Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sutartiniai ženklai jau pašte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 03, 14:41)
Sutartiniai ženklai jau pašte  mirksiukas.gif

Ačiukas, user posted image

gal dar būtų paaiškinimai? ax.gif
Atsakyti
Kolegės, gal galite pasidalinti mintimis ir pasiūlymais, kokių drausminimo priemonių imsitės. Kažkokio recepto reikia g.gif su savęs nekontroliuojančiais, nesugebančiais patylėti . Gal kažką veiksmingo ir neskausmingo biggrin.gif esate pritaikę.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 09 03, 16:07)
Ačiukas, user posted image

gal dar būtų paaiškinimai?  ax.gif

Čia yra vietos improvizavimui smile.gif
"Tylos!", "Kelk ranką!", "Darbas poroje", "Darbas grupėje", "Klausomės kalbančiojo, skaitančiojo", "Klausomės įrašo", "Darbas vadovėlyje", "Darbas sąsiuvinyje".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 03 rugsėjo 2013 - 16:01
4u.gif ir mane domina ženklų paaiškinimai ax.gif Į paštą nusiunčiau kelias klasės nuotraukėles biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Gvadalupė,2013 09 03, 15:55]
Čia yra vietos improvizavimui smile.gif
"Tylos!", "Kelk ranką!", "Darbas poroje", "Darbas grupėje", "Klausomės kalbančiojo, skaitančiojo", "Klausomės įrašo", "Darbas vadovėlyje", "Darbas sąsiuvinyje".

Oi , tokie dalykai, taip jie ,,seni" ir žinomi, ačiū , bet norisi kažko ką galėtum taikyti individualiai tokiems vaikams nes rankų kilnoti nespėsi biggrin.gif , plosi ir plosi lotuliukas.gif , darbas poroje ar grupėje plepiams-išganymas, proga pasikalbėti su draugu....
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2013 09 03, 17:13)

Oi , tokie dalykai, taip jie ,,seni"  ir žinomi, ačiū , bet norisi kažko ką galėtum taikyti individualiai tokiems vaikams nes rankų kilnoti nespėsi  biggrin.gif , plosi ir plosi  lotuliukas.gif , darbas poroje ar grupėje plepiams-išganymas, proga pasikalbėti su draugu....

drinks_cheers.gif Tikra tiesa, tik aš tų ženklų nekilnoju. Priėjusi pabeldžiu su rodykle ir tiek...
Ir tikrai nėra taip, kad jie kažkoks išganymas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai patiko nerti knygų skirtukai wub.gif Labai norėčiau to paukščio, kur lentoje ir žmogeliukų trafaretų ax.gif
O jau pieštukai palubėj wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 rugsėjo 2013 - 16:47
QUOTE(R.@usra @ 2013 09 03, 16:11)
4u.gif ir mane domina ženklų paaiškinimai ax.gif Į paštą nusiunčiau kelias klasės nuotraukėles  biggrin.gif

Labai simpatiški žmogiukai, norėčiau tokių.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 09 03, 17:42)
Labai simpatiški žmogiukai, norėčiau tokių.

Ir aš ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas turi 3 klasės ,,Pupos" klausymosi disko įrašus? Mokykla , pasirodo, negavo nei 1 mokytojo knygos ir nei klausymosi disko. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 09 03, 16:59)
Sveikos,

Gal kas turi 3 klasės ,,Pupos" klausymosi disko įrašus? Mokykla , pasirodo, negavo nei 1 mokytojo knygos ir nei klausymosi disko. schmoll.gif

yra 1 pašte
Atsakyti