Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(kazkurpradingau @ 2013 08 23, 08:48)
ypač mane sodina pyktis ir irzlumas savo vyresniajai dukrai - jai beveik 6 m.

O nėra tai dėl to, kad sūnus 'kitaip'mylimas?
Ar čia tas mamų- dukrų sindromas?
Pas mane irgi dukra.
Per kartas, kiek žinau, mūsų giminėj- dukros buvo outcast'ai.
Man vis kas numet, kad pasigimdyk sūnų, pasikeis viskas.
Aš kaip tik bijočiau to, kad nebūtų to outcast'iškumo kartojimo, pratęsimo.....
Atsakyti
QUOTE(_delete_ @ 2013 08 23, 11:44)
Vis ilendu paskaityti cia,bet nesireiskiu,ale pamenu musu laikais gera chebra buvo,kazkaip iseiti is cia nesinoredavo wub.gif tikiuosi kad yra pasveikusiu is musiskiu

Buvo buvo, gera chebra. Ir dabar nebloga, tik kitaip.
Ar pasveiko kas nezinau, cia toks ironiskas zodis, nelabai tinkamas. Bet kartais smagu suzinot, kad tikrai nemazai kas visai gerai jauciasi, ir turi issipildziusiu svajoniu, is tu buvusiu. Ir gal todel nebenori cia sugrizt.
Kazkokia siandien prazuveliu diena, ne tik cia smile.gif
As turbut niekaip nepasveikstanti, kad cia taip uzsibuvau.
Atsakyti
Vo kad malonu,kad ir po tiek laiko pamena mane smile.gif malonu labai,o demesio man visada truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pem8 @ 2013 08 23, 12:05)
o agresijos vaikams tema man irgi aktuali iki skausmo..

As cia visiskai nenusimananti. Bet taip teoriskai ziurint, gi vaikai nuolat ir nuolat buna salia, ir yra priklausomi kazkiek. Neisivaizduoju, kaip naturaliai gali nekilt ivairiu jausmu, net ir agresijos ar erzelio, kad ir labai stipriai mylint, nu nes pavargstama gi, issunkia ir pan. Aisku kol tai neperzengia pavojigos ribos. Man itartiniau atrodo kai niekada neatsiranda jokios piktesnes emocijos, vien tik seilejimaisi, kaip cia sakydavom.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 23, 11:18)
As cia visiskai nenusimananti. Bet taip teoriskai ziurint, gi vaikai nuolat ir nuolat buna salia, ir yra priklausomi kazkiek. Neisivaizduoju, kaip naturaliai gali nekilt ivairiu jausmu, net ir agresijos ar erzelio, kad ir labai stipriai mylint, nu nes pavargstama gi, issunkia ir pan. Aisku kol tai neperzengia pavojigos ribos. Man itartiniau atrodo kai niekada neatsiranda jokios piktesnes emocijos, vien tik seilejimaisi, kaip cia sakydavom.

tas tai taip. bet man aktualiau gal ne kodėl, o kaip susivaldyt. elemantariausiai. kartais tiesiog bijau kažką baisaus padaryti, zoskai ypač, nes ji mane daveda. einu kišu galvą po šaltu vandeniu. bet iki kito karto. kartais tiesiog drebu, nebegaliu.
Atsakyti
QUOTE(pem8 @ 2013 08 23, 12:23)
kartais tiesiog drebu, nebegaliu.

Mmmm... Aš irgi va susivaldyt tiesiog nesugebu. Nesugebu...
Bandžiau, turbūt nepakankamai stengiaus, galvos po šaltu vandeniu pvz nekišau....
Drebu, lūpą kandžioju, trankau kokį baldą ar diržą nugriebiu ir pliekiu nuo dūšios kokius laiptų turėklus ar kokia kėdę....
Išsikraunu kiek. Plius rėkiu. Kakarynė baisiausia, nes tos suvaldyt niekaip neišeina....
Atsakyti
man atrodo Bantikas žino kaip susivaldyti unsure.gif

rėkiu ir aš. baisu. paskui atgailauju. dar baisiau.
Atsakyti
QUOTE(pem8 @ 2013 08 23, 12:37)
man atrodo Bantikas žino kaip susivaldyti unsure.gif

rėkiu ir aš. baisu. paskui atgailauju. dar baisiau.

Kas yr Bantikas? Tipo marmūzei užrišt bantikas, apsimutūriuoji ir volia- susivaldymas!
Ar čia aš nusifantazavau? biggrin.gif

Va tas 'dar labiau' atgailavimas mane ir užmuša.
Būna, tada klupiu prieš ją prie lovos ir mušuosi i krūtinę. Na atsiprašinėju...
Bet bl, koks tai baisumas turi būt.
Ta isterija mano, paskui dar toks pats isteriškas atgailavimas...
Atsakyti
O as nerekiu,as savy uzsidarau,nu jo vaikai uzaugo,bet yra kas panervina.as tiesiog atsijungiu,ir psio.savy uzspaudziu,ir turiu.ai paskutiniu metu ismokau verkti.buna zliumbiu nei is sio nei is to.dazniausia be reikalo
Papildyta:
Bantikas pries kelis metus tunodavo ziurovu pozicijoj,ir nekalbedavo.tiesiog stebejo musu gyvenima tongue.gif
Atsakyti
nenooooriu i uk.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
o kur Merlot dingus?
Atsakyti
Sveikinimai seniai regėtai pem8 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 08 23, 14:17)
nenooooriu i uk.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kodel nenori,o siaip gal imanoma nevazouti jei nenori
Atsakyti