Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2013 08 28, 00:07)
Man irgi patinka viską sukišti į vieną. Su buvusiais turėjau ąžuolą, čia jau rodžiausi - ant lapų vaiko vardas, gimimo data ir nuotrauka, ant giliukų kepurėlių klijavau spalvoto popieriaus rutuliukus erdvinius (su pieštuko galu užlenktus) skaitytas knygas taip žymėju, o ant pačio giliuko elgesį spalvotais lipdukais žymėjau. Bet šiais metais imu personažą varną, vertinimui išpieštas plunksnas jau turiu, o motyvacijai dar nieks nepramušė doh.gif gal dar kas cvaktels galvon verysad.gif

Nu pralinksminai mane su ta varna biggrin.gif , taip ir įsivaizduoju biggrin.gif , vaikams turėtų patikti, tikrai smagus personažas 4u.gif
O aš šiemet viešo vertinimo nedarysiu, užteks žodžiu ir į sąsiuvinius biggrin.gif , na dar kažką momentinio, kai bus nuotaika biggrin.gif , labai jau daug laiko užima tas elgesio kasdieninis registravimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studija: 28 rugpjūčio 2013 - 20:02
QUOTE(studija @ 2013 08 28, 21:59)
Nu pralinksminai mane su ta varna biggrin.gif , taip ir įsivaizduoju biggrin.gif , vaikams turėtų patikti, tikrai smagus personažas 4u.gif
O aš šiemet viešo vertinimo nedarysiu, užteks žodžiu ir į sąsiuvinius biggrin.gif , na dar kažką momentinio, kai bus nuotaika biggrin.gif , labai jau daug laiko užima tas elgesio kasdieninis registravimas ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif neisivaizduokite to kaip - negaudyk varnu ar ziopso kaip varna ax.gif . Cia protas ir ismintis. Turiu daug graziu knygeliu apie varniuka. Nupirkau pirstinine lele varniuka, kuri vaikai nesis namo supazindinti su savo seimomis ir t.t.
Bet va su motyvacija ir prastai, negi darysi sedi vaikai varnos lizde lotuliukas.gif pas mus motyvacija - elgesio - butina doh.gif
Papildyta:
Lutute, tvarkarastis labai geras thumbup.gif
bet kodel tik 5 pamokos mirksiukas.gif ot problema, jokie tvarkarasciai netinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 28 rugpjūčio 2013 - 20:28
Ir aš jau sugrįžau į darbą, pradėjau puoštis lentą. kai baigsiu, nufotografuosiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mažai laiko lieka savo klasei, nes mokyklos tvarkaraštis dar tebekabo ant mano galvos. doh.gif

Klasės irgi iš naujo nebepuošiu, nes obelys su obuoliais ant galinės sienos dar labai tvirtai auga. Tik vaikų nuotraukas pakeisiu. Ketvirtokai jau.

Siaubas, kokia aš pasidariau tinginė blush2.gif . Ale ir sienų gaila... g.gif

QUOTE(studija @ 2013 08 28, 19:59)

Mano bendramintė. Aš irgi nedarau viešo. Ir laiko gaila. Ir vaikų. bigsmile.gif

Atsakyti
Labas rytas
Mergaitės, gal turite nusiskenavusios "Gilės" mokytojo knygas ir vadovėlius 3 kl.? Plyyyyz ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kreipiuosi kitu klausimu ax.gif
Gal žinot kas greitai ir nelabai brangiai pristato gražias gėlių puokštes į namus? O gal ir originaliai? Reikia rytoj rytui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 29, 08:05)
Sveikutės 4u.gif
Kreipiuosi kitu klausimu ax.gif
Gal žinot kas greitai ir nelabai brangiai pristato gražias gėlių puokštes į namus? O gal ir originaliai? Reikia rytoj rytui rolleyes.gif

Esu sakiusi per firmas, kaip antai Gėlės į namus, Gėlių pristatymas. Netgi į užsienį siuntėme, buvome patenkinti. Paieškok per firmas, bet užsakymą reikia iki 15 val padaryti.
Dabar mokykliniu klausimu. Gal kas turite dainelę ar tik muzikytės su varpelių skambėjimu. Reikia, kad būtų kažkas kaip skamba varpeliai.
Atsakyti
Pagaliau baigtas klasės papuošimas pirmadieniui. Lieka scenarijus, nezinau nuo ko pradėti-tikiuosi šeštadienį bus uodega prispausta ir pasidarysiu kažką. Nusiunčiau vienos sienos pasipuošimo trafaretus. Gavosi labai neblogai ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 29 rugpjūčio 2013 - 15:10
QUOTE(janiku @ 2013 08 28, 16:29)
g.gif Sveikos. Paštas vėl užblokuotas, gal galima i antrą  paaštą periusti

atsiprasau tik dabar perskaiciau. Bet i 1 pasta iejau . Jei vis dar sunkumu yra galiu persiusti 2
Atsakyti
Sveikos,
Mano lentos pauoštos. Panaudojau tai ką radau stalčiuje. Nufotografuosiu. Parprasta, bet bus gerai.
Gal kas turit nusiskanavę 2 klasės Pupos, Gilės, Vieversio pratybas? Man reikėtų 1-ų dalių. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai mąstau, kaip pačią pamoką su vaikais pradėt, kaip juos įtraukt į pokalbį, o paskui į pasaką g.gif Nenoriu ir ilgos įžangos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 29, 16:54)
Aš tai mąstau, kaip pačią pamoką su vaikais pradėt, kaip juos įtraukt į pokalbį, o paskui į pasaką g.gif Nenoriu ir ilgos įžangos unsure.gif

O kokia bus tema? Apie ką pati ruošiatės, tuomet bus lengviau patarti kaip vaikus įtraukti mirksiukas.gif ir kokia klasė.
Atsakyti