Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(gėlių darželis @ 2013 09 05, 14:36)
Pas mane buvo tokie andegroundiniai metalistai, grojo švelniau nei įpratę, bet gerai. Man muzika labai svarbi, aš be jos negalėjau. Aišku jokių balandžių užuolaidinių pamergių ir pan. nebuvo.
Bet ir sakau, viską galima suderinti, taip kaip norisi, ir tai kas pačiam svarbu. Tik sakau kad būna keistoka, kai daro viską priešingai vien iš principo.

Pas mane nebuvo tokio principo. As tiesiog pati visada isivaizduodavau ta diena ir kaip kas joje turetu buti. Aisku, ne viskas buvo taip, kaip AS norejau, nes dar ir B savo nuomone isreiske. Tada suradom kompromisa ir padarem ta diena tokia, kokia tiko/patiko mums abiems.
Girdejau atgarsiu, kad buvo zmogus, kuris nesuprato tokios vestuviu dienos, programos. Truko zmogui vodkes kibirais, misraines bliudais ir muzikantu iki ryto. Nu... ka dabar... baisus gyvenimas...

Man atrodo kiekviena pora savo vestuves svencia kitaip. Vieni nori karietu, balandziu pulkais ir roziu ziedlapiu tonom, kitiems uztenka kuklaus stalo su keliais zmonemis ir tortu ne dvieju aukstu ( nors ir torto pas mane nebuvo biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 09 05, 14:26)
P
Suknele balta buvo, nes as jos pati norejau, tai mano pirma ( ir tikiuosi paskutine ) vestuve, bet buvo ne pusta, ne graikisko stiliaus, be nuometo,  o tiesiog balta, vintazinio stiliaus suknele. B buvo su kostiumu, bet kadangi nemegsta kaklaraisciu tai ir neverciau jo detis. 

Mes matėm trumpai nuotraukas, buvai įdėjusi keletu minučių. Gyrėm suknelę, už tai, kad neįprasta, vintažinė. Ir batus mėlynus pamenu. Gražu pas tave buvo viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 09 05, 15:18)
Gražu  pas tave  buvo viskas.  4u.gif

Man tai pamenu graži jos būsena buvo, kuri čia matydavosi. Toks moteriškas jaudulys, tai baimė tai laukimas. Nu tikra tokia smile.gif
Atsakyti
bet va, sakot tradicijos tradicijos... bandžiau prisimint ir pagalvojau, kad lietuviai beveik nelinkę puoselėt SAVŲ tradicijų. perėmam visokias amerikietiškas, kur aplamai Europai svetimos... kosmopolitėjam, maišomės kaip žiurkės, kurios nei tautybės, nei tapatybės neturi. ne tai, kad perimti kas geriausia, jei jau beždžioniauti ir perimti, bet tai, kas kvepia pinigais, komercializuota. verysad.gif
nežinau, ar čia depresija kalba many, bet, manau, šiuo atveju ne. suprantu, kad domėtis ir šviestis kitom kultūrom gerai ir reikia, bet kad viską taikom sau ir laikom savom tas "tradicijas".

ai. nepadirbu, tik postringauju ką manau, kur galėčiau ir pasilaikyt savo nuomonę. kaip neramu........... surijau 1 turėtą lexą ir nieko.................. rankos kojos dreba, snukis vėl pamėlęs. verysad.gif nors nieko neatsitiko. vakar dar jaučiausi pusžmogiu. šian ir vėl: labas, šakės............ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 09 05, 16:11)

Va todel ir nedarem tradiciniu vestuviu, nes mano manymu, jei darai tradicine vestuve tai reikia ir daryti su tikromis lietuviskomis tradicijomis, o ne kazkieno sumanytomis ir "madingomis".

Mano snukelis ir melynuoja... sudinai rugsejis prasidejo...
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2013 09 05, 15:18)
Mes matėm trumpai nuotraukas, buvai įdėjusi keletu minučių.  Gyrėm suknelę, už tai, kad neįprasta, vintažinė. Ir batus mėlynus pamenu. Gražu  pas tave  buvo viskas.  4u.gif

Aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 09 05, 15:35)
Man tai pamenu graži jos būsena buvo, kuri čia matydavosi. Toks moteriškas jaudulys, tai baimė tai laukimas. Nu tikra tokia smile.gif

Tau mano busena buvo grazi, bet mano B ta busena buvo pati baisiausia biggrin.gif
Atsakyti
Man is lietuvisku tradiciju patinka pirslio korimas. Skaiciau laikrasty, kaip Anglijoj buvo policija iskviesta lietuviam vestuvininkam kai iskamsa ant stulpo pakabino biggrin.gif gavo aiskintis kas cia per tradicijos laugh.gif
Atsakyti
mano vestuvė buvo praeitam šimtmetyje, tai buvo tradicinė. pati negaliu vertint, ale žmonėm patiko kiek žinau. o svečių amžiaus amplitudė buvo 75-18, ir visiems buvo gerai - visi rado ką veikt.
suknė buvo netortinė, tai prie zakso biskį iškritau iškonteksto, nes buvo tik pati pati pradžia kuklesnių suknelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2013 09 05, 17:36)
mano vestuvė buvo praeitam šimtmetyje, tai buvo tradicinė. pati negaliu vertint, ale žmonėm patiko kiek žinau. o svečių amžiaus amplitudė buvo 75-18, ir visiems buvo gerai - visi rado ką veikt.
suknė buvo netortinė, tai prie zakso biskį iškritau iškonteksto, nes buvo tik pati pati pradžia kuklesnių  suknelių biggrin.gif

Aš tai tuokiausi išvis prieštvaniniais laikais, bet tuo metu kažkaip buvo madinga tos kuklesnės, melsvos, kreminės, nepūstos. Vietoj užuolaidos dėdavo gėles į plaukus, esu pastebėjusi ir tokių vadinamų "tokų" ant galvos, ir gražių baltų kostiumėlių. Tai čia buvo Vln. O jau kitur, tai doh.gif
Aš pati nesijaučiau ne kontekste prie vln. zakso, buvau su sidabrinės spalvos neilga suknia. Jokių užuolaidų ant galvos. Bet buvau prisiskaičiusi amerikietiškų romanų tuometinių ir labai norėjau tuoktis su džinsais. Nu, buvau truputį paprotinta. biggrin.gif Bet ne iki galo. Nes MD buvo irgi ekscentriškas.
Tai radau kompromisą. Bet tuo metu viena labai žinoma pora tuokėsi su baltų džinsų kostiumais. Buvo labai neįprasta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 09 05, 13:05)
Bet kartais atrodo taip kvaila prieš viską kovot, ir visai gražią pusę pamatau tuose ritualuose, ar dalyje jų. Savo vestuves visada prisimenu su džiugesiu, nes susiderinau tai kas patinka su kai kuriom tradicijom. Tik tiek kad diedas nebuvo labai numyletas smile.gif Ir jei dar kartą tekėčiau, dabar net suknės norėčiau baltos.

Kai pagalvoju, man pasisekė, kad mylėjau saviškį, savotiškai, bet be jo negalėjau smile.gif
O tradicijos, kai paskui pasidomi, kažką tai reiškia - ilga pūsta suknia - vaisingumą. Daugiau ką reiškia neįsiminiau unsure.gif nes labai norėjau vaiko.
O iš tikrųjų man labiau būtų patikusi ilga aptempta balta suknė su ilgu skeltuku. bet turbūt būčiau per daug patogiai pasijautus.
O su pūsta su lanku tai įdomu buvo, neįprasta biggrin.gif nu savotiška įžanga į šeimyninį gyvenimą - tokia nepatogi suknia.
Ai man dar patiko, kai išlipau iš mašinos prie kavinės, tai pribėgo daug vaikų, akis išpūtę ir šaukdami "jaunoji, jaunoji". Tai va, kiek dėmesio sulaukiau smile.gif
Nu ir maiviausi kiek galėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 05 rugsėjo 2013 - 20:15
aš tai užuolaidom vadinu ne tik veliumą, bet ir visą vestuvinę suknę, nes jų ne užuolaidinių beveik nebūna. be to TRADICINĖ ( biggrin.gif ) dieninė užuolaida yra baltos spalvos.

man pakenčiamos mano tėvų kartos vestuvės suknios. mamos kažkokia trumpa paprasta buvo be nieko ant galvos, bet vis tiek su kažkokiom pirštinėm aceit gražiom iki alkūnių. unsure.gif
beje, žiedą gavo tik mama, nes tėtis irgi nemėgsta, tai ir nesipirko. biggrin.gif užtai aš esu nuodėmės vaisius, nes pragyvenę kartu iki tėčio mirties 40m, bažnyčioj taip ir nesituokė. verysad.gif gal todėl vyriausios sesės vardas kobra, o aš psichė. verysad.gif tik vidurinioji kažkokiu būdu normali gavos, visi sako ir kokia graži...
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 09 05, 20:13)
aš tai užuolaidom vadinu ne tik veliumą, bet ir visą vestuvinę suknę, nes jų ne užuolaidinių beveik nebūna. be to TRADICINĖ (  biggrin.gif  ) dieninė užuolaida yra baltos spalvos.

man užuolaidos visad patiko, ypač kai maža buvau tai žaisdavau rūmus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gotiša @ 2013 09 05, 20:13)

man pakenčiamos mano tėvų kartos vestuvės suknios. mamos kažkokia trumpa paprasta buvo be nieko ant galvos, bet vis tiek su kažkokiom pirštinėm aceit gražiom iki alkūnių.  unsure.gif

mano mamos ilga buvo, bet ne pūsta. Labai graži. Tik mama labai liūdna buvo g.gif Nes nebuvo pamiršusi savo pirmosios meilės unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tapyras @ 2013 09 05, 16:32)
Man is lietuvisku tradiciju patinka pirslio korimas. Skaiciau laikrasty, kaip Anglijoj buvo policija iskviesta lietuviam vestuvininkam kai iskamsa ant stulpo pakabino biggrin.gif gavo aiskintis kas cia per tradicijos laugh.gif

nu archajinės tradicijos. Gi ne veltui jis toks melagis unsure.gif Kažką reikės vėliau apkaltinti, kai akys atsivers. Geriau iš karto per vestuves kažką nubausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 09 05, 21:13)
biggrin.gif  užtai aš esu nuodėmės vaisius, nes pragyvenę kartu iki tėčio mirties 40m, bažnyčioj taip ir nesituokė.  verysad.gif 

Va, čia tai įdomu. Prašyčiau plačiau. Kažkaip su tavo pažiūrom nesiderina, nuodėmė, bažnyčia. g.gif Nebent tu juokauji.

Laukine, ar tu Surf?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 05 rugsėjo 2013 - 20:47