Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Snaudale @ 2013 08 19, 22:50)
Labutis,
Tai turbūt viena viltis belikai. Jei gali - tai paskenuok. Reikės planus rašyt, o neturiu net nuo ko pradėt  doh.gif  Dar nėra nei vieno PUPOS mokytojų knygos trečiokams puslapiuko pašte.

Bet kažkas skenavo iki 59 psl. Tai nuo kurio puslapio reikia?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 08 19, 21:04)

QUOTE(zuzanele @ 2013 08 19, 21:06)
Turiu šitą dainelę lietuviškai Keistuolių teatro  rolleyes.gif Siunčiu į muzikos paštą, gal tiks...

QUOTE(zuzanele @ 2013 08 19, 21:19)
Mergele, ar pavyko įeit į muzikinį paštą? Jei ne- įmesiu į pirmą mirksiukas.gif

Dėkui už pagalbą. Aš radau dar Genytės ir Chošnau įdainuotą dainą. Tad dabar, kad dar eitų kažkaip susitvarkyt su garsais, tai mano rugsėjo pirma būtų paruošta. ax.gif

Ar aš klystu, bet lyg kažką mačiau trečiokėm. Jei jau niekas negelbės, tai aš gal kur mokykloj pripulčiau. Garsiai trimituok.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 08 19, 19:58)

Lietuvių iš pradžių į antrokiškus, apie spalio mėnesį į viena linija.

mes irgi taip pat...

Papildyta:
Aš irgi šiemet dirbsiu su trečiokais. Lietuvių kalbos ,,Pupos" dar net neturiu... pirmą kartą šiemet turi užsakyti trečiokams. Lauksiu...

Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 08 19, 22:09)

Dabar perverčiau forumo puslapius atgal ir radau, kad alaizy buvo rašiusi, kad yra nuskenavusi iki 59 psl. Bet pašte dar neradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 19 rugpjūčio 2013 - 22:16
Antrokės, o kaip rašysite jūs nuo rugsėjo? Kiek laiko plauojate rašyti į pirmokiškus sąsiuvinius? Kiek vienetų 1kl. sąsiuvinių patarti nusipirkti tėvams?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 08 19, 22:59)
Sveikutės,
Dar taip nenoriai apie mokyklą mintys sukasi, bet reikia. Kaip reikaliukai su Pupos mokytojo knyga, ar dar reikia skanuoti nuo 59 psl. Ryt galiu tai padaryti.

QUOTE(ninkute @ 2013 08 20, 00:09)

taip aš skenavus, tik dar į paštą neįmetus. bus padaryta
ninkute, gali skenuoti nuo 60psl.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 19, 22:17)
Antrokės, o kaip rašysite jūs nuo rugsėjo? Kiek laiko plauojate rašyti į pirmokiškus sąsiuvinius? Kiek vienetų 1kl. sąsiuvinių patarti nusipirkti tėvams?

Manau, kad reikia pasižiūrėti pagal pratybų sąsiuvinius. Gal kokį vieną sąsiuvinuką lai prirašo ir galima eiti link antrokiškų.
Papildyta:
Aš ko gero baigiau atostogauti, tai eisiu pasirgti. verysad.gif Skauda gerklę, temperatūra virš 37. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 19, 21:56)
Sveikos, vėlyvosios darbštuolės. O su kokiu įrankiu karpai paveikslėlius? ax.gif

Šiaip galima apkarpyt kad ir su "PAINT" ar bet kokia kita piešimo, nuotraukų apdorojimo programa. Aš naudojuosi "Corel Photo House" arba "Logo Motion".
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 20, 00:44)
Manau, kad reikia pasižiūrėti pagal pratybų sąsiuvinius. Gal kokį vieną sąsiuvinuką lai prirašo ir galima eiti link antrokiškų.
Papildyta:
Aš ko gero baigiau atostogauti, tai eisiu pasirgti. verysad.gif Skauda gerklę, temperatūra virš 37. doh.gif

sveik...

pupos 3 kl mokytojo knygosI dalis (1-59 psl.) jau pirmame pašte. siunčiau per 4 laiškus, niekaip netilpo į vieną g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 19, 23:17)

Kiek pamenu tai labai greit pradeda rašyti į antrokiškus sąsiuvinius. Reikėtų žvilgtelti šiandien į šaltinėlio pratybas mirksiukas.gif . Manau, kad vieną sąsiuvinį vistiek parašysim. Na, nebent gražiausiai rašančius paskatinsiu ir anksčiau leisiu mirksiukas.gif .
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 19, 23:44)

Vaje, laikykis, pati su gerkle pastoviai kankinuosi console.gif , sveik 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms, tik neužeik kokią dieną, keli psl.prirašyta. Štai kaip dirba pradinukės thumbup.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2013 08 20, 01:17]
[/quote
Ir pirmokam ir antrokam pereiti prie kitų sąsiuvinukų leidžiu palaipsniui individualiai 4u.gif , vieni pereina spalį, kiti balandį biggrin.gif , kas kaip rašo, kam kaipgeriau sekasi, žodžiu neforsuoju 4u.gif
Atsakyti