Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(ladySheep @ 2013 09 04, 13:24)
Nezinau, kazkaip vestuves... sviesi, grazi svente, o as su juoda ilga suknia... O ir as ryskiu spalvu megeja. Juoda spalva pas mane - reta.
Tiek to. Kitos nepirksiu. Eisiu su juoda.

O man geles kaip tik grazu. Geriau lai neatnesa dovanos ( kuri, galbut, guletu numesta stalciuje ), bet atnesa geliu.

aj kiekvienam savo. suknelė ir yra tik suknelė. aš ne rodiklis, bet neįžvelgiu juodoj nei gedulo, nei šventės. nors... kas ten šviesaus tos vestuvės - akmuo po kaklu gal net visam gyvenimui. laugh.gif
net nupurto prisiminus, kaip važiuoju šeštadieniais namo iš darbo, o tos ala nuotakos vaiposi prieš fotoobjektyvus, pozuoja su savo užuolaidom. kartais pagalvoju, kad jas tikriausiai verčia taip rengtis, nes nu man nebent surištai tą užuolaidą ir dar baltą aprengtų, kaip galima savo noru iš savęs tyčiotis. wacko.gif o tos jų suknės nu... ai... vis tiek turbūt tik man baisios, tai aš iškrypus, ne jos. doh.gif

QUOTE(Tapyras @ 2013 09 04, 13:26)
Nesk vazonine gele, kaktusa koki wink.gif

kokią gražesnę gal, ne kaktusą. g.gif pvz., pelargoniją. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaktusu laaabai graziu buna, ypac jei zydi. Tik kad ne visi sugeba ismokint kaktusus zydet. O kambariniu siaip geliu pilna dabar visokiu. Tik as nieko neraukiu augaluose sad.gif

Vestuvines sukneles su uzuolaidom -- pritariu, kraupuma wacko.gif

Tiesa, karta per tv nudistu vestuves rode. GERAS laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 04 rugsėjo 2013 - 13:47
QUOTE(Gotiša @ 2013 09 04, 14:36)
aj kiekvienam savo. suknelė ir yra tik suknelė. aš ne rodiklis, bet neįžvelgiu juodoj nei gedulo, nei šventės. nors... kas ten šviesaus tos vestuvės - akmuo po kaklu gal net visam gyvenimui.  laugh.gif
net nupurto prisiminus, kaip važiuoju šeštadieniais namo iš darbo, o tos ala nuotakos vaiposi prieš fotoobjektyvus, pozuoja su savo užuolaidom. kartais pagalvoju, kad jas tikriausiai verčia taip rengtis, nes nu man nebent surištai tą užuolaidą ir dar baltą aprengtų, kaip galima savo noru iš savęs tyčiotis. wacko.gif  o tos jų suknės nu... ai... vis tiek turbūt tik man baisios, tai aš iškrypus, ne jos.  doh.gif

biggrin.gif net issiviepiau... as ir vaipiausi prie Santuoku rumu, tik nebuvo uzuolaidos ant plauku prikabintos. Ale balta suknia vistiek buvo...
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 09 04, 14:29)
Biski B pratariau apie tavo "skraidyma" tai sake, nereikejo tau vaziuoti. Butum viska sutarus telefonu.

Mhm, desiu ka nors. Butinai reikia dirzo. Dar gal apyrankes kokios. O batus kokius? Juodus?

Jo, būtų. Alia aš vistiek ten būsiu. Tai ir nueisiu.

Nzn grazu būtų sodrios spalvos, tiek žalia. Mėlyna. Raudona(kiek pabodęs juodos- raudonos derinys)
Bateliai, apyranke arba/ir kaklo papuošalas.
Auskarai dar.

Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 04, 15:10)
Jo, būtų. Alia aš vistiek ten būsiu. Tai ir nueisiu.

Nzn grazu būtų sodrios spalvos, tiek žalia. Mėlyna. Raudona(kiek pabodęs juodos- raudonos derinys)
Bateliai, apyranke arba/ir kaklo papuošalas.
Auskarai dar.

parodysiu tuoj ta suknia. pasakysi.
Kaklo papuosalas ne itin tiks. Reikia dirzo ir apyrankes, ir dar batu.
Papildyta:

va

tokia ta suknia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladySheep: 04 rugsėjo 2013 - 14:20
Graži!
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 04, 15:42)

Ai tokia... puse b
Atsakyti
Kam pirkai tokią, kuri tik pusė bbio?
Aš saviške dbr visai patenkinta.
Reikėjo ją ir pirkt man iš pradžių, o tai gailėjau £, tai vėl..
Galiausia išleidau ant tų pusė bbinių tiek pat kiek šiai būč suplojus.

Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 04, 16:40)
Kam pirkai tokią, kuri tik pusė bbio?
Aš saviške dbr visai patenkinta.
Reikėjo ją ir pirkt man iš pradžių, o tai gailėjau £, tai vėl..
Galiausia išleidau ant tų pusė bbinių tiek pat kiek šiai būč suplojus.

Pirkau, nes tuo metu taip susisviete, kad grazi, o dabar tokia paprasta, bet dzin, sueis. Tikrai zinau, kad neissirinksiu kitos su tokia galva. O ir laiko neturiu po pardes lakstyt. Nuo ryto iki vakaro ofise...
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 09 04, 13:51)
biggrin.gif net issiviepiau... as ir vaipiausi prie Santuoku rumu, tik nebuvo uzuolaidos ant plauku prikabintos. Ale balta suknia vistiek buvo...

o tau tikrai niekas negrasino įrėmęs pistoleto į kaktą ir kumščio prie akies nerodė, pati laisva valia apsirengei TAI? g.gif

ne užuolaidų jų nebūna, tų, kur skaitosi vestuvinės. schmoll.gif

nu ir dienelė. nžn., kaip aš čia spėjau dieną padalyvaut šitoj temoj. atrodo nebesinervinu, baigės košmaras, bet vis tiek rankos kojos dreba. unsure.gif aišku, negaliu nepaminėti ir to, kad košmaras tai reiškia, kad vėl išlindo mano "nedadielka" ir taip pat buvusi prieš vasarą. nu ten dar klausimas, ar mano, bet jei iškyla toks klausimas, vadinasi, yra iš mano pusės blogio. yra ir ne tik mano.
nu jūs man pasakykit. aišku, čia retorinis klausimas. mano darbas elementarus pats žemiškiausias - sudėt-atimt-padaugint-padalint skaičius, papiešt kompu ir aprašyt žmonių kalba, kad kiti suprastų, tuos piešinius. IR NET TO KOKYBIŠKAI NESUGEBU PADARYT!! blink.gif AR ČIA NORMALU??? teisybę pasakius, pati save seniai būčiau išmetus iš darbo. aprašytu atveju, neparašiau kelių žodžių apie savo piešinį (įsivaizdavau, matyt, kad taip aišku). Dieve padėk.
Atsakyti
o tau tikrai niekas negrasino įrėmęs pistoleto į kaktą ir kumščio prie akies nerodė, pati laisva valia apsirengei TAI? 

Zmones tiesiog is ipratimo daro "taip kaip reikia" perdaug nesigilindami ar tai jiems patiems patinka. Juk daznam vyrui kostiuma rengtis visiskai nepatinka, ir vaiksto paskui susisuke tokie, kaip su galvom transplantuotom rolleyes.gif

O vestuves -- per didele atsakomybe pries "publika", kad leistum sau issidirbineti doh.gif
Atsakyti
Kokias kelias dienas gražias apturėjau. Kaip malalietka jaučiuosi, nežinau kiek metų tokio jausmo nebuvo. Žinau kad tik tam kartui, bet kaip geera. Va prisigyriau.
Papildyta:
QUOTE(ladySheep @ 2013 09 04, 14:29)
O batus kokius? Juodus?

Jau batai juodi kaip laidotuvėms būtų. Geriau kokius ryškius, savo mėgiamos spalvos. Man patiktų mėlyna arba turkio.
Atsakyti