Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Aurute @ 2013 09 02, 19:06)
Rimti darbai man tik nuo trečiadienio. Ryt ekskursija.

Pasiplanuokite ekskursiją į Energetikos ir technikos muziejų ir nemokėkite už gido paslaugas:
http://emuziejus.lt/...m...ms&item=238
Atsakyti
Su naujų mokslo metų pradžia visas! Kūrybinių idėjų, neišsenkančio žinių lobyno ir būtinai geros sveikatos! user posted image
QUOTE(Aurute @ 2013 09 02, 18:06)

Parašiau AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2013 09 02, 19:23)
Su naujų mokslo metų pradžia visas! Kūrybinių idėjų, neišsenkančio žinių lobyno ir būtinai geros sveikatos! user posted image

Jungiuos prie ritytės sveikinimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 26, 14:50)
Rityte, man įdomu, o kur tu čia taip patogiai viską susitalpinus, kad tik įmeti nuorodą ir yr? blush2.gif

Yra tokia failų saugykla, galima joje laikyti savo failus, tik bėda, kad nemokamai galima talpinti 250 mb, tai mažokai. Bet tų saugyklų galima sukurti ne vieną smile.gif Ir aplamai failams saugoti virtualioje erdvėje yra galybė visokių saugyklų, nebūtinai ši 4u.gif

QUOTE(Tili Mili @ 2013 08 31, 22:00)
O pas mane dideliauuuuuuuuuuusia problema- herpesas ant lūpos.  doh.gif

Aplanko ir mane kartais šis džiaugsmas. Nepamainomas vaistas - arbatmedžio aliejus. Vos prasidedant herpesui reikia labai dažnai patepti, tai jis net "neišlenda", o jei būna pavėluotai ir išlenda, tai nugyja per kokias 3 dienas ir nesusidaro didžiulis šašas. Siūlau išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 09 01, 15:18)
1 dalį galėsiu nuskenuoti, bet čia tik mokytojo knygos reikia taip?

Tai kad senai tokia yra kalbos p.d.
Papildyta:
Su švente visas koleges ir linkiu kantrybės bei vilties, kad šie mokslo metai bus geresni, tėvai kantresni ir supratingesni. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tik ką parsiradau namo. Puikiai atšventėm thumbup.gif

QUOTE(R.@usra @ 2013 09 02, 16:53)
Šiandieninė šventė buvo išskirtinė. Dar nė karto per rugsėjo pirmą nėra tiek liję, tiesiog pylė lietus. Net šventę teko ekspromtu perkelti iš lauko į sporto salę. Bet viskas praėjo OK.

Ir pas mus lygiai tas pats. Jau koks lietus pylė doh.gif Nustojo tik apie 8 vakare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 02, 20:46)
Sveikos 4u.gif
Tik ką parsiradau namo. Puikiai atšventėm thumbup.gif

Čia tikriausiai su kolegėmis? bigsmile.gif
Atsakyti
Kuo mažiau stresinių situacijų ir kuo daugiau gerų žodžių, emocijų....
Su Mokslo metų pradžia visas.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2013 09 02, 21:51)
Čia tikriausiai su kolegėmis?  bigsmile.gif

Tai jau taip mirksiukas.gif Linksmas mūsų kolektyvas, "linksmų plaučių" moterėlės, tai nenuobodžiavom biggrin.gif
Netoli namų policijos reidas dar buvo. Teko pabendraut su policininku, pasiteiravo ar alkoholio nevartoju, apšvietė automobilio vidų. Aš tik nusišypsojau ir sakau: "Ne...". Tai teises patikrino ir palinkėjo gero kelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 rugsėjo 2013 - 21:03
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 02, 20:55)
Tai jau taip mirksiukas.gif

Smagu smile.gif
Atsakyti
sveikos,
šventė praėjo puikiai, biggrin.gif vaikai mokyklos ir mokytojų pasiilgę. kibsim į darbus.
ačiū Lutute už konkursų ir seminarų pateikimus. thumbup.gif
Visoms geros nuotaikos, tegul pirmos mokslo dienos lietus nuplauna visus nesklandumus

QUOTE(Snaudale @ 2013 09 02, 22:31)
Tai kad senai tokia yra kalbos p.d.

tai gerai, thumbup.gif
darbas atliktas.

QUOTE(zuzanele @ 2013 09 02, 22:55)
Tai jau taip mirksiukas.gif Linksmas mūsų kolektyvas, "linksmų plaučių" moterėlės, tai nenuobodžiavom biggrin.gif
Netoli namų policijos reidas dar buvo. Teko pabendraut su policininku, pasiteiravo ar alkoholio nevartoju, apšvietė automobilio vidų. Aš tik nusišypsojau ir sakau: "Ne...". Tai teises patikrino ir palinkėjo gero kelio.

policininkų palinkėjimas išsipildė - sveika, gyva grįžai į namus ir spėjai su mumis pabendrauti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 09 02, 21:52)
[color=green]Kuo mažiau stresinių situacijų ir kuo daugiau gerų žodžių, emocijų....

Liuks palinkėjimas! drinks_cheers.gif
Atsakyti