Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 01, 20:11)
Jie padaryti iš šviesą atspindinčio plono plastiko ( tokio, kaip atšvaitai daromi).  Gal pavyks su aparatu nukopijuoti...  g.gif
Pabandysiu ryt - poryt...

Dar ir tokių būna? Aš maniau, kad ant popieriaus atšviesti ženklai. O kurjų galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 09 01, 21:14)
Dar ir tokių būna? Aš maniau, kad ant popieriaus atšviesti ženklai. O kurjų galima įsigyti?

Viena mamytė padarė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 01, 20:15)

Jei pavyktų atšviest, būtų didelis didelis ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif .Įtariu, kad šventei jau visos pasiruošusios biggrin.gif . Labai gerai būtų, kad šventinės nuotaikos nesugadintų lietus... Geros visoms šventės ir gerų metų. Kad tokių mokinukų ir jų tėvelių, kurie veda mus į neviltį būtų kuo mažiau. smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 01, 21:15)

O aš nerandu. Kuriam pašte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 01, 21:38)
O aš nerandu. Kuriam pašte? g.gif

Pirmame. Prie scenarijų... rugsėjo pirmosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 31, 23:00)
4u.gif Sveikos
O pas mane dideliauuuuuuuuuuusia problema- herpesas ant lūpos.  doh.gif Galima nusišaut gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  Ir nei nauji apdarai, nei šukuosena negelbės lotuliukas.gif

Ir pas mane tas ,,džiaugsmas". doh.gif Ir pas kolegę. Ir dar čia perskaičiau, kad ne viena... Tai vis nuo streso. Jau man tai tikrai, net straipsnį ta tema buvau kažkur skaičius. Viena iš priežasčių - stresas. unsure.gif

Nu tiek to, jau kad ,,pasipuošėm", tai pasipuošėm... smile.gif

Tai su rytojaus startu visas ! Taip pat sveikinimai ir toms, kurios jau šiandien startavo.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Radau ir dalinuosi info apie saugesnio interneto mokymus:
Asociacija „Langas į ateitį“ pedagogus kviečia dalyvauti nuotoliniuose kvalifikacijos tobulinimo kursuose „Saugesnis internetas pedagogams“, kuriuose apžvelgiamos pagrindinės saugaus naudojimosi kompiuteriu ir internetu temos, vaikams iškylančios interneto grėsmės, paaiškinama, kaip jų išvengti.

Kursai visiems pedagogams yra nemokami. Apimtis – 12 val.

Registruotis į kursus prašome adresu http://www.langasiateiti.lt/renginiai

Prasmingos mokslo metų pradžios šventės!
Gėlių ir šypsenų jūros, nuoširdžių vaikiškų akių šilumos, geranoriškų tėvelių mums visoms!

user posted image
Atsakyti
Ramios naktelės visoms! Gražių, sklandžių rytojaus pamokėlių smile.gif))!
Atsakyti
Na, atrodo viskas ax.gif
Visoms linkiu gerai pailsėti, kad rytoj būtumėt geros nuotaikos. Šypsena didžiausia puošmena. Dar svarbu ir oras, kad bent ryte nelytų.
O vakare dalinsimės savo įspūdžiais.

Man ko tai neramu, pirmokėliai pirmi šitoj mokykloj ax.gif

Pasiskaitinėju aš jūsų pokalbius, ko tai tokių liūdnumų daugeliui teko šią vasarą. Labai tikiuosi, kad tai praeis ir vėl galėsit giedriau į viską pažiūrėti. Gal ir pasikartosiu, bet kas mūsų nepražudo tas sustiprina.

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 01 rugsėjo 2013 - 21:44
Ziuriu daug nemieganciu dar .. wink.gif paskutiniai strichai.. o as si rugseji rami .. (del darbo). svente mokyklos. as info isdalinu ir viskas smile.gif Klasej apsideliojau daiktus.. net supermamoj neuzklysdavau, mat vasara buvo liudna verysad.gif doh.gif
Gero starto, mielosios smile.gif gal ir gera gristi namo (pas supermama smile.gif ax.gif
eikit gult 4u.gif p.s. kaip noreciau dar vienos vasaros .. ( tik kitokios..)
su rudeneliu smile.gif
Klyksmu nudažę ryto tylą,
Palinkę atsigert vandens,
Klevų viršūnėn gervės kyla.
Snapuos -- sudriskę gelstantys laiškai,
Sparnuos -- viltis
Balta, balta it rūkas…
Už lango -- raudoni lašai,
Voratinkliais aplipę vėjy supas.
Klevų išbarstęs apdarus laukuos,
Širdin žarijų degančių prisėjęs,
Paslėpęs ilgesį skaidriuos lašuos,
Jauti, kaip sielon beldžias vėl rugsėjis… smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 01 rugsėjo 2013 - 21:38
Labas rytas user posted image

Sėkmės ir geros nuotaikos visom pasitinkant mokinukus user posted image . Ir tegul lietus nesugadina nuotaikos, o tik nuplauna dulkes nuo kelio....
Atsakyti