Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

4u.gif Sveikos
Mergaitės, ar man vaidenasi ar kažkur buvo įmestas erdvinis iš dviejų dalių paukštis, kur sparnai persikiša. Nerandu. O gal sapnavau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2013 08 29, 18:17)
O kokia bus tema? Apie ką pati ruošiatės, tuomet bus lengviau patarti kaip vaikus įtraukti mirksiukas.gif ir kokia klasė.

Vaikai antrokai. Nebūtinai su tema susieti, bet noriu vaikus pakalbinti, pasišnekėti, bet ne formaliai, o kažkaip žaismingai.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 29, 17:22)
Vaikai antrokai. Nebūtinai su tema susieti, bet noriu vaikus pakalbinti, pasišnekėti, bet ne formaliai, o kažkaip žaismingai.

Galima stovint ar sėdint ratelyje , siunčiant kažkokį žaislą, ar daiktą ( sugalvoti su kuo susieti: mokymo priemone, su vasaros atostogomis susijęs rekvizitas, kad ir fotoaparatas smile.gif ) paprašyti vienu sakiniu apibūdinti praėjusią vasarą : mokytoja stovi viduryje ratuko ir meta mažą , minkštą kamuoliuką, kuriam skirtas, tas turi pasakyti žodį susijusį su vasaros atostogomis, galima ant lipnaus popieriaus lapelio paprašyti nupiešti pvz.3 daiktus, simbolius kurie susiję su tavo vasaros atostogomis. Po to vaikai ( kurie nori ir drąsiausi) gali prieš klasęs atėję pristatyti; -aš nupiešiau knygą, kl.draugia spėja, kad jis turbūt skaitė, nupiešiau automobilį, spėjama, gal keliavo ....ir pan. Gali tokiu būdu pasikalbėti porose, grupėse ir pasiūlyti draugą, kurio atostogos jiems atrodė l.įdomios.
Galima pažaisti tokį žaidimą: prašau atsisitoti, kad buvo prie jūros, atsitupia tie, kurie buvo kaime, užsimerkia tiek, kurie vasarą ilgai miegojo , suplota tie, kurie vasarą skrido lėktuvu ir t.t.

Va tiek, dabar šovė į galvą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 29, 18:19)
4u.gif Sveikos
Mergaitės, ar man vaidenasi ar kažkur buvo įmestas erdvinis iš dviejų dalių paukštis, kur sparnai persikiša. Nerandu. O gal sapnavau? doh.gif

gal sitie? http://stranamasterov.ru/node/355327
http://stranamasterov.ru/node/78240
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 29 rugpjūčio 2013 - 18:23
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 08 29, 19:13)

Panašus į pirmą, bet kiek paprastesnis. Bet ačiū ir už tą 4u.gif
Atsakyti
Turėjau panašaus erdvinio trafaretą, jei neišmečiau. Bet sužinosiu tik nuėjus į darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 29, 18:19)
4u.gif Sveikos

Ar ne 2 pašte Ramunės įkeltas paukštis? Pažiūrėk liepos 20 d. laišką...
Pasirodo, kad ne, nepažiūrėjau leliukomamos nuorodos blush2.gif
Dar yra antram pašte dailės ir technologijų skyriuje 2011-08-27 foto. Gal panašus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 29 rugpjūčio 2013 - 20:31
4u.gif Sveikutes. Gal kuri turi pasaką apie raktą ir gal kuti turėjo jaunųjų miškininkų būrelį ir pagelbėtu su programa. AČIŪ
Atsakyti
Į pirmą paštą įmečiau pora skanuotų naujų knygelių pirmokams. Ir dar prikabinau mano mėgiamus meškiškus apkabinimus. Gal kam pravers. (Aš juos stende prie visokių jausmų dalykų kabinu)
Atsakyti
Sveikos, vakarojančios pradinukės. smile.gif Gal susigundysite piešinių konkursu?
http://www.lvjc.lt/i...t...11&hl=lt_LT
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 08 28, 19:38)
Šaunuolė smile.gif Ir man taip dar nėra buvę, kad mokslo metai ant nosies, o mano nei klasė papuošta, nei scenarijus sulipdytas,...Ir keisčiausia, kad man dėl to nei šilta, nei šalta.Į visą žiūriu ramiai. Vis tiek viskas bus liuks thumbup.gif

Labas rytelis,
kažkaip telepatiškai perteikei mano mintis smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

šventei pasiruošta 4u.gif įmečiau paštan foto. tik su telefonu fotkinau, tai kokybė šiaip sau smile.gif
Atsakyti