QUOTE(gėlių darželis @ 2013 09 05, 14:36)
Pas mane buvo tokie andegroundiniai metalistai, grojo švelniau nei įpratę, bet gerai. Man muzika labai svarbi, aš be jos negalėjau. Aišku jokių balandžių užuolaidinių pamergių ir pan. nebuvo.
Bet ir sakau, viską galima suderinti, taip kaip norisi, ir tai kas pačiam svarbu. Tik sakau kad būna keistoka, kai daro viską priešingai vien iš principo.
Bet ir sakau, viską galima suderinti, taip kaip norisi, ir tai kas pačiam svarbu. Tik sakau kad būna keistoka, kai daro viską priešingai vien iš principo.
Pas mane nebuvo tokio principo. As tiesiog pati visada isivaizduodavau ta diena ir kaip kas joje turetu buti. Aisku, ne viskas buvo taip, kaip AS norejau, nes dar ir B savo nuomone isreiske. Tada suradom kompromisa ir padarem ta diena tokia, kokia tiko/patiko mums abiems.
Girdejau atgarsiu, kad buvo zmogus, kuris nesuprato tokios vestuviu dienos, programos. Truko zmogui vodkes kibirais, misraines bliudais ir muzikantu iki ryto. Nu... ka dabar... baisus gyvenimas...
Man atrodo kiekviena pora savo vestuves svencia kitaip. Vieni nori karietu, balandziu pulkais ir roziu ziedlapiu tonom, kitiems uztenka kuklaus stalo su keliais zmonemis ir tortu ne dvieju aukstu ( nors ir torto pas mane nebuvo