Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2013 08 27, 23:38)
Labai fainai. Aš irgi pabandysiu. Tik galvoju ne dėžutes naudosiu, o jų pačių nusipieštus portretus

Esu ir aš ant portretų kabinusi, svarbu, kad tai būtų kažkas stabiliai toj pačioj vietoj visus mokslo metus, vaikai gerai pasiektų ir nebijotų ko nors suplėšyti ar sugadinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 27, 19:03)
Sveikutės 4u.gif
Ką tik grįžau, bet užtat klasę jau pasipuošiau clap.gif Dabar ramiai galėsiu ruoštis rugsėjo pirmosios šventei wub.gif

Šaunuolė. Padirbėjai iš peties thumbup.gif O aš net nepradėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 08 27, 22:35)
Tipo skalbinių biggrin.gif , ant dėžutės krašto kabinam, dar papuošia vaikai kaip nors, bet gali būti ir plaukų segtukai, ar šiaip kas gražaus. o budim mes visaip, kaip sugalvojam, pabandom po dieną, pabandom po dvi, po savaitę, kaip sutariam, šita vieta pas mus mobili biggrin.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2013 08 27, 22:38)
Labai fainai. Aš irgi pabandysiu. Tik galvoju ne dėžutes naudosiu, o jų pačių nusipieštus portretus

drinks_cheers.gif mintis tikrai gera, bet galvoju, kad vietos daug reikia dėžutėms ar kam panašiai. Pasidariau lentelę po porą sudėliojau vaikus, dabar galvoju kaip pažymėti kas budi. Kolegė pasidarė su segtukais, dabar aš galvoju gal ką gudriau lotuliukas.gif sugalvot (su jūsų pagalba)
Atsakyti
Labukas, dirbat, tai net per monitorių prakaito lašai tiška lotuliukas.gif O aš tik mintiju ką čia reiks daryti, dar negaliu atsiduoti Rugsėjo 1-osios pasiruošimui, nes ruošiu pranešimą konferencijai. Baigia iš manęs paskutinę gyvastį ištraukti. Tikiuosi pas Jus grįžti penktadienį, jei nenusibaigsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 08 27, 23:42)
drinks_cheers.gif mintis tikrai gera, bet galvoju, kad vietos daug reikia dėžutėms ar kam panašiai. Pasidariau lentelę po porą sudėliojau vaikus, dabar galvoju kaip pažymėti kas budi. Kolegė pasidarė su segtukais, dabar aš galvoju gal ką gudriau lotuliukas.gif sugalvot (su jūsų pagalba)

lentelės puiku irgi, tik kai koks vaikas susirgs, pora iširs, o kai vienoj eilėj, tiesiog sekantis vaikas taps porininku ir toliau poros pasikeis, taip ne su tuo pačiu budėdami irgi gerai pasibendrauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 08 25, 20:39)
Snaudale, atleisk, bet 3 klasės pupos 1 dalies trūkstamų lapų negalėsiu atskenuoti, pasižiūriu, kad jų neturiu, matyt buvusi kolegė bus pametus. doh.gif

Nieko tokio, tikiuosi kas nors kitas galės padėt. Ačiū ir taip padėjai 4u.gif - visą knygelę nuskenavai.
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 08 27, 22:49)
lentelės puiku irgi, tik kai koks vaikas susirgs, pora iširs, o  kai vienoj eilėj, tiesiog sekantis vaikas taps porininku ir toliau poros pasikeis, taip ne su tuo pačiu budėdami irgi gerai pasibendrauja bigsmile.gif

Tokiu atveju galima sagučius segti du, vieną iš vienos pusės, kitą iš kitos. Ech, vis tiek viskas į sagučius susiveda doh.gif lotuliukas.gif o taip norėjau ko nors kitokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 08 27, 21:42)
Labukas, dirbat, tai net per monitorių prakaito lašai tiška  lotuliukas.gif

Tai gal čia ne prakaitas, o mano penkiametis balionus pučia atitinkamai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju ax.gif biggrin.gif

QUOTE(studija @ 2013 08 27, 21:49)
lentelės puiku irgi, tik kai koks vaikas susirgs, pora iširs, o  kai vienoj eilėj, tiesiog sekantis vaikas taps porininku ir toliau poros pasikeis, taip ne su tuo pačiu budėdami irgi gerai pasibendrauja bigsmile.gif

Galvoju, ant tų pačių portretukų bus galima ir elgesį žymėt kažkokiom spalvelėm. Visai naudinga būtų ir ne taip kanceliariška, oficialu, kaip lentelės. tik dar neaišku, kokie dailininkai susirinks klasėj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 08 27, 23:57)
Tai gal čia ne prakaitas, o mano penkiametis balionus pučia atitinkamai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokauju ax.gif  biggrin.gif
Galvoju, ant tų pačių portretukų bus galima ir elgesį žymėt kažkokiom spalvelėm. Visai naudinga būtų ir ne taip kanceliariška, oficialu, kaip lentelės. tik dar neaišku, kokie dailininkai susirinks klasėj lotuliukas.gif

man irgi patinka tokie dalykai kur du viename, o dar geriau trys viename:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 08 25, 21:22)
o kokios reikia Pupos 3 kl? Mokytojo knyga 1 d tai jau visa pašte.

Dar reikėtų 3-ios PUPOS mokytojo knygos trečiai klasei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 08 27, 23:01)
man irgi patinka tokie dalykai kur du viename, o dar geriau trys viename:) biggrin.gif

Man irgi patinka viską sukišti į vieną. Su buvusiais turėjau ąžuolą, čia jau rodžiausi - ant lapų vaiko vardas, gimimo data ir nuotrauka, ant giliukų kepurėlių klijavau spalvoto popieriaus rutuliukus erdvinius (su pieštuko galu užlenktus) skaitytas knygas taip žymėju, o ant pačio giliuko elgesį spalvotais lipdukais žymėjau. Bet šiais metais imu personažą varną, vertinimui išpieštas plunksnas jau turiu, o motyvacijai dar nieks nepramušė doh.gif gal dar kas cvaktels galvon verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 08 27, 21:20)
parodyk, aaa... Labai smalsu. Aš tai kol kas be jėgų. Kiekvieną dieną po posėdį, mano pirmokai, tai planus, bylas, el. dienyną , dar krūvą įvairių lentelių reikia paruošti penktadieniui. Kažkaip ir jėgų nebeliko ir šventinės nuotaikos taip pat verysad.gif .

Gal rytoj, nes nespėjau nufotografuot. Išlėkiau... biggrin.gif
Bet būtinai įmesiu... mirksiukas.gif
Atsakyti