Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės 4u.gif
Tik ką parsiradau namo unsure.gif
Pratybas užsakom visiems centralizuotai ir savo nuožiūra, kokių mums reikia. Tėvai informuoti iš anksto būna mirksiukas.gif

QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 20, 16:15)
4u.gif Sveikos
zuzanele, avataras superinis thumbup.gif

Vakar jį kėliau kėliau, bet kaip nerodė, taip nerodė biggrin.gif

Mergaitės, gal turit paukščių trafaretų išskleistais sparnais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 rugpjūčio 2013 - 16:03
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 20, 17:02)
Vakar jį kėliau kėliau, bet kaip nerodė, taip nerodė  biggrin.gif

Avataras labai mielas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 20, 15:54)
Pasidariau planus remdamasi Marcelionienės planais. Jeigu reikia, galiu atsiųsti, tik ko gero forma neatitiks. Bet panaudosi temas  mirksiukas.gif .

Lauksiu planų. Iš anksto ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 20, 17:26)
Lauksiu planų. Iš anksto ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nusiunčiau į tavo el.paštą, nes, kaip matau, visos pagal Pupą dirba ir nesinori užkišti pašto mirksiukas.gif . Jeigu kuriai dar reikia, tai galiu ir bendrai pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti

Mergaitės, gal turit paukščių trafaretų išskleistais sparnais?
[/quote]

Išsiunčiau į 2 paštą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2013 08 20, 18:07)
Išsiunčiau  į 2 paštą biggrin.gif

Nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 08 20, 17:06)
Labas, o kaip pas jus su pratybų sąsiuviniais. Ar įsigyjate juos su tėvų žinia, ar pačios užsakote visiems? O gal visai be pratybų dirbate?
Kažkada esam pirkę tik dalį pratybų.

Aš užsakau bendrai visai klasei, o rugsėjo mėn tėvam pasakau kainą kiek mokėti. Šiais metais užsisakėm visos dar gegužės mėn. Gavom dovanų mokytojo užrašų knygelę. Nuolaida gaunasi nuo sumos ir dar būdavo dovanų čekis. Pratybos jau visos suvežtos, pinigus turim atsiskaityti iki spalio mėn.
Atsakyti
Sveikos pradinukes, norėčiau ir aš su jumis draugauti ax.gif sėdžiu kasdien jūsų forume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 08 20, 16:30)
Smagu skaityti, kad dar kažkas dirba  pagal "Šaltinį" smile.gif
Papildyta:
Aš užsakau pati visiems, nes geresnę nuolaidą duoda knygynai.Bet trečioje ir ketvirtoje klasėje nebeužsakiau paskutinių dalių, kadangi mažai laiko lieka diktantams ir kitokiems rašto darbams. Trečioje klasėje man labai pasiteisino, ir rašyt geriau pradėjo, ir klaidų mažiau.

Aš irgi šiandien sprendžiau problemą, su kuriais vadovėliais dirbt pirmoje klasėje. Vis dėlto apsistojau ties šaltiniu.
Mes tik su pegasu bendraujam, jie pinigų visą mėnesį laukia, be to nėra kito pasirinkimo schmoll.gif Ir pratybas perku taip pat kaip tu, neužsakau paskutinių dalių trečiokams ir ketvirtokams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 20, 17:54)
Nusiunčiau į tavo el.paštą, nes, kaip matau, visos pagal Pupą dirba ir nesinori užkišti pašto  mirksiukas.gif . Jeigu kuriai dar reikia, tai galiu ir bendrai pasidalinti  mirksiukas.gif

Man irgi reikia Šaltinėlio planų pirmokams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(boruze7taske @ 2013 08 20, 18:27)
Sveikos pradinukes, norėčiau ir aš su jumis draugauti  ax.gif sėdžiu kasdien jūsų forume biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 08 20, 19:37)
Man irgi reikia Šaltinėlio planų pirmokams ax.gif

Jau nusiunčiau ir tau, jeigu reikia antrokams mirksiukas.gif
P.S. turiu ir pirmokų planus mirksiukas.gif
Pasirodo nedėmesingai skaičiau ax.gif . Taisau klaidą ir siunčiu planus pirmokams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 20 rugpjūčio 2013 - 19:06
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 20, 20:03)
Jau nusiunčiau ir tau, jeigu reikia antrokams  mirksiukas.gif
P.S. turiu ir pirmokų planus  mirksiukas.gif
Pasirodo nedėmesingai skaičiau  ax.gif . Taisau klaidą ir siunčiu planus pirmokams  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 08 20, 20:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
AČIŪ 4u.gif

Tai jau ir kitiems metams būsi apsirūpinusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors dar džiaugiuosi atostogom, po tuputį jau "sergu" mokykla. Dirbsiu su pirmokais, tai norisi suruošti gražią šventę. Prisirinkau nemažai idėjų. thumbup.gif Mokykloj turiu įvairių dalykėlių, tikrai negaila bus pasidalint smile.gif
Atsakyti