Nu tas nemiegojimas tai baisu. Man baisu.
Bet pailsėjus viskas ne taip baisu ir blogai.
Gerai kai ilsėtis moka žmonės.
Aš net tokio, rodos elementaraus dalyko, nesugebu.
Tikrai.
Pailsėt sugebu nebent prabuvus viena savaitę, dvi ir nieko neveikus, arba veikus truputį ir tai KO noriu AŠ.
O taip buvo jau laaabai seniai.
Ir nea, vaikui kaltės nedėkim, kiti, visi netgi- ilsisi su vaikais, sy krūva jų!!
Mėgaujasi ir pailsi.
Reiškia ta beribiškai nenormali esu aš.
Bet kaip, kaip tapt ta normalia, ar normalesne?
Prieš mažai išvarant į LT, buvau pradėjus jai jaust meilę.
Tokią, kokią jaučia normalios būtybės.
O dbr vėl jaučiu tik pyktį, erzulį jos atžvilgiu..
Rašau ir pačiai siaubas ima, toks siaubas, kad aš negaliu jau...........................
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 22, 12:10)
Rašau ir pačiai siaubas ima, toks siaubas, kad aš negaliu jau...........................
nu ***, nu.......

o gal pabandyk bent jau nesigraužt dėl to? a?
nu juk ne visos vištomis perekšlėmis gimsta

beje, ko skaipe nesėdi? Jūsų didenybe, malonėkite skaipan

QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 21, 19:59)
Ar tu pagaliau skydliaukę išsityrei? dar vienas požymis-sąnarių skausmas. Ne joks tau artritas.
man jokiu pozymiu skydliaukes nebuvo,o issityriau ir va-turiu...ir dauguma mano ligu pasirodo nuo jos...
...
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 22, 13:10)
Prieš mažai išvarant į LT, buvau pradėjus jai jaust meilę.
Na gi nėra apibrėžimo, kas yra ta meilė. Kaip bejaustum, vis tiek kažkokią jauti, nesvarbu kad dažnai su erzuliu. Kiekvieno jutimai kitokie. Kažkokią tu sau kartelę per aukštą užsikėlus, apie tai kaip turi elgtis "normalūs" žmonės.
tikrai turbūt ne visos vištomis perekšlėmis gimsta, bet ir mane labai graužia bei sodina pyktis, irzlumas savo vaikui...
QUOTE(kazkurpradingau @ 2013 08 22, 17:19)
pyktis, irzlumas savo vaikui...
Vaikui ar vaikams?
****, labai primeni mano sesę dėl santykių su vaiku. Pamenu, toji irzliai dėmesį skirdavo vyresniajai savo ir rėkdavo dažnai. Net man, jau beveik paauglei, nemylinčiai vaikų buvo gaila tos mergaitės. Bet paūgėjo, dabar jau pilnametė, seniai viskas gerai. Spėju, tiesiog mamai lengviau patapo, mažiau rūpesčio, daugiau poilsio ir susitvarkė. Beje, dabar kažkodėl ją traukia maži vaikai ir draugai ar pažįstami atveda pasaugot jei reikia kur išlėkt.
Ir kaip tik užsiima, jokio irzlumo.
Mano diagnozei racijos yra, kaip kad sakė, kad man nežino kas yra, bet pritempė prie panašiausio. Tai nereikštų nieko, bet reiškia, kad todėl ir sunkiai pasiduodu "gydymui", nes tai net nepagydoma.
Ačiūdie, labai lengvai man pasireiškia energingesnė fazė, todėl iki manijų toli.

Mano diagnozei racijos yra, kaip kad sakė, kad man nežino kas yra, bet pritempė prie panašiausio. Tai nereikštų nieko, bet reiškia, kad todėl ir sunkiai pasiduodu "gydymui", nes tai net nepagydoma.

QUOTE(fucked-up @ 2013 08 22, 18:42)
Vaikui ar vaikams?
ypač mane sodina pyktis ir irzlumas savo vyresniajai dukrai - jai beveik 6 m., su sūnum 3m. sutariam žymiai geriau, bet ir aš su juo elgiuosi visai kitaip... bet visa esmė - su dukra - aš visai kitoks žmogus nei su sūnum

šiaip nepilnus 2 m. dirbau vaikų daržely... tai pabėgau iš ten...ne su mano būdu ten dirbti, o ir sveikata... ten turi būt energingas kaip tankas, kūrybingas kaip google, kieto charakterio kaip... ką aš žinau

Sveikos.
Ziuriu matytu dar like...
Ziuriu matytu dar like...