Gerai, kad sveika. Betmano tokia savijauta, būsena tiek dakasius, kad aš norėjau, jog čia ji dėl to kalta būtų.
Šiaip...
Tik atvykus, nuvariau į nuomos punktą auto.
Buvo berniukas, o paskui įplaukė blondinė žiurkė silikoniniais B dydžio papukais. Kūda, su duobe tarp tų silikoninių pupsikų..
Ir prasidėjo.
Kai norėjau palengvint susigaudyt dėl apmokėjimo, pasakydama kad man buvo sakyta, kad užstatas £ tiks, užbaubė-' kas sakė?!'
'Na darbuotojas sakė'
'MANO darbuotojas!!!!!' (Tooooookiu tooonu)suprask šiukšle- aš viršininkė, bosė, šyška nematyto važnumo!
Aš matyt kilstelėjau antakį ar akį užverčiau, kad ji vėl tooookiu tonu į mane
' jums kažkas ČIA nepatinka?!!!'
'Taip, nepatinka, jūsų kalbėjimo tonas su manim nepatinka'
(Valdausi, vaizduoju ramią)
Skambina...
' labas, čia melnikaitė, sako su tavim laaaabai prisibendravus ir viską žino'( vėl gi tas pavardės ištarimas buvo tooooks, kad tik spjaut snukį norėjos
Ką ir būčiau padarius, jei ne jau užsisakant duoti kortelės duomenys, pagal ką jos niekas nebūtų draudęs nuskaičiuot numatyta sąlygose sumą( kai neatvykdta pvz, kai atšaukia likus ten tam tikram skaičiui dienų ar valandų)
Tada susikniso nuskaičiuodama nuo mano britiškos kortos sumas, nė ne atsiprašė ar ką.
Vnž 'aptarnavo' kaip šiukšlių šiukšlę- taip pažeminta turbūt dar neteko būt.
Skūsiu. Nesugalvojau dar kur ir kaip, kad nors kiek veiksminga būtų.
Tada kažkoks psichinis ligonis( iš išvaizdos, eisenos sprendžiu) iššoko tiesiai prieš mus, sustojau, net užgesau blyn.
Veselia
Normaliai, bet kaip ir visos žinom- durna kad variau- šūdas ten.
Būklė mano apgailėtina, vakar pražliumbiau pusė dienos
Šiaip...
Tik atvykus, nuvariau į nuomos punktą auto.
Buvo berniukas, o paskui įplaukė blondinė žiurkė silikoniniais B dydžio papukais. Kūda, su duobe tarp tų silikoninių pupsikų..
Ir prasidėjo.
Kai norėjau palengvint susigaudyt dėl apmokėjimo, pasakydama kad man buvo sakyta, kad užstatas £ tiks, užbaubė-' kas sakė?!'
'Na darbuotojas sakė'
'MANO darbuotojas!!!!!' (Tooooookiu tooonu)suprask šiukšle- aš viršininkė, bosė, šyška nematyto važnumo!
Aš matyt kilstelėjau antakį ar akį užverčiau, kad ji vėl tooookiu tonu į mane
' jums kažkas ČIA nepatinka?!!!'
'Taip, nepatinka, jūsų kalbėjimo tonas su manim nepatinka'
(Valdausi, vaizduoju ramią)
Skambina...
' labas, čia melnikaitė, sako su tavim laaaabai prisibendravus ir viską žino'( vėl gi tas pavardės ištarimas buvo tooooks, kad tik spjaut snukį norėjos
Ką ir būčiau padarius, jei ne jau užsisakant duoti kortelės duomenys, pagal ką jos niekas nebūtų draudęs nuskaičiuot numatyta sąlygose sumą( kai neatvykdta pvz, kai atšaukia likus ten tam tikram skaičiui dienų ar valandų)
Tada susikniso nuskaičiuodama nuo mano britiškos kortos sumas, nė ne atsiprašė ar ką.
Vnž 'aptarnavo' kaip šiukšlių šiukšlę- taip pažeminta turbūt dar neteko būt.
Skūsiu. Nesugalvojau dar kur ir kaip, kad nors kiek veiksminga būtų.
Tada kažkoks psichinis ligonis( iš išvaizdos, eisenos sprendžiu) iššoko tiesiai prieš mus, sustojau, net užgesau blyn.
Veselia

Normaliai, bet kaip ir visos žinom- durna kad variau- šūdas ten.
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 12, 10:53)

nu ale ir aptarnavimas

panašiai mum su vaikais pas stomotologą anadien buvo, net šoką gavau kad šiais laikais taip bendrauja. čia privačioj. paskui nuėjom į valstybinę-net miela - viens du, dantis patikrino, maloniai priėmė. aišku, taisyt nereikėjo, ale pats požiūris nustebino - be nervų, be riksmų.
ale tai klausyk tau kažkas vitiek yr

QUOTE(Tapyras @ 2013 09 11, 18:04)
Zmogus labai gere ir numire. Pasiliko suo. Nieks nezino ka su juom daryt.
Prieglaudoj ji nuzudys is karto. Kol kas jis buna pas kaimynus. As ji imciau bet jis labai didelis. Negaleciau net vedziot normaliai.

Bet cia dar nieko. Mano motka sugalvojo skirtis su tevu.
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 12, 11:53)
Ale tai aptarnavimas baisuma. Gaila jeigu kokią sutartį buvai pasirašius, bet šiaip tai logiška būtų nebesinuomot iš ten. Tik neaišku kur skųst, nebet į vartotojų teises, bet jie aptarnavimo kokybės negina, tik produktų. Bent į skundai.lt parašyk.
O tu nebandai kokios skypinės terapijos, kažkada lyg ruošeisi?
Pažliumbt tai dar nieko, aš dažnai nužliumbiu. Bet jeigu taip nuolat xujova..
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 09 12, 19:29)
Ale tai aptarnavimas baisuma. Gaila jeigu kokią sutartį buvai pasirašius, bet šiaip tai logiška būtų nebesinuomot iš ten. Tik neaišku kur skųst, nebet į vartotojų teises, bet jie aptarnavimo kokybės negina, tik produktų. Bent į skundai.lt parašyk.
Nu sakau, man gyvenime dar nieko net panašaus nebuvę. Dar tos valstybinės biurokratinės, tai nestebina. Bet čia... Aš net nupasakot nemoku.
Joa, greičiausiai tik i skundai.lt telieka.
Bet ir jiem parašysiu dar. Dzin man ta sušikta viršininkė. Tik depozito sulauksiu pirma

Nu aš dažnai žliumbiu. Dažnai išvis verksminga.
Vakar vakare jau lexo įkaliau(gavau visą lapelį!!!) tai smigau ir atsikeliau 3 val ryto, 4-tą išlėkėm į KN
Joa. Bandysiu rimtai skype psichintis.
Anąkart bandžiau, bet ta kur kalbėjau- vaikų, o ta kita specė ar tai atostogų kokių ilgų buvo ar kad ten, pasiūlė mokinę. Nenoriu mokinės. Ypač jei dar už mane jaunesne, na vien gyvenimiška patirtis, daug ko suvokimas ir jausmas kad višta su kiaušiniu psichinasi nežavi.
Šiaip visas dienas pratūnojau sau, kiek maža leido. Vakar tik masažą gintarinį apturėjau(čiut neužknarkiau)... Mažą į baseiną nuvedžiau, man vanduo per šaltas, džiakuzėj pramirkau, su tokia mergička iš Airijos papliurpėm. Maža su gražiu žyduku prasidavė, jis paskui prie manęs priėjo ir sako- šita mergaitė labai graži!!!

Ot vaikai drąsūs! Jam tiesa 8- eri.
Tapyrai- jai kas? Žibutės rudenį šiknoj sužydo???
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 12, 19:43)
Žinok, rudenį dažnai žibutės toj vietoj sužydi.

QUOTE(Pinot noir @ 2013 09 12, 19:57)

Nu bet šiaip tai nu ir nx sugalvot jau tokiam amžiuj skirtis.
Aš kažkaip galvoju, kad jei tiek metų nugyveno, tai kam ten skirtis.
Bet žinoma visko būna.
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 12, 20:45)

Nu bet šiaip tai nu ir nx sugalvot jau tokiam amžiuj skirtis.
Aš kažkaip galvoju, kad jei tiek metų nugyveno, tai kam ten skirtis.
Bet žinoma visko būna.
As bijau kad galbut jinai uzsirove ant kokio aferisto

Nors skirtis jinai visa laika noredavo, tai gal cia vel audra stiklinej
QUOTE(Pinot noir @ 2013 09 12, 19:57)
Geriau zibutes, nei byrantis smelis..

QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 09 13, 10:39)