narkotiku pamesciau,kad jau tikai sestumet.

Nešiojatės? bigsmile.gif Daug ką paaiškintų.
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 09 03, 10:12)
imesiu pro langa keleta,bus smagu isgirsti kai zviegsi  ax.gif
Papildyta:
Jums moterytes su galva tvarkoje? Viesai forume skelbti,kad virsijat greiti?tai gal girtos atsisedat uz vairo ? normalu ka cia.
Mamos esate nepagalvojat,kad tokios pat debiles jusu vaikus ar giminaicius nutrenks?
Jums px ant kitu gyvenimo.Saugus greitis tam ir yra,kad saugiai keliauti,nesudaryti avariniu situaciju,o jus blt oj virsijau aj kiek cia tram km nedaug.Galva gal prasisvieskit?Pamatyciau,iskiesciau policija,dar ir narkotiku pamesciau,kad jau tikai sestumet.Man jokio skirtumo ar giminaiciai virsija ar pasaliniai,taisykles vismoms vienodos. doh.gif

lotuliukas.gif

Tau pablogėjimas ar šiaip čia tavo normali būsena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 03 rugsėjo 2013 - 10:06
QUOTE(salotos @ 2013 09 03, 09:12)
imesiu pro langa keleta,bus smagu isgirsti kai zviegsi  ax.gif
Papildyta:

jooooo cool.gif

Delčia (dylantis)
27 mėnulio diena

kiekviena mėnulio fazė turi savo blūdytojus.

tau ką, nepasitaikė gyvenime kokių nors taisyklių pažeisti? pvz., netyčia, o ne šėtoniškai kvatojantis?

aik, kokią žiurkę papipirink, padruskink, pačiobrelink ir skanaus.

kaip, čiolės, gyvenat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 09 03, 10:21)
jooooo cool.gif

Delčia (dylantis)
27 mėnulio diena

kiekviena mėnulio fazė turi savo blūdytojus.

tau ką, nepasitaikė gyvenime kokių nors taisyklių pažeisti? pvz., netyčia, o ne šėtoniškai kvatojantis?

aik, kokią žiurkę papipirink, padruskink, pačiobrelink ir skanaus.
kaip, čiolės, gyvenat?  bigsmile.gif

Jus tikrai psihines doh.gif
Galiu pazeisti taisykles,jei ju pazeidimas nekenkia aplinkiniams.
Maciau avarija kurios kaltininke yra moteris kuri netycia nepastebejo,kad virsijo leisti greiti,teisinosi as netycia skubejau,o kraujo klane gulejo du paaugliukai, kurie pereidinejo gatve teisingoje vietoje,nepazeizdami taisykliu.Nemokat atsakingai vairuoti nera ko sestis uz vairo.
Papildyta:
Ir ne menulio fazeje esme,perskaiciau tai jau ta pacai diena,kai apie tai kalbejotes,tik negalejau parasyti.
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 09 03, 10:32)
Jus tikrai psihines  doh.gif
Galiu pazeisti taisykles,jei ju pazeidimas nekenkia aplinkiniams.
Maciau avarija kurios kaltininke yra moteris kuri netycia nepastebejo,kad virsijo leisti greiti,teisinosi as netycia skubejau,o kraujo klane gulejo du paaugliukai, kurie pereidinejo gatve teisingoje vietoje,nepazeizdami taisykliu.Nemokat atsakingai vairuoti nera ko sestis uz vairo.
Papildyta:
Ir ne menulio fazeje esme,perskaiciau tai jau ta pacai diena,kai apie tai kalbejotes,tik negalejau parasyti.

ir? avarijas padaro tik neatsakingi debilai? lotuliukas.gif avarijas padaro įvairūs žmonės, normaliai ir daug metų atsakingai vairuojantys nesėkmingai susiklosčius aplinkybėms.
man artimas žmogus neseniai avarijoje žuvo, taip kad patylėk geriau šia tema.
savo nuomonę galėjai išsakyti visiškai ramiai ir civilizuotai. bet nemoki, matyt.
Atsakyti
Nu cia dabar is labo ryto doh.gif:
Atsakyti