Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

Naujokėm 4u.gif

Aš- ok. Galvoju, artritas prasideda mastau.gif
Riešus skauda...
Ypač dešinį, o nieko nei dirbau, nei kilojau.
Vis dar storas kašalotas verysad.gif

O šiaip apynormaliai. Buvo aną savaitę blogai, alia... Pagerėjo.
Taip ir šliaužiu pirmyn.
Svarbu, ne atgal. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 21, 20:13)

Aš- ok. Galvoju, artritas prasideda mastau.gif
Riešus skauda...
Ypač dešinį, o nieko nei dirbau, nei kilojau.
Vis dar storas kašalotas  verysad.gif

O šiaip apynormaliai. Buvo aną savaitę blogai, alia... Pagerėjo.
Taip ir šliaužiu pirmyn.
Svarbu, ne atgal. unsure.gif

Ar tu pagaliau skydliaukę išsityrei? dar vienas požymis-sąnarių skausmas. Ne joks tau artritas.

Gerai nors tiek, kad ne atgal. 4u.gif
Atsakyti
Notmiauski, spnavau, kad esu kažkokiam ala šeimos [mano] name dideliam, ir pasirodo, kad viename iš kambarių - tu su maža miegi g.gif tipo nuomojies ar kaip, nu lt būdama.
o maža - kaip berniukas - trumpais plaukais, smulkutė tokia. sakau - nu visai nepanaši kaip nuotraukose. ir IŠ KAŽKUR ATSIRANDA KAŽKAS IŠ FORUMO ir sako - neeeee, panaši, pažiūrėk.
kas ten tokios, tai nežinau.
Atsakyti
Vestuk, ne, neišsityriau, pusė gi atostogų sėdėjau ir savęs gailėjau, plius taip ir nesusitariau.....

Saulele, matyt apie mane daug galvoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(photoframe @ 2013 08 21, 12:50)
Mire mano mociute vakar, pas kuria praleidau visas savo vasaras

Čia priklauso nuo to, kiek tau reikšmės turi laidotuvės kaip ritualas ir pan. Aš pvz sunkiai ištveriu, žiauriai slegia tas dalykas. Kai tik galiu, į jas neinu. Nedalyvavau vienos gan artimos tetos laidotuvėse, nes buvau toli tuo metu, bet prisimenu ją labai šviesiai, be jokio tamsaus atspaudo kurį mano sąmonėj uždeda būtent laidotuvės.
Bet būna, kad paskui jauti sąžinės priekaištus, arba bijai ką žmonės pagalvos, kaip čia nedalyvausi, tada dalyvauk.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 21, 22:28)
  bet prisimenu ją labai šviesiai, be jokio tamsaus atspaudo kurį mano sąmonėj uždeda būtent laidotuvės.
Bet būna, kad paskui jauti sąžinės priekaištus, arba bijai ką žmonės pagalvos, kaip čia nedalyvausi, tada dalyvauk.

Būtent todėl aš retai dalyvauju laidotuvėse. Aš tiesiog nepakeliu to visų skausmo ir pati juo persismelkiu. Ir man tikrai geriau žmogų prisiminti tokį, koks jis buvo gyvas, nes tas mirusio žmogaus vaizdas atminty išlieka kaip paskutinis. Kad ir kaip paskui galvoji ir prisimeni, prisimeni būtent tokį. Jau seniai nebekreipiu į tai ką žmonės pagalvos, tegu jau galvoja, ką nori. Man mano psichika svarbiau.
Bet čia kaip kas pasirenka. Kitiems tai nesudaro jokių problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 21 rugpjūčio 2013 - 21:41
Aš tai irgi - jei galiu nevažiuoti į laidotuves, tai ir nevažiuoju unsure.gif
nu bet yra tas 'reikia'.
Manau, kad jei mama pasakė, kad nevažiuok, tai taip ir daryt reikia. geriau ramiai pasėdėt kur tylimoj, pagerbt močiutės atminimą, žvakę uždegt
Atsakyti
o aš vis galvoju, kad man ligi šiol pasisekė kaip ir, kad nėra man mirusio artimo žmogaus, na su kuriuo gyvu būčiau aktyviai bendravus (tpfu tpfu tpfu) na yra tėvas miręs,vaikystėj jis gyveno ne su manim, mes su juo nebendravom beveik, laidotuvėse jo nedalyvavau...aišku, yra šioj vietoj didžiulis skaudus prieštaringumas - tėvas, o beveik nebendravom...toks gyvenimas smile.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
laba ryta visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas,

*****, Notmiau, man irgi su riešais ir pirštais šūdas. Jau mėnesį. Kai krausčiausi, patampiau dėžes ir pan., tai ir prasidėjo. Kiekvieną rytą atsikeliu patinusiais pirštais, jie skausmingi. Pagėriau truputį miltelių tokių Arthryl (gliukozamino sulfatas ar kas ten), tai stipriai pagerėjo, bet nepraėjo. Dabar saugausi, nieko sunkaus nekeliu, nedarau, - truputį ramiau. Tai ir žinok dabar, žmogau, ar čia sąnariai, ar skydliaukė, ar inkstai, ar galva schmoll.gif

Mano nuotaikos tai geros, tik vis dar nemiegu lotuliukas.gif doh.gif Einšteinas, blin smile.gif
Atsakyti
Man vakar jau ne tik riešai, rodos ir pečių sąnariai/ kaulai ar dar kas skaudėjo...
Aš galvoju, kad galva kalta mano atveju doh.gif biggrin.gif

O šiaip duobė, juoda.

Draugė vakar sakė, kad pas mane neliko, ko aš klausyčiau, o tas yra blogai.
Taip. Jaučiuosi karalienė.
T.y. nėra kas man sakytų, lieptų, o aš paklausyčiau nors biškį.
Viską darau savaip. Durnai savaip.
Jei daryčiau gerai, tai būtų super, bet kad dbr....

Tie amerikonai mane dabaigs.
Šian ir ryt paskutiniai nesąmoniai su jais, bet afigieli jie- šian 4val sesija telefu, ryt 2val.
Bet aš savaip padarysiu.
Vien dėl to, kad jie baisiai vadovaut bando, o aš karalienė to tiesiog pakęsti negaliu....
Papildyta:
Sėkliok, o nemiegi gal dėl naujos vietos?
Kol priprasi, etc?
Vistiek, kaip sau nori, nauja vieta sujaukia viską, o kai dar ir šiaip bardakas(miegojimo reikaluos) tai labai didelio 'bardako' ir nereikia.
Aš LT irgi mažai miegojau, aš- miego karalienė!!
Nu nesimiegojo ant visokių sofkelių ir ne tik ant sofkelių. Visą savaitę!
Namie kaip trūkau, ajai....

O šiaip, dar turėjau viltį, kad bus kada geriau.
Galutinai baigiu ją prarast.
Beveik, beveik nebetikiu.
Nors norisi...
Labai.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 22, 09:31)
Sėkliok, o nemiegi gal dėl naujos vietos?
Kol priprasi, etc?
Vistiek, kaip sau nori, nauja vieta sujaukia viską, o kai dar ir šiaip bardakas(miegojimo reikaluos) tai labai didelio 'bardako' ir nereikia.
Aš LT irgi mažai miegojau, aš- miego karalienė!!
Nu nesimiegojo ant visokių sofkelių ir ne tik ant sofkelių. Visą savaitę!
Namie kaip trūkau, ajai....
O šiaip, dar turėjau viltį, kad bus kada geriau.
Galutinai baigiu ją prarast.
Beveik, beveik nebetikiu.
Nors norisi...
Labai.

neįsivaizduoju. šiaip naujoje vietoje man visomis prasmėmis tobula ir labai patinka. bijau prisikalbėti, bet kažkokia ramybė atsirado. yra daugiau ką veikti, jei nemiegu, kur nueiti. galų gale laukas, dangus, grynas oras, žolė, šlanga, kurią gali paleisti, žiogai čirpia, kėkštas klykauna ir pan.
aš net nebegalvoju apie tai, ar tai kada nors baigsis. man bile ant nuotaikų nebekristų taip baisiai, kaip buvo žiemą. o kepenys jau px pasidarė. nu ką darysi.
va po atostogų tai atsigavusi jaučiuosi, bo mėnesį meigojau su alko smile.gif baigėsi atostogos, nebėra alko, vėl nemiegu smile.gif bet kol kas neliūdna. bent jau ne dėl savęs.

o va dėl Tavęs liūdna unsure.gif

Atsakyti