Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(arden @ 2013 08 19, 00:11)
citata iš šiuo metu skaitomos J. Picoult knygos "19 minučių"
-Dabar kviečiu visus tėvus užrašyti po vieną žodį, kuris geriausiai apibūdina jų vaiką. Vėliau mes iš jų sudėliosime meilės koliažą.

net sukrizenau kaip laiku ir vietoj tokia mintis smile.gif

vau thumbup.gif labai patiko, iškart smigo mintis. Ačiūūū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 08 19, 01:11)
citata iš šiuo metu skaitomos J. Picoult knygos "19 minučių"
-Dabar kviečiu visus tėvus užrašyti po vieną žodį, kuris geriausiai apibūdina jų vaiką. Vėliau mes iš jų sudėliosime meilės koliažą.

net sukrizenau kaip laiku ir vietoj tokia mintis smile.gif

Meilėskoliažas - kaip gražu thumbup.gif , bandau įsivaizduoti iš ko jis gali būti dar sudarytas, ant kokio pagrindo, kaip tai galima būtų apipavidalint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovena @ 2013 08 17, 13:20)
Sveikos, mergaitės  ax.gif

Noriu ir aš papildyti Jūsų gretas  smile.gif

Sveikutė, maloniai priimam į savo ratelį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2013 08 18, 16:58)
laba diena,
esu pradedanti pradinuku mokytoja, ar priimsit i savo gretas? labai graziai jus cia bendraujat... smagu butu ir man cia prisijungti  4u.gif  smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos uz priemima smile.gif

labai grazi mintis, specialiai uzsivedziau kataloga mintims is forumo smile.gif manau tikrai rasiu geru patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 08 19, 07:51)
Meilėskoliažas - kaip gražu thumbup.gif , bandau įsivaizduoti iš ko jis gali būti dar sudarytas, ant kokio pagrindo, kaip tai galima būtų apipavidalint ax.gif

... ir kas paneigs, kad mokytojos išradingumas beribis ir dar dauguma bamba, kad mums per daug atostogų g.gif , taigi kad tas poilsis įkvėptų naujiems atradimams, kaip ir šis. Pritariu,kad ,,meilės koliažas"- kažkas fantastiško thumbup.gif .
Jo verta pasvarstyti koks pagrindas tam galėtų būti : gal iškirptas iš didelio lapo vaiko , ar vaikų grupės trafaretas ( tik kontūrai) ir į ten galima klijuoti tuos žodelius rolleyes.gif .
Atsakyti
Sveikos, į šeimą grįžtu ir aš. Lepinuosi paskutinėmis atostogų dienelėmis. Nors dėl rugsėjo 1 d. galvoje dar minčių kratinys, bet gal kaip nors...
Paštan įmečiau nuorodą - kūrybiniai sumanymai organizuojant mokslo metų pradžios šventes.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pirma diena darbe labai smagiai praėjo. Grįžau namo, o mintys tik sukasi...
Gal turit minčių ar idėjų, kaip papuošti klasės langus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2013 08 18, 17:58)
laba diena,
esu pradedanti pradinuku mokytoja, ar priimsit i savo gretas? labai graziai jus cia bendraujat... smagu butu ir man cia prisijungti  4u.gif  smile.gif

Sveikute smile.gif
Atsakyti
Nusiunčiau į paštą pasiūlymą. Gal pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinote kaip padaryti varpelį,kad jame būtų galima užrašyti tekstą?
Padariau mokykloje skaitymo kirmėlytes. Jei sudomintų, galėčiau ryt nufotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 08 19, 15:15)
Padariau mokykloje skaitymo kirmėlytes. Jei sudomintų, galėčiau ryt nufotografuoti.

viskas domina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 08 19, 15:15)

Turi minty, kad tame varpelyje būtų linijos ar, kad užrašytas tekstas?
Atsakyti