Yra Vieversio knygos pašte, tik nepamenu, kuriame...
Sveikos visos, siomis dienomis netiketai tapau pirmoku mokytoja, labai noriu isiprasyti i jusu kompanija, nes patirties visai neturiu
Po truputi kuriuosi klases apipavidalinima, taip pat susidejau mintis rugsejo pirmosios sventei kazkurioje jusu temoje perskaicius istorija apie meskiuka, kuri galetu suvaidinti koks nors tevelis, niekur neuzsirasiau tos istorijos, gal kuri prisimenat jos siuzeta?

QUOTE(Bites Rites @ 2013 08 26, 22:52)
Yra Vieversio knygos pašte, tik nepamenu, kuriame...
Peržiūrėjau bent kelis kartus visus lobynus. Yra Vieversio CD, bet mokytojo knygos neradau. O gal ieškoti jau nebemoku

QUOTE(scirma @ 2013 08 26, 12:10)
Sveiki,
Aš esu pradinių klasių mokytoja. Mano mokiniai šiais metais jau ketvirtokai. Labai norėčiau prisijungti į jūsų plepučių gretas. Būtų labai puiku gauti iš jūsų patvirtinimą. Tikiuosi aktyviai bendrauti ir bendradarbiauti.
Iki
Aš esu pradinių klasių mokytoja. Mano mokiniai šiais metais jau ketvirtokai. Labai norėčiau prisijungti į jūsų plepučių gretas. Būtų labai puiku gauti iš jūsų patvirtinimą. Tikiuosi aktyviai bendrauti ir bendradarbiauti.
Iki
Sveika prisijungus į mūsų būrį

QUOTE(riešutasgilė @ 2013 08 26, 17:51)
Aurute, su gimtadieniu.
Meilės, šypsenų...
Meilės, šypsenų...
AURUTE - prisidedu prie pačių pačiausių sveikinimų

QUOTE(aushra20 @ 2013 08 26, 22:54)
Sveikos visos, siomis dienomis netiketai tapau pirmoku mokytoja, labai noriu isiprasyti i jusu kompanija, nes patirties visai neturiu

Sveikutė, balionėlis ir tau

Smagu - naujų vėjų papūtė

QUOTE(lutute1 @ 2013 08 26, 22:56)
Peržiūrėjau bent kelis kartus visus lobynus. Yra Vieversio CD, bet mokytojo knygos neradau. O gal ieškoti jau nebemoku 

Yra antram paste
Bendrauti tikrai norisi, bet siai dienai nelabai turiu kuo pasidalinti, nes tai pirmi mano pradinukai, kai pasiruosiu klase, galesiu parodyti, bet dabar labai ieskau tos pasakaites apie meski, prisimenu tik viena fragmenta, kad priejo prie duru ir pabelde, bukit geros jei kuriai iskiltu koks prisiminimas, tai pasidalinkit

Aurute, su tortadieniu

lutute pasitikrink savo pasta, knyga turejo tave pasiekti
QUOTE(aushra20 @ 2013 08 26, 23:24)
Bendrauti tikrai norisi, bet siai dienai nelabai turiu kuo pasidalinti, nes tai pirmi mano pradinukai, kai pasiruosiu klase, galesiu parodyti, bet dabar labai ieskau tos pasakaites apie meski, prisimenu tik viena fragmenta, kad priejo prie duru ir pabelde, bukit geros jei kuriai iskiltu koks prisiminimas, tai pasidalinkit 

SVEIKA PRISIJUNGUS

QUOTE(Vėta @ 2013 08 26, 23:58)
Noriu pasveikinti kolegas mokytojus su artėjančiais mokslo metais
. Kažkas prašė varpelio karpinių.

PIRMAS VARPELIS - NEREALUS!

Sveikutes
Vis paskaitau jau savaitę laiko mūsų temelę, bet iki vakar dar džiaugiausi atostogomis, tai labai dar apie rugsėjo pirmąją negalvojau. "Užpuolė" mus seminarai, tai tik nuo ketvirtadienio galvosiu, kaip puošt klasę šventei, ati jei kas netingės pasidalint savo mintimis, būtų DIDELIS DĖKUI.
Beje, pernykštė mintis apie didelį laivą. laivelius ir žuvėdras, liuksiška. Visus metus siena buvo papuošta ir lb tiko, beto visus metus vyko projektai susiję su jūra (pagal Pupą 2 kl). taip . kad lb lb ačiū kieno tai mintis buvo.
O varpeliai
Aš paskutinius bandyčiau daryti kaip dovaną 4okams nuo trečiokų išleistuvėms.

Vis paskaitau jau savaitę laiko mūsų temelę, bet iki vakar dar džiaugiausi atostogomis, tai labai dar apie rugsėjo pirmąją negalvojau. "Užpuolė" mus seminarai, tai tik nuo ketvirtadienio galvosiu, kaip puošt klasę šventei, ati jei kas netingės pasidalint savo mintimis, būtų DIDELIS DĖKUI.
Beje, pernykštė mintis apie didelį laivą. laivelius ir žuvėdras, liuksiška. Visus metus siena buvo papuošta ir lb tiko, beto visus metus vyko projektai susiję su jūra (pagal Pupą 2 kl). taip . kad lb lb ačiū kieno tai mintis buvo.
O varpeliai

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 08 26, 23:31)
lutute pasitikrink savo pasta, knyga turejo tave pasiekti
Ačiū, peliuk greituoliuk ir miela šypsenėle, už tokią greitą pagalbą. Be jūsų- kaip be rankų.